6.8.2014

Elokuusyndrooma

Veltto olo. Käväistiin mökillä superhellettä paossa. 
Tässä siperianhuskyt odottavat koipireiden sopivaa kypsyysastetta.

Erikoiskunniamaininta mökkireissun parhaasta yleissuorituksesta menee tietysti koiranpennulle. Se onnistui jotenkin syömään luita niin, että nenänpäähän tuli reikiä.


Nidolla oli toisen silmän alapuolella arpi muistona siitä, kuinka suuria luuloja sillä oli pentuna itsestään. Benirille tulee nyt kuonoon muisto siitä, kuinka… kova nälkä sillä oli pentuna?Mieli jäi nukkumaan suolaveden tuoksuun, eikä tämä arkeen palaaminen oikein suju. Enkä lukenut kirjaa yhtään sivua. Yritin naistenlehtiä, mutta Benir puklasi yhden päälle (keskelle aukeamaa) ja sitten luovutin. Enkä ole saanut nyt kotonakaan mitään aikaiseksi. Tämä on se jokavuotinen elokuusyndrooma, joka helpottaa vasta kun aamut ovat taas kirpeitä.  

9 kommenttia:

 1. Oi, tunnen kans yhden, jolle tulee nenän päälle reikä luuta syödessä! Ei aina, mutta usein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, nämä voivat siis olla tulevia ja meneviä laadultaan? Luulen kyllä että tää tahvo on saanut ihan pysyvän kolon aikaiseksi, oli niin syvä ja kirkkaanpunainen :D

   Poista
 2. Benir on halunnut nautiskella ateriasta kaikilla aisteilla. Myös haju- ja tuntoaistilla.

  Tuo napakettukuononlämmitysasento on muuten ihan lempparipousaukseni siperialaisilla. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on ihana! Me kutsutaan sitä susikeräksi <3 Eniten mua ihmetyttää aina se, jos se ilmenee suorassa auringonpaisteessa. Kun oon antanut itseni ymmärtää, että sen pointtina olisi pitää koiru mahdollisimman lämpimänä pakettina niin että helposti kylmettyvä kirsukin on suojassa hännän alla...

   Poista
 3. Elokuusyndrooma onkin hyvä nimitys tälle hellekoomalle - mulla on mennyt koko viikko ihan hukkaan, kun ei näillä ilmoilla voi tehdä yhtään mitään. Ihania kuvia olet saanut otettua joka tapauksessa. Ja voi Benir, miten ihmeessä se on sitä luuta syönyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin kesä-heinäkuussa helteet vielä jaksaa, mutta nyt kun niitä on jatkunut tähän saakka, alkaa olla jo vähän turnausväsymystä. Tänään aamuteeveessä sanoivat, että hellepäiviä on ollut tänä kesänä 37! KOLMEKYMMENTÄ SEITSEMÄN! Viime kesänä niitä oli muistaakseni noin 0,5!

   Mä en todella tajua, mitä sen luun kanssa tapahtui. Miehen teoria on että joku eläin haukkasi sitä nenästä :D Benir siis otti luun mökistä mukaan rannalle, leikki sen kanssa hetken ja vetäytyi sitten pusikon puolelle nakertamaan sitä. Ja tuli sitten takaisin nenä rei'itettynä, iloisena häntäänsä heiluttaen. Koiranpennut...

   Poista
 4. Vau, missä on noin hieno koirille tarkoitettu uimaranta!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän oma mökkiranta se on! Siksi ovat sinne niin tervetulleita :)

   Poista
 5. Voisin kuvitella että koira on käynyt piilottamansa luun pusikkoon ja reiät johtuvat siitä kun on työntänyt hiekkaa tms. päälle? :-) Meidän haukut tekevät usein tätä, sekä sisällä että ulkona (sisällä ollessaan vain jyrryyttävät kuonoaan lattiaan narisevan äänen saattelemana, talon nurkissa kun ei ole mitään minkä alle piilottaa. Mutta yritäpä kertoa herroille että luut eivät piilotu vaikka niitä kuinka yrittää näkymättömään multakasaan kaivaa ja peittää). Jäljet yleensä paranevat korkeintaan viikossa, Tummelin avustuksella jos ei muuten. :-) Arpia ei kummankaan kirsuun ole vuosien aikana jäänyt ainuttakaan.

  VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.