4.10.2013

Näytätpä oudolta tästä kulmasta

Meitä on täällä aika paljon. Ahdasta ei kuitenkaan ole kuin ehkä automatkoilla ja silloin, kun kaikki ovat samaan aikaan eteisessä lähdössä ulos ja yksi itkee, toinen ulvoo, äiti kiroilee, häntiä heilutellaan, hanskoja tiputellaan...

Porukan määrä konkretisoituu kaikista parhaiten siinä, että missä olenkin, mitä teenkin, joku aina tuijottaa.


On kyllä tuijotettu ennenkin, en minä sitä sano.

9 kommenttia:

 1. Meidän perheessä on syntynyt vauvan myötä "leikki", jossa toista vanhempaa säikäytellään hivuttamalla poika ja hänen utelias katseensa seinän takaa toisen nenän eteen, tietysti silloin kun toinen sitä vähiten odottaa (olipa vaikea selittää). Onnistumisprosentti on huono, kun nelijalkaiset paljastavat hiipivän kaksikon. Olemme uskotelleet itsellemme, että näin varaudumme aikaan, kun lapsi itse hiipii varoittamatta sängystään olohuoneen ovelle kesken tv:n töllöttämisen ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mies tekee vauvalla mulle aina ihan samaa! Siis että ollessani jossain huoneessa yksin, se hivuttaa vauvan esiin oviaukon yläreunasta niin, että huoneeseen näyttää siltä kuin vauva kurkkaisi seinän takaa itse. Saan joka kerta hirveän hepulin siitä.

   Poista
 2. Meillä täällä menee niin, että siellä missä vauva, siellä myös koirat. Bemu tulee perässä vaipan vaihdoille ja nukutusreissuille makkariinkin. Ihan vain tarkistamaan että mitä sille pienimmälle tehdään. Ihme tyyppi, ei luota muhun selkeesti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei se ehkä helpottaa ajan myötä! Nido oli meidän esikoisen kanssa ihan samanlainen, mutta nyt se jo luottaa siihen, että osaan noi vauvahommat. Se oli alkuun myös aina tosi tarkkana, jos esikoista käsitteli joku muu kuin minä. Nyt sitä saa jo kummitätikin heitellä ilmaan ihan ilman että Nidon on pakko juosta viereisestä huoneesta paikalle kyttäämään.

   Poista
  2. Kiva kuulla, että se saattaa helpottaa :). Meillä varsinkin Bemu saattaa hätääntyä kun P:tä nostaa korkealle.. Tervetuloa muuten lukemaan blogistani tuore kirjoitus kahden bokserin ja 3kuisen vauvan yhteiselosta!

   http://eedwardland.blogspot.fi/

   Poista
  3. Luin! Hahah, "vähän" tuttuja juttuja täälläkin :)

   Poista
 3. Tuo katse on niin täynnä pyyteetöntä rakkautta!
  Terveiset Taunuksesta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Kodan mielestä emäntä on parhaimmillaan aina.

   Poista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.