2.4.2009

Kuva-arvoitus


Mitä tässä tapahtuu?

En siis todellakaan oleta että tekään tietäisitte, mutta ajattelin nyt varmuuden vuoksi kysäistä kun meillä ei ainakaan ole mitään käsitystä. 
Tapausta selventämään todettakoon että kuvanottohetkeen ei liity minkäänlaista liikettä. Vain ja ainoastaan tuota perin kummallista sojottamista.

5 kommenttia:

 1. En tiedä huomaatko kommenttia näin vanhaan postaukseen, saati sitä muistanko itse käydä katsomassa, oletko vastannut tähän jotain, mutta silti on nyt pakko kommentoida: siinähän vain sojotetaan, tuttu juttu, koska oma huskynpöljäkkeeni tekee tuota ihan samaa. Se saattaa nukkua ihan rennosti, oikaista yhtäkkiä jalkansa, sojottaa hetken noin ja sitten taas rentoutua. Mystistä.

  Aloin lueskella blogiasi nyt alusta asti, enkä pysty lopettamaan, kun kirjoitat niin mukaansatempaavasti. Tästä voi tulla vielä pitkä ilta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saan kyllä kaikki kommentit aina sähköpostiin, jottei multa jäisi välistä näitä vanhoihinkaan postauksiin tulleita :)

   Tämä sojottaminen on jännä ilmiö siksikin, että Koda ei oikeastaan sojota. Sillä on paljon sopusuhtaisemman pituiset jalat kuin Nidolla, joka puolestaan on enemmän flamingo-mallia, joten ehkä sojottaminen on jonkinlainen seuraus tietynasteisesta honkkeliudesta?

   Toivottavasti pitkä ilta ei käynyt sentään pitkäksi <3

   Poista
 2. Minäkin luin koko komeuden kerralla alusta loppuun! Kirjoitat tosi kivasti :)
  T: Heta ja karhukoira-ajokoiramix Sera

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! :) Kiitos. Seran mix kuulostaa... työteliäältä! :D

   Poista
 3. Pakko kommentoida. Laitoin sinulle siis jo s.postia (en tiedä tuliko perille) että sinun ansiosta
  ihastuin huskyihin ja nyt meillä köllöttää tuollainen 15viikkoinen husky vauva ja se nukkuu joko kerällä tai sojottelee juuri noin :D

  VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.