15.11.2013

Keittiöpalapeli

Jokin aika sitten mietin täällä ääneen (tai siis... digitaalisesti) keittiön yhtä nurkkaa, jota on pyöritelty kuluneiden 1,5 vuoden aikana jos jonkinlaiseen muotoon. Viimeksi nurkka näytti tältä ja silloin pohdittiin koko seinän maalaamista liitutaulumaalilla:


No siitä ideasta luovuttiin. Nyt keittiö näyttää tältä:


Olennaiset muutokset:
- kuvan koira seisoo (koska luulee saavansa jotakin siitä hyvästä, että ilmestyi paikalle kuvausrekvisiitaksi)
- seinä maalattiin aiemmin muualla asunnossa käytetyllä maalilla vaalean hiekkaiseksi
- pienen liitutaulun tilalle hankittiin suurempi
- seinähyllykköä siirrettiin ylemmäs (jotta alle mahtuu laumanjohtajan uusi, massiivinen kahvikone, joka tosin on vielä kaupassa)

Mutta olennaisinta on tuo liitutaulu. Haluaisin nyt kehua sitä.


Taulu on Lehtorinne Designin ja tilasin sen Sisustuksen Koodista. Taulu on mahtava, koska sen pinta on sileä ja tasainen, ja koska sen mukana tulee kuukausitarra-arkki, joka tekee taulusta perheen yhteisen kalenterin (sen lisäksi, että itse kannan laukussani kahta paperikalenteria). Viikonpäiviä siitä ei tietenkään hahmota, mutta koska emme elä normaaliviikkorytmissä, siitä ei ainakaan meille ole haittaa.

Ja koska taulu on metallia, siihen saa myös magneeteilla kiinni esimerkiksi Picasson.


Picassoakin haluaisin kehua, mutta jätetään se toiseen kertaan.

...Vaan ei ensi kertaan, sillä silloin on vuorossa asiaa Hullun Nukkekotimuijan viimeaikaisista tekemisistä. Eli siis siitä, kun vähän maalasin yhtä nukkekotia ja kuvittelen nyt olevani senkin alan asiantuntija.

P.S.
Tarkoituksenani olisi päivittää blogin ulkoasua tässä jahka joudan, mikä voi tarkoittaa tätä iltaa tai mitä tahansa iltaa esim. ensi vuonna. Ajattelin nyt kuitenkin varoittaa, että mikäli poistan vahingossa koko blogin hetkeksi niin kuin viimeksi kävi, niin älkää peljätkö.

4 kommenttia:

 1. Joko Granit on sinulle tuttu? Käyn usein Helsingissä (työn puolesta pakko) ja Granit on Akateemisen Kirjakaupan lisäksi, ehdoton must-paikka. Viimeisin villitys on tuo valkoinen tussikynä, joka ei ole vain mustille ilmoitustauluille, mutta niillä voi myös esim. kirjoittaa vieraiden nimet heidän omiin laseihin :) Myös omat jauho-, sokeri-, jne.-purnukat on merkitty omalla käsialalla. Metallista ei kuulemma tussi lähde irti, mutta muut pinnat voi kostealla pyyhkeellä pyyhkiä pois. http://www.granit.se/?id=1495

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, no joo, on Granit aika tuttu... Oon esimerkiksi viimeisen viikon sisällä käynyt siellä kaksi kertaa :D Taululle kirjoitetut jutut on just sillä kuuluisalla valkotussilla söherretty, se on kyllä loistava. Mutta ilman tätä sun kommenttia mulle ei varmaan olisi tullut mieleen, että sillä voisi tosiaan hoitaa myös noiden tee- ja kahvipurkkien etikettien kirjoittamisen... Nyt oon kirjoittanut laatujen nimet paperille purkkien sisäpuolelle.

   Poista
 2. Heino ratkaisu. Tuo aivan selvästi struktuuria sisustuukseen
  ja elämään.
  Terveiset Taunuksesta

  VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.