29.5.2013

Hopon hovikuvaaja kertoo

Laskeskelin tässä korvatulehduspäissäni, että kaikista ottamistani kuvista julkaisen blogissa muutaman prosentin. Sille on tietysti puhtaasti kuvausteknisiäkin syitä, mutta joskus vikaa on kyllä kohteissakin.

Nido on sellainen rodustaan muodostunutta mielikuvaa vastaava uljas, virtaviivainen ja viisas koira, joka näyttää kuvissa yleensä siltä kuin tietäisi elämän tarkoituksen. Mutta sitten meillä asuu myös tämä oman elämänsä hessuhopo.Tässä siirtymässä valonnopeuteen:


P.S.
Ellei joku hienoisesta vihjauksestani ymmärtänyt, olen hillittömässä flunssassa ja korvatulehduksessa, en kuule enkä tajua mistään mitään ja laumanjohtaja puhuu minulle kuin 110-vuotiaalle kuurolle (ja naureskelee sitten selän takana. Mitä en ole tietenkään kuullut, mutta tiedän sen tekevän sitä!). Joten jos joku haluaa esittää toiveita postausaiheiden suhteen, nyt saa avata sanaisen arkkunsa! 

P.P.S.
Huomenna on Helsingin Granitin avajaiset! En varmaan kehtaa käydä paikan päällä aivastelemassa kuin vasta ensi viikolla. Joten jos törmäätte siellä maanantaiaamuna takkutukkaiseen, silmäpussilliseen kääpiöön hullunkiilto silmissään, syli täynnä säilytyskoreja ja MasterCard ojossa, niin... Se en sitten ole ainakaan minä. 

21 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Pikkuisen on muuten myös hannuhanhi. Järjetön koheltaja, josta ei tarvitse olla koskaan huolissaan.

   Poista
 2. Mahtava Hopolainen!

  Postaa mitä postaat, kaikki on niin ihanaa katsottavaa ja luettavaa. Joillekin vain on suotu kirjoittamisen lahja. Ja kuvaamisen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi hyvänen aika, KIITOS :) Se postaan mitä postaan -linja tuntuu vaan joskus vähän hajanaiselta, vaikka aiheet ja asiat tarkkaan mietinkin.

   Poista
 3. Jos en ole tätä vielä sanonut, niin Kodalle pitäisi saada oma tosi tv-ohjelma! Ja Nido esiintyisi siinä välillä päätään puistellen ja huokaillen. Ja ai niin, saako huutaa bingo jos löytyy flunssa ja kuume myös täältä?

  -Krista ja Sumu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa huutaa! Bingon lisäksi mä voisin huutaa esim. VÄRISUORA! Kurkkukipu-korvatulehdus-yskä-nuha, nimittäin. Jes! Mutta kerrankin taitaa olla niin kuin aina toivon, että sairastan yksin meidän kaikkien puolesta.

   Ellen jostain syystä saa tuotantoyhtiöiltä yhtään tarjousta Kodan omasta tositv-sarjasta, voisin lähettää sen nimissä työhakemuksen Jackassin pojille...

   Poista
 4. Luin, että "huulikiiltoa silmissään".. joo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi mun ystävä sanoi kerran, että mun mukana meikkiostoksilla kiertäminen on vähän sama kuin olisi meikkiostoksilla pojan kanssa. Että ihan mahdollinen skenaario toi.

   Poista
 5. En mitenkään halua stressata, mutta kyllä tätä on taas
  odotettu! Meillä täällä sataa jo varmasti kuusi viikoa
  putkeen ja on jopa tullut lunta tupaan. Luvassa vähintäänkin
  viikon sateet, että kaikki postaukset kelpaa. Kertakaikkiaan
  kaikki!
  Parhaaat lääkket muuten löytyy kuulemma omista aivoista.
  Kokeile ja parane! Osaat kyllä.
  Terveiset Taunuksesta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, stressaa vaan! Anoppikin stressasi niin, että oli pakko jo ryömiä koneen ääreen :)

   LUNTA?! Ohhoh! Meillä juostaan paljain varpain pitkin pihoja ja maalataan aitoja.

   Kiitos lääkevinkistä. Otin heti käyttöön.

   Poista
 6. Ihan kaikki käy, kaikki on ihanaa luettavaa ja katseltavaa. Niitä aina oikein odottaa ja toivookin että sellainen "pieni" hetki aina löytyisi (joskus jopa useammin....)
  Mutta hyvää kannattaa odotella...paranemisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paranemistoivotuksista, käytän ne hyvin!

   Luulen että tässä bloggaamishommassa on silloin kaikki aika kohdallaan, kun joku odottaa juttujen lukemista yhtä paljon kuin itse odotan ja intoilen niiden kirjoittamista. Kiitos siis siitäkin :)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. On! Sellainen mussukka, joka ei voisi mussukkuudelleen mitään vaikka yrittäisi.

   Poista
 8. Edellisten kommentoijien mantraa toistaen, kaikki mitä postaat on ihanaa, mutta olisi kiva kuulla vaikka seuraavista!
  -miten lauma valmistautui uuteen tulokkaaseen, hankinnat, stressaamiset, muut mahdolliset ajatukset
  -kesäsuunnitelmia
  -koirien trimmaus kesää varten
  -kotiprojektejä
  -uusia sisustuslöytöjä
  -mitä ikinä tuleekaan mieleen
  Jospa tämä ohjaa ajatusta johonkin suuntaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei nää oli tosi käyttökelpoisia, kiitos! Mä olen vähän hahmotellutkin mielessäni tuota ekaa kohtaa, sillä kahden lapsen ja koiran hallitseminen tarvittaessa yhden aikuisen voimin vaatii jo aikamoista välineurheilua, ja tiedän että samassa tilanteessa olevia, vinkkejä kaipaavia on ihan varmasti siellä jossain.

   Siistiä kuulla, että sisustusjututkin kelpaa :)!

   Poista
  2. Tämä todellakin olisi hyvä postaus. Meillä on jo tuo kaksi siperianhuskyä ja lapsiakin toivottavasti saadaan lähitulevaisuudessa. Itselläni on vain mielessäni pyörinyt, että vinkkejä sellaisen katraan hallitsemiseen lukisin mielelläni:D

   - Tiia

   Poista
  3. Ehdottomasti postaus kyseisestä aiheesta! :) Itseni täytyisi elokuun loppupuolella handlata vauvan ja kolmen koiran elämien yhteensovittaminen... Uskon vakaasti homman toimivuuteen, vaikka en toteutuksesta ihan vielä osaa mitään sanoakaan. :D

   Poista
  4. Ideointivaiheessa on!

   Ja Jane, just noin mäkin ajattelin etenkin nyt ennen tämän vauvan syntymää. Yhtään en tiennyt, miten homma saadaan hanskaan, mutta oli hillitön luottamus että saadaan. Ja saatiinkin! Mutta mä aloitin tuon välinepuolen valmistautumisen tosi ajoissa, ajattelin että ois hyvä, jos se tuleva postaus säästäisi jonkun muun samaan valmistautuvan aikaa edes pikkuisen.

   Poista
 9. Mä odotan kuolavaluen (koska meillä ei onneksi rakit kuolaa, kuin pekoninhajusta) juttua miten selvitään kahden koiran ja kahden lapsen kanssa seinien sisä-ja ulkopuolella. Aika samanlaista settiä on täällä luvassa tuolla syksyllä ja nyt olisi hyvää aikaa täydentää tarvikevalikoimaa, joten tuotesijoitteluja odotellessa toivotan; ihanaa kesää koko laumalle :)

  Ja kyllä, sisustusjutut kiinnostaa myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, tuotesijoittelua on luvassa niin että heikompaa hirvittää! Hahmottelen just postausta mielessäni siltä kantilta, että miten sen sais kuulostamaan mahdollisimman vähän minkään tietyn merkin mainostamiselta :D

   Mutta taitaa yksi vähänniinkun-sisustusjuttu ehtiä vielä väliin :) Ja kiitos, hyvää kesää sinnekin! <3

   Poista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.