29.4.2015

Husky day spa

Ihmettelin pitkään, minkä takia Benir viettää lasten ruokaillessa aikaansa aina nelivuotiaan jaloissa. Hän ei koskaan syötä Beniriä eikä hänen ikäiseltään ihmiseltä enää putoa ruokaa vahingossa lattialle. Vaihtoehtona olisi minusta Benirin tarkoituksiin paljon paremmin sopiva kaksivuotias, joka sekä ojentaa halukkaille koirille lusikalla ruokaa lautaseltaan että heittelee kaikenlaista kaikkialle, vahingossa ja tahallaan.

Muutama päivä sitten syy selvisi.


Ilmeni, että isompi penska hieroo Beniriä jaloillaan! Joka kerta! Ja koko ruokailun ajan! He pelaavat myös läpsyä, eli töpöttelevät tassujaan/jalkapohjiaan toisen tassuja/jalkapohjia vasten. 


Jotenkin hienoa tietää, että eläin jonka olen uskonut olevan opetettavissa lentämään ruokapalkalla, on edes jostakin vielä kiinnostuneempi kuin ruoasta.


Lopuksi ote blooper reelistä


Olen kuvannut Kodaa varmasti melkein joka päivä kuuden vuoden ajan, mutta silti, silti sille tulee välillä mieleen tulla arvostelevaan sävyyn katsomaan, että mikä hiton vehje tuokin on.

P.S.
Haluaisin vielä lähettää universumille perkeleellisyyspalautetta siitä, että me oltiin just kaikki vatsataudissa! Tavallaan myös koirat, koska ne ovat menossa lääkärintarkastukseen ja madotettiin samalla ja mehän tiedämme, mitä matolääke joskus tekee koiran vatsalle... Yleensä meillä tuoksuu mielestäni puu, liljat ja villieläimet, mutta nyt vivahde on yhdistelmä erilaisia oksennuksia. Onneksi ne isot juhlat oli jo.

10 kommenttia:

 1. Awww mikä hellyttävä pöydänalussymbioosi! Onko vanhempi lapsi aina ruokailun jälkeen (tai yleisesti aina) seesteisen rauhallinen? Jalkapohjissahan väitetään olevan kaikenlaisia akupunktiopisteitä ja koiran silittäminen tutkitusti vähentää stressiä, joten koiran silittämisen jalkapohjilla on oltava superterveellistä.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä aika seesteinen tyyppi ylipäätään! Hei joo, tässä on nyt joku tällainen akupistekuvio taustalla..

   Poista
 2. Onpa mahtavaa, että parivaljakko on kehittänyt tuollaisen yhteisen ruokapöytäaktiviteetin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Auttaa molempia keskittymäänkin: lapsi keskittyy syömiseen ja koira keskittyy johonkin muuhun kuin ruoan kerjäämiseen nuoremmalta lapselta :D

   Poista
 3. oh awsk. tämä on kevätauringon lisäksi suloisin asia hetkeen. ps. kodakin on, voi hänen naamansa on niin hämmentynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on niin kerta kaikkisen ymmällään siitä, mikä tämä mystillinen aparaatti on ja mistä se on tullut.

   Poista
 4. Koirat ja lapset osaa tuon aitouden :)

  VastaaPoista
 5. Satunnainen vierailija8. toukokuuta 2015 klo 13.23

  Aivan ihanaa, meidän kettis tekee samalla lailla aamuisin, eli tulee "hierottavaksi" jalkojeni alle. Ja kun MINÄ luulin, että minä siinä saan läämitellä varpaita ;). Matokuuri eka kertaa laittoi meidän pojan vatsan kuralle 3:ksi päiväksi. Sinulla on ihan blogi, kiitos siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun joku istuu sohvalla ja pitää jalkojaan rahilla, Benir tulee istumaan jalkojen eteen ja tuijottaa niin kauan kunnes sitä alkaa hieroa varpailla. Hyvin hierontaorientoitunut on hän siis.

   Kiitos!

   Poista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.