22.12.2012

Joulupalloista olennaisimmat

Näin vanhemmalla iällä joulumieli ei tule aivan itsestään. Tänä vuonna siihen on tarvittu kolmenlaisia joulupalloja: pieniä, keskikokoisia ja yksi aika suuri.


Siltä varalta että tänne eksyy muitakin joululauluvihaajia, kuten vaikka Ville Valo (Ville, ole hyvä ja ilmoita mahdollisesta läsnäolostasi kommenttikentässä, sovitaan salanimeksi vaikka... VV), tarjoan vaihtoehtoisen musiikkiratkaisun. Tänä jouluna meillä soi Hugh Laurie:Suden hetki, joulupallerot ja Hugh Laurie toivottavat kaikille hyvää joulua!

88 kommenttia:

 1. No mutta onneksi olkoon ja oikein leppoisaa joulua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Pallot leppoistaa joulunviettoa huomattavasti :D

   Poista
 2. Heippa!
  Olen jo pitkään lukenut blogiasi ja monesti saanut kirjoituksistasi ja etenkin kuvista hyvän mielen, koskaan en kuitenkaan ole kokenut kommentin jättämisen tarvetta. Nyt onkin sitten ryhdistäydyttävä tässä asiassa ja toivotettava isosti onnea viimeisimmästä joulupallosta ja ihanan rauhallista joulua. :)

  - O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon, ja KIITOS kommentista, luen näitä aina suurella innolla :) Rauhallista joulua sinnekin!

   Poista
 3. Minäkin ihan liian harvoin kommentoin, mutta lupaan itselleni ryhdistäytyä ensi vuonna :)
  Mutta onnea hirmuisesti tuosta isoimmasta pallosta ja rennon letkeetä joulua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh, tulipas muuten samalla mieleen, etten oo pitänyt omasta uudenvuodenlupauksestani kiinni... Täytyy siis munkin ryhdistäytyä jossain, ainakin siinä, ensi vuonna :D Voidaan ryhdistäytyä yhdessä! Kiitos :)

   Poista
 4. Mukavaa joulupallon aikaa ja taikaa teille :) Viimeisessä pallossa on varmasti eniten jouluntaikaa, onnea vaan vanhemmille, tulevalle isosisarelle ja tietenkin koiruuksille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, mahdollisimman monipuolisesti palloisaa joulua teillekin :)! Välitän onnentoivotukset siperianhenkilöille. Nido onkin jo osoittanut lievää ahdistuneisuutta emännän TAAS muuttuneen ulkomuodon, hidastuneen askeleen ja kiristyneen pinnan takia...

   Poista
 5. Voi että, onneksi olkoon hurjasti ja ihanaa joulua! <3

  VastaaPoista
 6. Ihana joulupallo toi viimeinen, koska se kuoriutuu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis täähän on ihan harhaanjohtavaa joulupalloistamista koko postaus, kun oikeasti toi isoin pallo taitaa nipinnapin ehtiä edustamaan vappupallonakin ennen... Öh, no kuoriutumista :D

   Poista
 7. Minä myös kuulun blogisi innokkaiden lukijoiden ja vähäisesti kommentoiden joukkoon , mutta tuon viimeisen joulupallon nähtyä haluan toivottaa koko perheelle paljon onnea !
  - S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, innokas lukeminen ja vähäinen kommentointi lämmittää sydäntä paljon enemmän kuin vähäinen lukeminen ja sitäkin innokkaampi kommentointi :) Kiitos, koko perhe kiittää onnentoivotuksista!

   Poista
 8. Onnea isommasta pallosta! Harvinaisempi jouluvaruste, mutta oikein ihana kuitenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tää sama jouluvaruste on ollut käytössä yhtenä toisenakin jouluna! Sen sijaan melkein joka joulu pitää ostaa uudet koristeet (siis ne kaikki n. 5kpl) kuuseen, kun edelliset on kadonneet johonkin. Että täähän on oikeastaan silleen aika perinteikästä varustautumista jouluun...

   Poista
 9. Ville voi tulla sitten munkin blogiin käymään,koska meitin tyttö on kova fani;-)
  Onnittelut pallon kasvatuksesta ja oikein hyvää joulua koko katraalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että sanoit, kerron Villelle heti kun ilmaantuu. Oon tosi yllättynyt ettei ole vielä kommentoinut mitään, mut ehkä sillä on jotain joulubisneksiä hoidettavanaan ja haluaa sitten rauhassa paneutua Suden hetken ensimmäiseen kommenttiinsa. Ihan ymmärrettävää.

   Kiitos! :)

   Poista
 10. Veljeni saa joka joulu vanhemmiltani joulukarkeiksi vihreitä kuulia. J a mä olen aina yhtä kauhuissani että tykkäätkö sä OIKEASTI noista!!! Mutta oikein hyvää joulua teille kaikille ja isosti onnea tuosta isoimmasta joulupallerosta!

  toivoo Krista ja Sumu-shiba ( joka väsähti kuusenhakureissusta ihan täysin. enkä yhtään ihmettele, onhan se rankkaa juosta ympäriinsä kuin suljetulta osastolta karannut ja sukellella lumen seassa.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle on ny tän joulun poikkeuksellisen suuren vihreäkuulahimon myötä selvinnyt, että ollaan ilmeisesti yhden ystäväni isän kanssa maailman ainoat kaksi ihmistä, jotka on hulluina marmeladeihin. Mä en kyllä voi syyttää edes raskautta tästä, koska oon aina ollut tällainen... Siis en tän muotoinen, mutta niinkun ton marmeladihimon osalta.

   Kiitos <3 Musta tuntuu välillä, että Sumu ja Koda on karanneet samalta suljetulta osastolta. Luulis osastolaisten tämmösen hävikin jälkeen jo tsemppaavan vähän turvatoimiensa kanssa...

   Poista
 11. Pienessä pallossa suuren pallon alku... Eiku... :D

  Tiedät kyllä ;)

  Ps. Kävin just kaupassa = maailmanlopun meininki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ps. jos olisin mies, niin kosisin sua, koska osaat kirjoittaa "olennainen" eikä "oleellinen". onneks oot jo naimisissa :D

   Poista
  2. Kyllä sää mua muutenkin kosisit, älä yritä johtaa harhaan!

   Poista
 12. Joulupallo joka kasvaa! Aika hieno juttu, onnea!

  VastaaPoista
 13. Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos, kiitos vain :) Pallo on painava, mutta ilmeisen tiiviisti täytetty onnella.

   Poista
 14. Nyt oli sen verran jännät pallot, että näinkin huono kommentoija aktivoitui. Tuhannesti, miljoonasti, tsiljoonasti onnea..öö..pallosta! <3 Ja oikein mukavaa joulua teille kaikille meiltä kaikilta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huono kommentoija, mut hyvä lukija, kato! <3

   Biljondääristi kiitoksia pallonkin puolesta, ja hyvää joulua teillekin :)

   Poista
  2. Hihhihhih, kiitsa - mä oon kyllä TOSI hyvä lukija. :))))

   Poista
 15. Jestas. Mieletöntä. Ihana pallo. Onnea! Mä kasvatan omaani vetämällä noita pieniä palloja jo tälleen etukäteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä en kans varsinaisesti yllättyisi, jos muksu syntyisi vihreä-oranssina. Söin viimeksikin ihan hulluna mandariineja (sanoinko jo, että HULLUNA), ja tyttö oli tullessaan aurinkoisen oranssi.

   KIITOS!

   Poista
 16. Oi, onnea isosta pallosta! Ja syökäähän paljon niitä pienempiä, molemmat on hyviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt kun sanoit, niin jos mä sit ottaisin vielä pari kumpaakin... Kiitos teille <3

   Poista
 17. Isot onnittelut isoimmasta joulupallosta!
  Ihanaa joulunaikaa koko poppoolle!
  Niin ja kiitos ihan parhaasta blogista.
  -maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos maria onnitteluista! Hyvää joulua mekin toivotam! :)

   Poista
 18. kolmannen pallon olisi voinut arvata kahdesta ensimmäisestä! :D Onnittelut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks! :D Joo mulla menee molempia pienempiä palloja kyllä joka joulu, mutta menekki on tänä vuonna vähän... Suurempi...

   Poista
 19. Paljon onnea isoimmasta pallosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jännä tuon isoimman pallon vaikutus, kun se saa ihan ennenkuulumattomissa määrin riemuitsemaan myös etenkin noista pienemmistä vihreistä palloista :D

   Poista
 20. Onnea pallosta, koska hän kuoriutuu?
  -Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuri kiitos, Kati :) Ja ihana toi kuoriutumistermi, jota Karoliinakin tuolla ylempänä käytti :D Hän tulee toivottavasti siinä vapun tietämillä! Edellinen tuli pääsiäisenä, että meillä on pitkät perinteet näistä vaihtoehtoisista juhlimistavoista.

   Poista
 21. Täällä myös aktiivinen lukija koittaa ryhdistäytyä ja kommentoida enemmän! Nyt siihen oli extra hyvä syy eli PALJON ONNEA!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisköhän mun aktivoitua tän palloutumisen suhteen ja antaa enemmän hyviä syitä kommentoida? :D KIITOS PALJON onnitteluista :) Ja aktiiviseksi lukijaksi tunnustautumisesta myös!

   Poista
 22. Ihanaa! Hurjasti onnea susihukkasten perheelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Susihukkasten onnekas perhe kiittää syvästi :)

   Poista
 23. Iik, onnea! Lisää söpöliinejä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juuuu kato, me monistaudutaan kuin gremlinsit ikään! Pitikin muuten sulta kysyä, että satutko tunnistamaan ton tossa isoimman pallon takana ja edellisessä postauksessa mustan seinän edessä kököttävän hyllykön? :)

   Poista
  2. Niin ja kiitos! Meinasi unohtua! KIITOS <3

   Poista
  3. Tunnistan tunnistan :) Tämä ei ole kuitenkaan SE kaappi/hylly/lokerikko, jonka hakemisesta (tai kantajista) hämmennyin kuin Samu Haberin ostosreissusta konsanaan ;)

   Poista
  4. Hehe, ainiin! :D On muuten samalla kokoonpanolla kannettu samaa hyllykköä "pari" kertaa sen jälkeenkin...

   Poista
 24. Helouu!
  Mulla on kaksi ongelmaa 1,5 v vuotiaan huskyni kanssa joihin tahtoisin pyytää nyt rotutoverin ohjeita. Kasvattajasta ei ole nimeksikään apua ja kaikki huskyista kertovat linkit ja kirjat liittyvät rekeilyyn. Elikkä a) meillä on ollu aina tiukat rajat, ei koiraa sohvalle eikä sänkyyn. Nyt kun toi teinityttö on saanut jonkin sortin uhmaiän niin kun me puolikkaani kanssa istutaan sohvalla illalla niin tämä ärjyy vieressä, ei vihaisesti muttei kuitenkaan tykkäää kun me istutaan _sohvalla_ ! On täskin ongelma, jotain johtajuus kiistaa ilmeisesti. Olisko mitään vinkkejä miten palauttaa siperialainen takaisin maan pinnalle? toinen ongelma on hihnassa kulkeminen. Osaa kyllä kulkea hienosti vierellä, mutta eri asia on se haluaako. Siis nyt on ilmennyt aivan jäätävää vetämistä, joka kestää lenkin ekan kilsan, sit taas köllötellään vierellä. Ja jep, kiristävä pantakin on jo hankittu. Ennen vastaan tulevien koirien kohdalla se vielä pomppas kahdelle jalallekkin, nyt onneksi pysyy tassut maassa joten ohitukset sujuu ok. Kiitti, ja onnea joulupallosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piru vie tollaset kasvattajat, hyi!

   Ei muuten käy teini-ikäisen kanssa eläminen yhtään kateeksi, meillä alkaa olla täällä yks uhmaikäinen ihminen ja se on musta paaaljon helpompaa kuin teinihuskyt. Mun neuvot ei tietenkään ole mistään oppikirjasta vaan sen mukaisia, miten itse noissa tilanteissa toimisin. Että sillä varauksella sitten... Ja sillä lupauksella, että kommentoit jatkossakin, miten tilanne on edistynyt ja onko neuvot ehkä toimineet, joohan? :)

   Mä tekisin tuossa ärisemistilanteessa niin, että katsoisin muualle kuin koiraan, nousisin rivakasti sohvalta ylös (jos koira on lattialla, jos ei ole, tönäisisin sen ensin lattialle) suoraan sen eteen, ja kävelisin uhmakkaasti sitä kohti niin että koiran olisi pakko peruuttaa kauemmas. Mutten siis katsoisi koiraa silmiin. Ja sit toistaisin joka ikinen kerta kun olisi tarve, eli heti kun koira palaisi siihen sohvan tienoille jotain yrittämään. Itse varmaan yhdistäisin siihen päinrynnimiseen myös tiukan suullisen kiellon. Meillä tätä koulutuskeinoa on käytetty siinä, kun on opetettu koirille, ettei keittiössä saa olla kun siellä tehdään ruokaa, joten en siis vedä tätä ihan hatustani :D

   Toi on mun mielestä tosi hyvä uutinen, että teidän teini vetää ainoastaan lenkin alkuosan, ja että se osaa jo ohittaa, sillä molempien perusteella tulkitsisin vetämisen johtuvan ennemmin teinin innostuksesta kuin mistään muusta. Meillä vetämisen karsimiseen Kodalta tarvittiin sen teini-iän tienoilla laumanjohtajan 100% työpanos sillä mun omat käsivoimat ei riittäneet edes alkutekijöihin (Kodahan on paljon isompi ja vahvempi kuin Nido, jonka kanssa tätä mun käsivoimien riittämättömyysongelmaa ei aikoinaan ollut). Se on meillä hoidettu molempien koirien kanssa niin, että aina kun koira vetää, se vedetään nopeasti, pyhästymättä ja muutenkaan asiasta sen kummempaa numeroa tekemättä vierelle ja pakotetaan kulkemaan lyhyessä, tiukassa remmissä ihan lenkittäjän vierellä. Vasta kun vetäminen rauhoittuu, pääsee kauemmas jolkottelemaan. Yksi mun ystävä jolla on myös kaksi huskya, on käyttänyt tän tehostamiseen kuonopantaa, joka tekee vetämisen koiralle mahdottomaksi. Mutta tietty kuonopannan kanssa kannattaa sit ottaa se huomioon, että lenkittämisen pitäisi lopulta sujua myös sitä ilman :)

   Lopputilanteen lenkittämisen suhteen pitäisi olla se, että kun koira edes yrittää vetää, pelkkä kevyt nykäisy remmistä muistuttaa sille, mitä vetämisestä seuraa, ja se lopettaa aikeen sitten siihen. Meillä on toiminut loistavasti muuten, mutta talvea varten oli pakko hankkia vedonestovaljaat niille kerroille kun itse lenkitän koiria, koska Nido tykkää talvipäissään hyppiä yllättäen tiestä sivuun suoraan umpihankeen, eikä mun kenkien pito silloin ihan riitä :D

   Siperialaisen riisuminen ylevistä luuloistaan vaatii mun kokemusten mukaan omistajalta aina tiukkaa linjausta ja johdonmukaisuutta, mutta myös herkkyyttä tunnistaa, mitkä keinot toimii parhaiten just siihen omaan koiraan. Ja se ei selviä kuin kokeilemalla :D Meillä esimerkiksi on niin, että Nidon kanssa on tehokkainta viestiä elein ja olemuksella, joihin se kiinnittää tosi paljon huomiota ihmisissä yleensäkin. Koda taas vastaanottaa paremmin suullisia... ohjeistuksia ;)

   Kiitos pallo-onnitteluista! :) Ja esitä ihmeessä lisäkysymyksiä jos on tarvis, niin täsmennän jos joku kohta meni sekavaksi.

   Poista
  2. Lupaan raportoida miten edistytään! Ja kiitos vastauksesta :) Tää oli jotain ihan uskomatonta kun siperialainen aamupäivällä kurlas taas sohvan edes ja uhkaili ottavansa sohvaan kiinni, tein juuri niinkuin sanoit, kävelin kohti ja toruin mutta en katsonut päälle! Ja uskomatonta se toimi :D Oon normaalisti torunu, ottanut kuonosta kiinni, pistänyt maihin ja istunut päällä, mutta kaiken tämän se on ottanut vaan leikkinä.. Kyllä on kiva että rotutovereita löytyy netin välityksellä, meillä päin siperialainen ei ole se suosituin koirarotu. Meillä on ollu aina ongelmana että toisen puolikkaani ei tarvi kun kattoa koiraa päin niin johan ojentuu, ja mä oon se mistä koira on tehnyt narrinsa. Tosiaan kun meillä koiran kanssa on vaan 20 kg eroa ja sillä on neliveto niin olisin kyllä myöskin aivan hukassa lenkillä jos se vetäisi _ihan_ kokoajan, ekan kilsan mun käsivoimat onneksi riittää. Sen olen huomannut että jos sidon koiran vyötärölle kiinni niin veto on paljon vähäisempää, johtuen varmastikkin siitä että mun käsi ei heilahda aina mukaan kun se vähänkin vetää. Jäädään odottelemaan miten meidän teini-ikäisen uudelleen kouluttaminen onnistuu. Miten ne oikeasti voi unohtaa kaiken mitä pentuna on opetettu? :D

   Poista
  3. Ihan mahtavaa, että vinkki toimi! Nido on meillä luonteeltaan se tyypillisempi husky, ja oon huomannut sen kanssa tosi olennaiseksi sen ettei mitään reaktiota ylimitoita, sillä se mielellään ylitulkitsee ihmistä muutenkin ja ottaa ylimitoitetut kiellot yms. haasteena :D Siksi tossa toimii musta hyvin se, ettei katso silmiin. Koira (husky...) kiinnittää sillon paremmin huomiota siihen, mitä siltä varsinaisesti kielletään.

   Nido oli tosi haastava pentu ja meillä oli sen kanssa toi ihan sama, että se yritti aina tilaisuuden tullen ohittaa mut laumahierarkiassa. Miehen kanssa sillä ei ole ollut ikinä mitään epäselvyyttä siitä, kumpi määrää, mutta mies onkin pari kertaa mun kokoinen. Mulle ehkä helpottavinta varsinkin Nidon teiniuhma-aikana oli se, kun jotenkin aloin luottamaan itseeni ja siihen, että tarvittaessa voittaisin Nidon tappelussa :D Siis että oon oikeasti oikeutettu sitä ylempiarvoiseen asemaan, enkä vaan yritä keinotekoisesti näytellä vahvempaa. Nido - ja varmaan muutkin samanlaiset huskyt - aistii epävarmuuden herkästi ja käyttää sitä hyväkseen. Use the force you must!

   Poista
 25. Onnittelut! Ja kiitos ihanasta blogista. :) Hyvää Joulua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista :) Oikein hyvää joulua <3

   Poista
 26. Voi, onneks olkoon isoimmasta joulupallosta! ♥ Täälläkin päin moista kasvatellaan.^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni, onnea sinnekin siis! Joukolla on hyvä kasvattaa :)

   Poista
 27. Ihana uutinen :) Onnea kovasti ja mukavaa joulunaikaa teidän perheelle.

  T. Sen toisen VV:n ex-naapuri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha :D VV & kumppanit kiittävät! :) Edelleen odottelen sitä toista VV:tä... Tosi epäkohteliasta ettei oo kommentoinut mitään, vaikka erikseen pyysin! Aattele!

   Poista
 28. Oi, oikein paljon onnea koko perheelle! :) Hyvää joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja hyvää joulua :) <3 Perhe kiittää!

   Poista
 29. Muista kommenteista poiketen, ihana mikä villapaita! Mistä tollasen löytää? :D Ja paljonpaljon onnea koko kasvavalle perheelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana! :D Ja kiitos :) Neule on jotain 100% akryyliä, ei oikeesti noin kireä (oon vetänyt tossa mahakuvassa sen myttyyn selkäpuolelle) ja ostettu Topshopilta vuonna 2010! Mutta ihan paras kotipaita kyllä.

   Poista
  2. Siis kaks vuotta vanha akryylineule ja vielä noin hyvässä kunnossa?! :D

   Poista
  3. :D No ei oikeastaan. Mä en ole pitänyt tota kovin montaa kertaa ilman mahaa, koska näytän se päällä siltä että mulla olis maha. Mut mahan kanssa se on kiva!

   Poista
 30. Täältä(kin) löytyy hyvin aktiivinen lukija mutta sitäkin laiskempi kommentoija! Sun postaukset on aina mun päivän piristys - niin taidokasta kieltä ja kauniita kuvia! Lämmintä joulumieltä niin karvaisille kuin karvattomillekin lauman jäsenille sekä tietenkin uusimmalle tulokkaalle!

  Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, ihanaa saada salalukijat ryömimään koloistaan!

   Kiitos, Hanna, mun päivän piristys ja usein useammankin päivän pelastus on tällainen kommentti :)

   Poista
 31. Joulumieltä ja iloista odotusta!
  Olet todella lahjakas kirjoittaja ja kuvaaja.
  Minä odottelen sitä hetkeä, että näitä sinun
  juttujasi voisi kääräistä joulupakettiin...
  Terveiset sateisesta Taunuksesta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinua, kiitos... Jos joskus näitä saisi kääriä lahjapaperiin, käärisin sun paketin ensimmäisenä.

   Poista
  2. Oi, onnea joulupallon/vappupallon johdosta!

   Oot joskus kirjoittanut olevasi kärsimätön henkilö, mutta kyllähän tällaisen perheenlisäysuutisen pitäminen poissa blogista osoittaa jo jonkinlaista itsehillintää... Tai sit oot suunnitellut tätä joulupostausta vähintään marraskuusta asti ;)

   Onnitteluja ja hyvää mieltä joka tapauksessa koko perheelle!

   Poista
  3. No maailman kärsimättömin henkilö olen juu, mutta ei se tällaisia asioita koske. Tai siis - jos saisin valita, ei tästä pallosta tietäisi kukaan ennen kuin se on kokonainen ihminen ja ulkomaailmassa. Mutta kas kun en ole sitä lajia, joka vielä puolivälissä näyttää korkeintaan vähän hyvinsyöneeltä... :D Oltiin viime viikolla jouluostoksilla yhdessä keskustan leluliikkeessä. Myyjä kysyi ihastuneena, että onko meille tulossa jouluvauva...

   Kiitos! Kiitos! <3

   Poista
 32. Aika paha! Mun luultiin raskausaikana olleen viimeisilläni silloin kun oli vielä viimeinen kolmannes jäljellä, mutta toi leluliikkeen myyjä kyllä löi ton laudalta. Luulis myyjien oppineen työssään että ei kannata esittää arvauksia lapsen lasketusta ajasta, vaan korkeintaan hienovaraisesti tiedustella että milloinkas nuorimman perheenjäsenen olisi määrä syntyä... Uskoisin noita myyjien mokia nimittäin sattuneen aika monenkin raskaana olevan naisen kohdalle - ja ehkä jopa joidenkin sellaisten jotka eivät ole edes raskaana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mua haittaa noi sivulliskommentit, koska tajusin kyllä viimeistään viime kerran jälkeen kuvista, että mä olin oikeasti siinä loppusuoralla elämääkin suurempi. Mulla oli viimeksi laskettu aika huhtikuun puolivälissä ja oltiin helmi-maalis -vaihteessa pakollisessa synnytysvalmennuksessa synnärillä. Valmennus oli synnytyssalien kanssa samalla osastolla, joten kun vaapuin miehen käsipuolessa paikalle, hätääntynyt vanhempi kätilö juoksi vastaanottamaan mua kysyen, että "Siis tuletko sä synnyttämään? Onko sun tulosta ilmoitettu?!?" :D Meni ihan todella hämilleen kun vastasin tulleeni vaan valmennukseen. Tuli sellainen vaivaannuttava "kumpi meistä ei tiedä, mistä puhuu?"-hetki.

   Poista
 33. Nyt kun oon käynyt kattomassa ihastuneena tota masukuvaa jo useampaan otteeseen (ekalla kerralla tosin innosta häkeltyneenä vahingossa meni vähän kauemmin kun ehkä normaali reaktio vaatii. syytän tästä myös isoveljeksi kutsuttua surkeaa tiedottajaa, jolta mun oli pakko tarkistaa että tietääkö se tästä ilouutisesta ja jos tietää, niin miksi ei voinut kertoa) niin aattelin että ehkä voisi ihan onnitellakin! niin että anteeksi blogihistorian epäselvimmästä kommentista ja hirmuisesti onnea pallerosta!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No itsellenikin varsin armas isoveljesi on kyl just tollanen, ettei tiedota ikinä mistään! Muutkin kokofoliopukuun pukeutuvat on varmaan just semmosia...

   Kiitos onnitteluista, muru <3

   Poista
 34. Paljon onnea ihanasta pallosta! Luen blogiasi aina yhtä ihastuneena, tämä on ihan huippu. Kiitos ihanasta blogista, piristää aina valtavasti päivää kun sinulta tulee uusia postauksia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äääh, äääh, en osaa vastata mitään nokkelaa tähän, kun hymyilen vaan pöljänä ja imarreltuna ja otettuna ja tohkeissani... Kiitos, KIITOS <3

   Poista
 35. vau!
  mä, joka en ole koiraihminen missään muodossa, luen sun blogia, koska noi huskyt on kauneimpia koiria mitä tiedän. Lisäksi kirjoitat hyvin, ja sulla on kivannäköinen koti!

  Onnea pallosta, siitä isoimmasta toivoo eräs, joka myöskin tykkää vihreistä kuulista ja syö ne tarkan kaavan mukaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ykköstarkoitus tällä blogilla on alusta alkaen ollut just se, että saisin ei-koiraihmisetkin lukemaan koirista! Mwhahahhahahaa!

   Kiitos onnitteluista :) Mullakin on vihreäkuularituaali! Sen keskeisin sisältö on se, että kuula syödään neljässä osassa. Ja kuulia säilytetään tietysti jääkaapissa, eikä perverssisti missään huoneenlämmössä...

   Poista
 36. Oli pakko lukee kommentit läpi, että kommentoiko se VV mitään. Olen pettynyt! :D

  Onnea massusta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No arvaa olenko MÄ pettynyt!

   Kiitos :) Täällä just kohdistetaan tiukkoja potkuja kyynärpäähän! Hän ei pidä, että mahaan nojataan.

   Poista
 37. Mulla on menny pallouutiset ohi. Tänne meillekkin odotellaan ensimmäistä palleroa maaliskuun lopussa toimitettavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ONNEAONNEA teillekin siis! Maaliskuun loppu on ihan hyvä syntymisaika, terveisin minä!

   Poista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.