17.9.2011

Testiryhmä ja takatöyhtö

Moi.

Ei mulla mitään oikeaa asiaa ole, jos sellaista odotitte.

Lauman työssäkäyvän aineksen viikko on ollut kiivastahtinen, joten oma viikkoni on siis ollut varsin kantoliinalenkkien täyteinen. Pienhenkilö on ottanut tavakseen päästää tietynlaisen lyhyen ja ytimekkään mutta sitäkin kovaäänisemmän ("HEEEH!") äänimerkin jokaisen lenkin puolivälissä, mikä jostain syystä osuu huumorihermooni niin, että hohottelen ääneen koko matkan kotiin saakka. Muutaman toi on se kylähullu-katseen olen jo saanut. Tänään aamulenkillä yksi vastaantulija vaihtoi toiselle puolen tietä.

Koska olen valtavan solidaarinen ihminen, raahasin koko viime yön töissä olleen laumanjohtajan tänään sisustusmessuille. Mahdollisesti siitä johtuen kotona iski tarve vaihdella mattojen paikkoja. Testiryhmä perehtyy juuri olohuoneen uuteen asuun.(Ja jos joku miettii, niin ei, kellään ei ole tälläkään kerralla housuja jalassa. Lapsen housut ovat sentään kuvassa.)

Lopuksi kuva, jonka otin taannoin ja joka ei liity mihinkään mitenkään, mutta joka pelastaa ainakin oman päiväni aina, kun se pelastamista kaipaa. Toivottavasti toimii teillekin.

7 kommenttia:

 1. onneks mulla on täällä omatekemä hahtuvapää nuuhkittavaksi, muuten olisin jo laajentunein sieraimin kyyläämässä ikkunanne takana :D

  kotimiekkonen tunnusti eilen laittavansa housut vasta kun esikoinen on tulossa koulusta. sitä ennen mennään rennolla bokserimeiningillä täälläkin.

  VastaaPoista
 2. Munkin on aina pakko tuon kuvan katsomisen jälkeen käydä vähän nuuhkaisemassa... Oon myös miettinyt, missäköhän vaiheessa lapsen nuuhkiminen pitää lopettaa traumojen syntymisen ehkäisemiseksi. Missä vaiheessa tullaan pisteeseen, että muksulle pitää maksaa sikakalliit terapiat, joissa se tilittää, että mutsi aina haisteli mua, ja siks musta varmaan tuli kleptomaani/pyromaani/talebaani/kristillisdemokraatti?

  Olen oikeasti tosi yllättynyt, jos toi joskus löytää tiensä housuhyllylle. Onneksi sen työpaikalla on niin tiukka pukukoodi, että sinne se ei sentään ainakaan toistaiseksi ole lähtenyt boksereissa.

  VastaaPoista
 3. mä en kestä, miten ihania kuvia <3 nido on maailman ihanin suojeleva isoveli!

  ja laumanjohtaja on ihana, kun lähtee sisustusmessuille. meillä lähinnä odotellaan, milloin vantaan ikeaan avataan se miesparkki :)

  VastaaPoista
 4. Niin onkin! Huomasin vasta näistä kuvista, että Nido ja lapsi pitivät näköjään vaivihkaa käsistä kiinni.

  Laumanjohtaja on vuosien saatossa tajunnut, että on helpompaa vain suostua heti mukaan messuille, kuin riidellä asiasta ensin pitkään ja intensiivisesti ja suostua vastahakoisesti vasta sitten. Ennemmin käytännön kuin periaatteen miehiä ;) Mutta ei siitä Ikean miesparkista kyllä haittaakaan olis :D

  VastaaPoista
 5. luulin aina ennen, että
  a) tuollaiset töyhtöt vauvoilla on vain sarjakuvissa
  b) vain lastenohjelmissa nukkumatin heitettyä unihiekkaa lapset hierovat unisina silmiään

  molemmat ennakkoluulot olen joutunut hylkäämään.

  KIITOS blogista, joka todella piristää ja hellyttää kuvillaan. miten onnistutkin aina saamaan sanoiksi/kuviksi tunnelmat noin hienosti.
  Hanne

  VastaaPoista
 6. Aivan supersöpöjä kuvia! :3

  VastaaPoista
 7. Hanne, luulin ihan samaa tosta unihiekasta! Ajattelin ennen omaa lasta, että lapset oppivat sen silmien hieromisen aikuisten esimerkistä tai jostain piirretyistä, mutta ilmeisesti ei. Toisaalta, ymmärtäähän sen, että silmiin viskottu hiekka vähän kutittaa ;) Kiitos ihanasta kommentista.

  Jossu, kiitos! Nuo ovat niitä hetkiä, kun kamera on hyvä olla lähellä ja valmiudessa.

  VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.