11.5.2016

Välimuutto

Piti kuvata kaikki huoneet vielä ennen kuin muutetaan, koska niin olen tehnyt kaikkien asumieni tilojen kanssa (silloinkin kun olin muuttamassa pois vanhempieni luota, kuvasin oman huoneeni). Mutta sitten unohdin sen, ja sillä välin kun en muistanut sitä, ehdimmekin vähän jo muuttaa.


Nyt kerrosjako vastaa suunnilleen sitä, mikä tulevassa kodissa on. Ja nyt kaikki painavimmat kalusteet ovat lähellä ovea, joten jos muuttopäivä tuleekin yllättäen, pärjäämme pienellä muuttomiehityksellä.


Täällä on myös viihtyisää! Lapsi joka kiinnittää tilojen tunnelmiin huomiota, sanoi tässä kerroksessa tuntuvan siltä, ettei täältä tekisi mieli lähteä mihinkään.

Lopuksi ilmoitettakoon, että sain karsittua kirjahyllystä 32 kirjaa! Ja kolmea lukuunottamatta niillä on jo uudet koditkin!

Olen tullut urakan aikana siihen tulokseen, että kirjoihin on oltava jonkinlainen tunneside, muuten niiden kannattaa antaa mennä. Jos hyllyssä on jokin esimerkiksi viisi vuotta sitten runsaskätisesti palkittu kirja johon en vieläkään ole tarttunut, siihen saattaa olla jokin syy, eikä se syy ole välttämättä pelkästään minussa. Kaikki ihmiset eivät vain sovi kaikkien kirjojen kanssa yhteen.

Kirjoja jakaessani olen sitä paitsi nähnyt vanhoja ystäviä ja kaksi matalaa koiranpentuakin, joten kyllä tässä on jääty henkisesti voitolle!


P.S. Sunnuntaina saadaan talon avaimet. Jännitys on niin tiivistä että sitä voisi leikata veitsellä.

6 kommenttia:

 1. Kirjojen jako oli täälläkin käynnissä vuosi sitten, kun tähän muutettiin..:) Toivotaan, että saatte sunnuntiana avaimet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatiin kyllä! :) Tai, ei se epäselvää ollutkaan. Mutta jännitti silti, sunnuntaita edeltäneenä yönä niin paljon, etten saanut nukuttua :D

   Poista
 2. Hei, minkä merkkinen toi kattolamppu on? Noita oli joskus muinoin Inside-myymälässä, mutta ei oo enää ): Tahtois jotain ton tyyppistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valmistaja on Ango! En tiedä yhtään, kuka lamppuja nykyään myy... Itse ostin tämän, mustan samanlaisen ja jalkalamppuversion aikoinaan (siis tyyliin 2007 tms.) Jiasta, mutta yrityksen sivut näyttävät vähän siltä ettei sieltä enää voi ostaa mitään...

   Poista
 3. Hei!
  On sinulla rauhallisen näköistä porukkaa. Ei muutto pahemmin stressaa.
  Ja mukaan vain lempikirjat, lempivaatteen ja ne joita ilman ei voi elää.
  Kaikki menee hyvin.
  Terveiset Taunuksesta

  VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.