25.2.2014

Maata näkyvissä

Hurraa! Asfaltti on kuivaa ja uudet lenkkarit ovat vadelmanpunaiset! Ymmärsin (eilen Intersportin kenkähyllyn edessä), että sitä voi samanaikaisesti sekä olla vakavastiotettava aikuinen että pukeutua vaaleanpunaisiin kenkiin.


Testasimme kengät äsken Kodan kanssa. Hölkkään niillä aivan eri rytmissä ja muutenkin erilailla kuin edellisillä lenkkareilla. Johtuu ehkä väristä! Askel on kepeä kuin barbiella!

Yritän muistaa aina välillä kuvata lapsia sillain oikeesti. Tosi usein kahta onnistunutta kuvaa kohti kamerassa on kymmenen tällaista, joissa näkyy imuri tai ohittava siperianhusky, tai sitten tarkennus on keittiössä (toisessa siperianhuskyssa).
Se kameran laturi löytyi yllättäen laturilaatikosta. Olin kuulemma henkilökohtaisesti pyytänyt laumanjohtajaa toimittamaan sen sinne viipymättä. Ei minkäänlaisia muistikuvia.

14 kommenttia:

 1. Nää on nii parhaita sun kuvat ja postaukset muutenkin, muutama kuva ja lause ja ihan ku olis kirjan lukenut ♥ en osaa sanoin kuvailla.

  Ja tuommosta samanlaista muistamattomuutta esiintyy täälläkin... Paras juurikin kun oot vieläpä käskenyt jonkun toisen tekeen jotain asiaa, sitte ihmettelet että miksi nämä nyt tällei on :D

  -koiriamaalta.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Tässä muutama ilta sitten kökötin kylppärissä viikkaamassa pyykkejä ja pyysin miehen tyhjentämään vaipparoskiksen. Pyykit viikattuani ja asianomaisten vaatekaappeihin toimitettuani olin alakertaan tullessani jo aika hiilenä, kun vaipparoskiksen eteen ei oltu tehty mitään, joten huomautin asiastan uudestaan.

   Mies oli tosi hämmästynyt. Oli hakenut roskiksen mun istuessa kylpyhuoneen lattialla pyykkeineni, ja olin kuulemma hymissytkin sille jotain. Ei siis todella siitäkään yhtään minkäänlaisia muistikuvia.

   Poista
  2. Kris, oletko varma, ettei miehesi huijannut sinua? OP

   Poista
  3. OP, Hmm… Hyvä pointti… Hmmmm….

   Poista
 2. Oon Jennyn kanssa niin samaa mieltä siitä, että sulla on aivan erityinen postaustenteon taito. :) Vaikka kuinka monessa postauksessa toistuu se, että muutamalla lauseella on jo valtavasti ja lukijan kannalta antoisasti kerrottu.

  Testasitte kengät Kodan kanssa? Mitäs Koda oli mieltä, oliko imagoonne sopiva asuste vai "hei noloo, mutsi"?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, itse asiassa taisi olla Kodalle vähän noloa - se jolkotteli mun edessä, kun normaalisti juoksee rinnalla :D Äh, ajattelin aina pienenä, että musta ei to-del-lakaan tule sellaista nolosti pukeutuvaa mutsia...

   Poista
 3. Kyl mä noista kuvista valkkaisin kehitettäväksi ton viimeisen. Mitä parhainta kotialbumiainesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo klassikon elementtejä kyllä! Puuttuu ainoastaan se meidän perheestä otettujen kuvien tunnetuin ominaispiirre, että mä olen jossain taustalla näyttämässä meduusalta.

   Poista
 4. Mulla on samanvärinen tukka kuin sun uudet kengät! Ja ilmeisesti hieman vaikeuksia lyödä läpi vakavastiotettavana aikuisena, sillä multa kysytään joka paikassa että oonko jo täysi-ikäinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistava hiusvärivalinta!

   Multakin kysytään aina kaikkialla papereita. Vaikka yhtään ei ole poninvärinen tukka. Eikä tätä ennen ole ollut poninvärisiä kenkiäkään. Tosi outoa...

   Poista
 5. Lenkkarien erinomainen värivalinta: Frauenpower!
  Ja kuvissa on elämää.
  Terveiset Taunuksesta

  VastaaPoista
 6. Mä rakastan sun "ei oikeita kuvia". Lapsia ja koiria just silleen kun ne omassa maailmassaan on. Ärsyttää blogit, joissa lapset asetellaan kuviin kuin rekvisiitta.
  Ja noi boostit - sain juoksukoulusta samat - ja ah ku ne on ihanat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, ostin näiden lisäksi myös Niken Freet, ja ne on kanssa superrrhyvät!

   Kiitos. Siksikin mun päivitystahti on aika hidas, kun menen vaan kameran kanssa paikalle ja katson, mitä tapahtuu.

   Poista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.