14.1.2013

Hyväksi todetut

Empiiristen ihmis- ja koirakokeideni sarjassa käynnistyi viikko sitten testi, jossa pyrin selvittämään, kuinka pitkään neljätoista vetolaatikkoa jaksavat kiinnostaa alle kaksivuotiasta.


Väliaikaraporttina todettakoon, että kiinnostus näyttäisi hypoteesin mukaisesti olevan ikuista ja ympärivuorokautista.Kiinnostusta on herättänyt myös pienhenkilölle paremmin mitoitettu Hesari, joka sai siis uuden kokonsa myötä meiltä yhden uuden lukijan.


Samalla se kuitenkin myös menetti yhden.

Olen mukana lehden lukijapaneelissa, joka arvioi lehteä ja antaa siitä palautetta säännöllisesti. En ole vielä lähettänyt eteenpäin pettyneitä siperialaisterveisiä siitä, ettei lehden päällä mahdu enää nukkumaan. Mielestämme Sanoma Magazines voisi tulla tässä tilanteessa vastaan esimerkiksi peittolähetyksen muodossa.

15 kommenttia:

 1. Poistiko ne siitä uudistuksen myötä ne sellaiset spessuosiot, kuten Tiede ja Kuluttaja ja mitänäitänytoli? En millään löytänyt sellaista päivän lehdestä, samperi, minusta ne olivat lehden parasta antia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiede ilmestyy nykyään lauantain lehdessä ja kuluttajasivut tulee tiistaisin! Se entinen tiedeosio oli munkin suosikki, mutta toi uus ei nyt ainakaan tänä lauantaina vakuuttanut...

   Poista
 2. Ihanaa, päivä piristyy aina jo valmiiksi kun näkee että Suden hetkeltä tullut uusi postaus, tänään taas taattu repeäminen. : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos :) Pahoittelen epäinhimillisiä päivitysvälejä, vetoan mahaan.

   Poista
  2. se on ihan ymmärrettävää,tärkeintä ettei kokonaan unohdu;) harvoin tulee mitään kommentoitua mutta syvästi vakiintunut lukija ilmoittautuu,joka on muutamaan kertaan kahlannut blogin läpi....addiktoitunut karvaisempiin(siperialais-)henkilöihin!$D

   Poista
 3. Halvat huvit on parhaita! Ja mikä ihana sanomalehtiterroristi paljastuikaan tuolta linkin takaa - mainio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ainakin niin halpa huumorintaju, että allekirjoitan täysin :D

   Poista
 4. Heippa! Olen onneton kommentoija, mutta nyt on pakko ryhdistäytyä! Melkein tuntuu salakavalalta olla seurannut blogiasi näin kauan, ihan hiljaa? :)
  Siispä, pitkästä aikaa tulin tänne käymään ja täällä olikin upea ylläri: suurimmat onnittelut isoimmasta joulupallosta! Ja hyviä vointeja.

  PS herranjestas sentään kuinka repeilin noille teidän viimanestäjille ulko-ovella :D ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoinkin tossa aiemmin, että ihan paras tää joulupallouutisointi, kun sillä on saanut kaivettua salalukijoita koloistaan esiin tunnustamaan! :) Kiitos onnitteluista, voinnit ovat olleet kerrassaan erinomaiset, mikäli se tämänmuotoisena ihmisenä nyt ylipäätään on mahdollista.

   Joo, niistä ovitiivisteistähän pääsisi sillä eroon, että hätistäisi tiehensä aina kun ovesta astuu jompaan kumpaan suuntaan ilman koiria. Mutta kun en henno! Se on mun mielestä niin mainio juttu, että meiltä poistuakseen pitää kiivetä siperianhuskyn yli, että se jaksaa naurattaa mua joka kerta :D

   Poista
 5. Minulla on ollut muutamana päivänä iltalukemisena blogisi ja olen itsekseni hihitellyt, täällä on niin hauskoja ja ihania kirjoituksia! Jatkoa odotellen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, loistopalautetta :) Jatkoakin tuli jo!

   Poista
 6. Ehdottomasti koirille oma oikein mitoitettu päivälehti!
  Ja pienihmisen laatikkoanalyysi voi olla mielenkiintoinen.
  Tuleeko hänestä arkkitehti, salapoliisi,satutäti.....?
  Terveiset Taunuksesta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää sänkyä koirille etsiessäni oon miettinytkin, että Nidon mielestä paras olisi ihan varmasti joku untuvatäytteinen Hesari-viritelmä.

   Tytöllä on jännä suhtautuminen laatikostoon - hän kyllä ottaa joskus varovasti jotain laatikoista, mutta laittaa sitten äkkiä takaisin. On enemmän kiinnostunut laatikoiden avautumismekaniikasta ja siitä, etteivät kaikki laatikot liu'u kunnolla koloissaan.

   Poista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.