14.2.2012

Haastava yllättäjä

Olen harrastanut valokuvaamista reilusti yli kymmenen vuotta (ei aina uskoisi, tiedetään). Hyvän harrastuksen tunnistaa siitä, että se tarjoaa haasteita ja yllätyksiä jatkuvasti.


Viimeisin haastava yllättäjä on ollut kuvaruudun ulkopuolelta syöksähtelevä henkilö, joka haluaa ehdottomasti painaa mansikkasoseisen etusormensa linssiin just nyt.


P.S.
Hyvää ystävänpäivää itse kullekin säädylle! Saimme yövuorosta juuri palanneelta päivän kunniaksi ruusut ja nakit.
Minä pisimmän ruusun, Koda lyhyimmän nakin.

9 kommenttia:

 1. Valokuvaajan ensimmäinen sääntö:OIKEA HETKI!
  Hauskaa ystävänpäivää koko laumalle Taunuksesta

  VastaaPoista
 2. Ihanaa Ystävänpäivää Teille Ihanaiset! <3<3<3

  PS. Rapsutuksia poikien lisäksi myös Ronjalle! <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos samoin, rapsutukset välitetään perille kans! Ensi kerralla Hänen Taivaallinen Uskomattomuutensakin vilahtaa muuten kuvissa myös :)

  VastaaPoista
 4. Eksyin blogiisi, kun Saara oli linkannut... ja nyt olen rakastunut! Banneri lumosi heti! (Koiran tassujen kanssa yhtä ihania ovat vain koiran märkä kirsu ja tuoksuva turkki!) Lisäksi kuvat blogissasi ovat erityisen tunnelmallisia. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos, ei voi muuta kuin yhtyä tohon mielipiteeseen tassuista. Tosin olen oppinut arvostamaan myös pikkuruisia ihmisvarpaita!

   Poista
 5. Minäkin eksyin blogiin Saaran linkkauksen seurauksena - ja tämä oli jotain aivan ihanaa! Tykkään tosi paljon hauskasta tekstistä ja ihanan tunnelmallisista kuvista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnustakaa nyt vaan kaikki Saaran kautta tänne pelmahtaneet! :D Eivaan, kiitos <3 Ja tervetuloa :)

   Poista
 6. Tulin myös Saaran kautta ja aloin lukemaan blogiasi taaksepäinkin. Kuvaruudun ulkopuolelta syöksähtelevälle henkilölle repsahdin ääneen täällä :D Ihanalta vaikuttaa blogisi!

  VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.