16.2.2015

Ovela terroristi

Istuin katsomassa televisiota lapset kainalossa (yksi kummassakin, eivät mahdu samaan), kun nuorempi huusi "BENIJ EI!" ja osoitti lattialle. Benir oli mielestäni loikoillut lattialla syömässä leluaan, mutta kun katsahdin jalkoihini, ruokalistalla ei ollutkaan sen lelu.


Sama toistui eilen. Olimme kokoontuneet ruokapöydän ympärille Skype-konferenssiin ja mielestäni Benir oli jaloissani syömässä omaa leluaan. Mutta ei se kyllä taaskaan ollut käynyt omalla lelukorillaan.


Molemmilla kerroilla se oli taas vilpittömän yllättynyt nuhtelua kohdatessaan ja tekeytyi ymmärtämättömäksi. Se on terroristina hirvittävän ovela – jos ketään ei suututa ihan hirveesti ja jos se ei oikeastaan edes tuhoa mitään kovin paljoa (ja jos muistaa kiinni jäätyään heiluttaa häntäänsä aivan erityisen nopeasti), kukaan ei voi eikä halua ryhtyä minkäänlaisiin toimintaa rajoittaviin toimenpiteisiin.

Sen sijaan sille itselleen ei ole ongelma pyrkiä rajoittamaan omaa toimintaani.


Tässä se pyrkii viimeiseen saakka estämään tyynynpäällisten vaihtamisen puhtaisiin. Lapsi ei liity aiheeseen mutta ilmestyi jostain kuvaan. Hän on nyt koko aamun pyrkinyt pukeutumaan aamutakkiini.Tuomo sen sijaan liittyy aina aiheeseen! Tämä on tämän kevään voimakappaleeni. Auttaa kaikkiin maanantaipäiviin ja muihinkin akuutteihin voimavajaustilanteisiin.

7 kommenttia:

 1. Eiiiiiiiiiiiiiiiiiii sutta eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut teijjän tuoma, meillä on susia useampi ja se teidän on yläkerrassa!

   Poista
 2. Näin terroristien ja karnevaalien aikaan
  elätte vain yksinkertaisesti tässä ajassa.
  Laita noita suloisuuksia nyt sitten ojennukseen...
  Terveiset Taunuksesta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pakko antaa niiden olla ihan vapaasti höpsöjä.

   Poista
 3. Ihana postaus! :) Ennen viimeisen kuvan jälkeistä tekstiä ajattelin, että lapsonen on vetää paitaa päähänsä kun koira ei usko millään, mutta eipäs ollutkaan. Se se ois vasta tunteellista ollut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä kyseisellä lapsosella kyllä menee Beniriin tosi usein hermot, että se olisi kyllä ollut ihan hyvä vaihtoehtoinen tilannekuvaus :D

   Poista
 4. Edelliseen postaukseen viitaten voin kuvitella, miten isompi pieni repii hiuksiaan: "TAAS vähän rikki..." TV

  VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.