9.12.2013

Otetaas nyt ihan rauhassa

Viime yönä meinasin aloittaa joulustressaamisen. Makasin sängyssä ja tuijotin tyhjyyteen ajatellen kaikkia niitä kvantriljoonaa asiaa jotka piti muistaa tehdä mielellään heti ensimmäisenä aamulla.

Sitten päätin, ettei stressi ole yöunien menettämisen arvoista. Lopetan murehtimisen ja asennoidun niin kuin Gandalf syvyyksistä syöksyvään Balrogiin - sanon joulustressille, että YOU SHALL NOT PASS.

Asennelinjauksen onnistumisen uskon olevan kiinni kahdesta keskeisestä osatekijästä.

Ensinnäkin: en asioi enää ennen joulua yhdessäkään ostoskeskuksessa (tai ehkä millään muullakaan julkisella paikalla) klo 16 jälkeen arkipäivisin tai ollenkaan viikonloppuisin.

Toisekseen: keskityn viettämään aikani tässä stressittömässä seurassa, jota meillä täällä nurkissa pyörii.

Tuo Elle Decoration Country on kiinnostavin sisustuslehti, jota olen lukenut. Ja löysin sen vasta viime viikolla! Kiitän tästä lehtituttavuudesta siperianhenkilöitä, joiden puruluut sylissäni Citymarketin läpi kiitäessäni satuin vilkaisemaan lehtihyllylle. 

Huono uutinen: hinta vähän alle 20€ ja ilmestymistiheys 2krt/vuosi. Hyvä uutinen: 258 sivua jumalaisia maalaiskoteja. Siis ei kantrikoteja, vaan koteja kaupunkien ulkopuolella. 


258 syytä ottaa joulunodotus ihan rauhassa. 

10 kommenttia:

 1. Oivat linjaukset, aion kopioida ne omaan käyttööni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tänään toteuttanut linjauksiani niin orjallisesti, etten ole itse asiassa poistunut kotoa ollenkaan. Ihan tunnen, miten stressi kaikkoaa kauemmas ja kauemmas...

   Poista
 2. Hyvä päätös.

  Mä eksyin tänään töiden jälkeen Jumboon tarkoituksenani käydä ruokakaupassa, mutta unohdin siellä ryysiksen keskellä käydä ruokakaupassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurin jouluvirhe jonka oon ikinä tehnyt oli ihan ylivoimaisesti se, kun n. vuonna 2003 tai 2004 erehdyin ITÄKESKUKSEEN just ennen joulua. NEVER AGAIN!

   Poista
 3. Ei todellakaan kannata pilata joulun odotusta
  maanpäällisissä helveteissä varsinkaan kun
  on tuollaisia iiiiiihaaaaniiia kuin tuossa sohvalla!
  Terveiset Taunuksesta

  VastaaPoista
 4. Hei moi! Mulla haluttais tietää onko sulla koirien hihnoille/valjaille/tilpehöörille millaset säilytyspaikat? Toivoisin siis postausta koirien tarvikkeiden säilytykseen liittyen :) Ja kuvien kera tietenki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hitsi! Hmm… Meinasin ensin sanoa, ettei mulla kyllä ole niin paljoa asiaa siitä aiheesta, että siitä postauksen saisi revittyä, mutta onhan tänne ihan tässä lähiaikoinakin hankittu ties mitä ämpäriä ja tynnyriä, että ruokasäkit sun muut saadaan asianmukaisesti säilytettyä... Laitan korvan taakse!

   Poista
 5. Voi elämä, mikä blogi! Kiitos! En muista viehättyneeni vastaavalla tavalla blogimaailmassa... vuosiin! Mahataudissa olevan esikoisen kanssa aiomme lukea tänään vielä koko blogin.

  Enkä edes tiennyt, kuinka kaipaan KOIRAA. Oma ainokaiseni poistui paremmille metsästysmaille kunnioitettavassa 17 vuoden iässä, 7 vuotta sitten.

  Jään paikalle, tuijotan jatkossa intensiivisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Riikka! Kiitos :) Ja mahatautiselle esikoiselle oikein kovasti positiivista paranemisenergiaa.

   Jukra, 7 vuotta ilman koiraa… Mietittiin just yksi ilta, että millaistakohan olisi tulla kotiin aina niin että kukaan ei olisi heiluttamassa häntää eteisessä. Mulle on käynyt niin viimeksi 15-vuotiaana, joten ei ole ihan tuoreessa muistissa.

   Tervetuloa vain kyyläämään <3

   Poista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.