19.5.2009

Laumajärjestyksen muutos

Laumassamme on tapahtunut äkillinen kihlautuminen, jonka aiheuttamasta oheistoiminnasta johtuen bloggaaminen on jäänyt vähemmälle.

...Ja itseasiassa, Nidon sunnuntaiset 3-vuotissynttäritkin menivät hieman ohi. Tässä kuitenkin perinteisenä kuvakoosteena poikien viimeaikaiset tekemiset:


Verenhimoinen susi päiväunilla, osa 1"Koputtiko joku? Mitä asiaa?"Vauvapainia, alla Tutka, päällä sumeapeppuinen KodaHyvänen aika, ei kai tämä vain ole... sojottamista?Verenhimoinen susi päiväunilla, osa 2"Ellet nyt ihan heti välittömästi avaa namikaapin ovea, me KUTITETAAN!!""Tunnussana?"

Huomenna se alkaa - kesäloma. Tarkoitus on ainakin uida ja ulkoilla paljon, ottaa aurinkoa, mökkeillä, veneillä ja vain olla. Suurinta osaa edellisistä Koda on päässyt jo harjoittelemaan Koirasaaressa. Se oli selkeästi kuvitellut olevansa Nidon jälkeen maailman vaikutusvaltaisin koira ja koki taannoin karvaan pettymyksen, kun törmäsi ensimmäistä kertaa muihin saarikävijöihin. Kyllä, muitakin koiria on olemassa. Ja kyllä, suuri osa niistä on pirun paljon isompia kuin sinä, senkin rääpäle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.