27.6.2013

Pimeä puoli

Polttava ilta-aurinko riisuu mielen (ja muutenkin, terv. nimim. Pahoittelut naapureille) alastomaksi, tuo esiin kaikki huonotkin puolemme. Olen kiukkuinen ja väsynyt, kun paahdetta ei pääsee pakoon. Mutta se on vielä pientä.


Kodan (herrasmies tuossa oikealla) ilta-aurinko paljastaa Baskervillen koiraksi.

14 kommenttia:

 1. Eihän siinä ole luppakorvia, siis miten se on hound.. Eiku wait what?

  VastaaPoista
 2. Jännää!

  -Krista & Sumu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis niin jännää, ettei ovesta ulos uskalla!

   Poista
 3. Selvästi Jekyll&Hyde-piirteitä havaittavissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo, monessa muussakin mielessä :D

   Poista
 4. Apuaaa, tää ei nyt ainakaan lievennä mun isojen koirien kammoa! Tosin ehkä pelkoni ei haise niin pahasti, kun se sekoittuu hikeen ja aurinkorasvaan?

  Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne pelon haistaa vaikka sulkeutuisit sinne rasvapurkkiin!

   Poista
 5. En muuten tajua miksi kaikki nalkuttaa siitä ettei saa valittaa kuumuudesta kun kesä on lyhyt ja kerran vuodessa vaan. Jos ei talvella valita kylmyydestä niin eikö se oo ihan sallittavaa valittaa kesällä kuumuudesta? Ei kaikki oo mitää tropiikin biitsibeibejä, minä oon ainaki ihan ehta eskimo. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EN MÄKÄÄN! Muutenkaan en ymmärrä, että miksi pitäis ehdottomasti tykätä vähintään toisesta, joko kesästä tai talvesta. Entä jos ei tykkää kummastakaan? Mä olen ollut aina syksyihminen, paras aika vuodesta on se kun lämpötilat on vähän alle +10C.

   Mutta yritän kyllä olla valittamatta säistä. Kun ei niille mitään voi, niin valitukset kannattaa säästää muille aiheille :D

   Poista
 6. Mahdottoman lihavilta vaikuttavat ikävä kyllä Nido sekä Koda :( Siperianhuskyn ei kuuluisi vaikuttaa isolta+raskaalta alaskanmalamuutilta, vaan kevyeltä keskikokoiselta rekikoiralta.. En halua sanoa tätä millään pahalla, mutta vuoden (ihanaa!) blogiasi seuranneena tämä asia hieman puistattaa.. Kaikkea hyvää teille ja koiruille joka tapauksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koirista kumpikaan ei kyllä livenä vaikuta ylipainoiselta, eivätkä ole sitä esimerkiksi lääkärienkään mielestä tai kilomääriltään muihin verrattuna. Nido varsinkaan, Koda on rakenteeltaan raskas ja sitä usein luullaankin muutiksi, mutta lihavuuden kanssa sillä ei ole mitään tekemistä. Toivottavasti selviät turhasta puistatuksestasi.

   Poista
 7. Kyllä ne pelon haistaa vaikka sulkeutuisit sinne rasvapurkkiin! Kiitos tosi paljon Kris:D Repesin:D Oli just tosi surumielinen kappale kuulumassa kuulokkeista,ja melkein itketti...

  Kultaa Käpälissä

  VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.