20.8.2012

Hippaa

Lopputilanne:


Siihen johtaneet tapahtumat:Pienhenkilö on alkanut leikkiä koirien kanssa yksinhippaa.


Hän valitsee mielivaltaisesti koiran ja juoksentelee sitten kirkuen ja hihittäen valitun koiran ohi, kunnes koira kyllästyy ja pakenee paikalta tarpeeksi ovelaan piilopaikkaan.4 kommenttia:

 1. Meillä on vähän samantyylinen leikki! Ja joukko muita yhtä hassuja leikkejä, mm. sellainen missä tyttö menee seisomaan koiran taakse silloin, kun tämä heiluttaa häntää niin, että ne karvat hipovat kasvoja. Tyttö saa siitä aivan mielettömät kikatukset aikaan ja kyllä nousee omatkin suupielet. Ihanan halpaa hupia! Ei me niitä Lintsin laitteita vielä kaivata :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin hihitetään heiluvalle hännälle! Tosin vahingossa, hännän heilumisen tielle ei sentään osata hakeutua :) Tyttöä myös huvittaa aina se, kun hätistelen koiria esim. ruokapöydän ympäriltä. "Huss", hän sanoo perässä ja hekottaa :D

   Poista
 2. Ehkä toinen vaan luulee että leikki onkin piilonen :D
  Pyyhitäänkö teillä muuten koirien tassut aina ulkoilun jälkeen, vai miten saatte valkoisen maton toimimaan haukkutaloudessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon mahdollista! :D

   Meidän koirien tassut likaantuu vaan pahimmilla kurakeleillä, mutta mä olen todella laiska pyyhkimään niitä silloinkaan... Tää nimenomainen valkoinen matto on valkoinen häräntalja, johon lika ei tartu, ja josta se lähtee myös helposti irti. Pesen taljoja käsin kylppärissä, jos tarvitsee, mutta tätäkään ei ole tarvinnut pestä kertaakaan. Suosin nykyään vaaleita mattoja (ja taljoja ylipäätään!), koska kundeista irtoaa PALJON vaaleaa karvaa, eikä mikään ole niin epäsiistin näköistä kuin koirankarvat matolla tai lattialla... Samasta syystä haaveilen valkoisesta tai tosi vaaleasta lattiastakin :)

   Oikeastaan tärkeintä on ehkä se, että matto on mitä tahansa luonnonmatskua, jotta niitä voi pestä ja pyyhkiä. Meillä ei ole vuosiin ollut yhtään keinokuituista mattoa, mutta puuvillaisten ja villaisten löytäminen on aika haastavaa.

   Menipäs jaaritteluksi :D

   Poista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.