5.7.2011

Tyhjästä nyhjäten

Pidän ihmisistä, jotka ovat hiljaa silloin, kun eivät keksi mitään sanottavaa.

En itse valitettavasti ole sellainen, joten istun nyt sitten kirjoittamassa tätäkin, vaikkei tässä ole niin sanotusti päätä eikä häntää. Ilmoitan vaan, että hyvissä voinneissa ollaan. Ja lojutaan. Vielä pari viikkoa sitten miesväki kävi joka aamu heti kukonlaulusta juoksulenkillä, mutta sellaiselle ei näillä säillä ole lähtemistä, mikäli haluaa säästyä lämpöhalvaukselta. Sellaiselta säästyminen on muutenkin vähän haastavaa, jos on kiinteät villahousut koko ajan jalassa (kuten siperialaisten lisäksi myös laumanjohtajalla on, sen karvaisuusaste on suunnilleen neanderthal).


Kodan omaan henkilökohtaiseen yksityisnurkkaan on ilmestynyt nelipyöräinen tunkeilija, koska emäntä ei ymmärrä käyttää lastenvaunuvarastoa. Kostoksi vaunut on muina koirina työnnettävä pois nurkasta niin, että kukaan ei pääse niiden ohi vessaan. Hähä!


Nidon omalle henkilökohtaiselle yksityissohvalle on puolestaan ilmestynyt (punatukkainen?!) puolimetrinen tyyppi, joka vie kerralla koko sohvan ja kykenee nukkumaan piiruakaan liikahtamatta niillä sijoillaan esimerkiksi kolme tuntia. Sietämätöntä.

Ja koska ensi kesänä olisi ihan oikeasti tarkoitus lomailla muuallakin kuin asvaltin keskellä, on asuntoon ilmestynyt myös asian kannalta välttämättömiä tarvikkeita. Hankinnat on tuttuun tapaan aloitettu olennaisimmasta päästä.


Eli kumisaappaista. Tosin nuo laumanjohtajan vihreät ilmestyivät tänään eteiseen siltä salaa. Se on sitä miestyyppiä, jonka mielestä kolmekymppinen perheenisä voi ihan hyvin vielä pitää kenkäkaupan teiniosastolta haalittuja skeittikenkiä. Ne sopivat erinomaisesti kaikkiin tilanteisiin kurakeleistä perhejuhliin ja umpihankeen, eikä kenkiä missään nimessä tarvita kuin yksi pari kerrallaan. Seitsemässä vuodessa olen saanut ujutettua sille jo yhdet uggit, yhdet pitkävartiset lenkkarit ja varvassandaalit. Ja nyt kumpparit. Jessss!

5 kommenttia:

 1. tuun salaa nuuhkimaan tuon pikkuvauvan niskavilloja, koska toi oma on JO puolivuotias :D

  mulla on täällä samanlainen (alle) kolmekymppinen perheenisä, joka ei tosin suurin surminkaan huolisi mitään mainitsemiasi jalkineita :D hääkengät - mustat sievit - kyllä osti...

  VastaaPoista
 2. Ei kai vauvantuoksu katoa ennen puolta vuotta?! En oo varautunut semmoseen! Siinä tapauksessa täytyy ryhtyä nuuhkimaan tota täyspäiväisesti.

  Toikin on oikeasti alle. Piste sille siis kenkäkäyttäytymisestä! Mutta sun mies on kyllä tosissaan kunnostautunut hääkenkien kanssa, meillä ne vuokrattiin ja ne jaloissa venkoiltiin (itse tosin oikeasti harkitsin meneväni naimisiin uggeissa, mutta se ei nyt liity tähän). Kyllä tolla "juhla"kengätkin on, mutta mun mielestä ne on kyllä lähempänä maihareita.

  VastaaPoista
 3. ei se katoa mut se niska on isompi... no mut mä kriiseilin jo kättärillä, että mulla ei kohta enää oo pikkuvauvaa :D vauvan niskan nuuhkiminen on jotenkin huippua. muutama lapsensa jo tehnyt kaveri ilmoittautui niskannuuhkimishommiin jo viime kesänä. oudot naiset.

  juhlakengät hyväksyttiin siksi, että näyttävät intin "sämpylöiltä" ja ovat sentään turvajalkinevalmistajan tekosia. siis funktionaaliset siltä osin.

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihana kuva pikkuisesta! Ja mitkä kauniit pikku pöksyt Hänellä on! Mistä niitä saa?

  -Niina

  VastaaPoista
 5. Wandabe, mä en ole aiemmin edes tajunnut, että nuuhkiminen kannattaa kohdistaa just niskaan. Oon itse enemmän poskennuuhkija/-maistelija -tyyppinen mutsi.

  Ihmisenä, jolla on kahdeksan paria samoja kenkiä, on vähän vaikea tajuta tota miesten pakkomiellettä funktionaalisiin kenkiin.

  Anonyymi, pöksyjen pitsit ovat näköjään vähän mutkalla, joten eivät oikeasti näytä ihan tuolta :) Lindexiltä löytyivät! Paksua puuvillaa, suosittelen.

  VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.