11.6.2011

Hellepäivän vaihtoehtoisia ajanvietteitä

Olen aina vahingoniloisena vähän (no välillä aika paljon) naureskellut niille siitepölyallergikoille, joilla ei ole keväisin mitään asiaa ulos. Karman kosto on kamala, joten istun nyt sitten itse pahimmat hellepäivät sisätiloissa silmät punaisena siivoamassa.

Kokeellisessa Kodinhoidossani testataan tällä kertaa sitä, mitä mieltä pesukone on näistä:


Tungin koneeseen samalla myös koirien vetovaljaat, joita ei ole pesty koskaan. Niistä olisi saanut kerittyä pienen karitsan verran karvaa. Mut emmä ny jaksanu.


Nido suhtautuu varsin epäileväisesti siihen, että koirien tavaroita järjestellään. Odotan innolla valjaiden pesemisestä saatavaa palautetta - Nido vihaa kaikkea pestyä. Se lopetti sille ostetussa sängyssä nukkumisen siksi, että sänky törkeästi pestiin. Puhtaissa petivaatteissakin on pakko käydä aina pyörimässä, etteivät ne tuoksu ällöttävän puhtaalle.

Pesukoneesta kuuluu lievästi sanoen jännittävää kilinää, joten on varmaan riennettävä. Toivotan hyvät helleviikonloput siitepölyä sietäville lukijoille!

6 kommenttia:

 1. Ei munkaan koira viihtynyt kalliissa ostetussa sängyssä. Meni siihen kutsuttaessa muutamaksi sekunniksi. Jostain syystä keksin kerran ottaa kellarista vanhan kuluneen kobeliinin, jossa se alkoi heti makaamaan. Hyvä että sen sai välillä pöllytettyä :)Ja pesun jälkeen sitä kyllä hieman epäluuloisesti haisteltiin...

  VastaaPoista
 2. Joo, toi on niin tota... Hmm, se meidän sänky on nyt ollut kellarissa sen verta pitkään, että oliskohan siihenkin jo tarttunut joku meidän nirppanokan hyväksymä, tarpeeksi ummehtunut tuoksu? Täytyykin kokeilla, kiitän ideasta! :D

  VastaaPoista
 3. Eipä kestä :D Mitenkäs kävi ? Entä valjaiden kanssa ??

  VastaaPoista
 4. Hei! Voi Nido parkaa! Pesukone vie monet ihanat muistot ja tuoksut... Aikaisemmin en olisi koko
  pesuhössötystä edes yrittänyt ymmärtää, mutta EHEC on tehnyt minusta lähes hygieniahysteerikon, ainakin vähäksi aikaa. Silitä nyt sitten vähän useammin...
  Terveiset Taunuksesta

  VastaaPoista
 5. Hip hei, mitä kuuluu?

  Meillä kans koirat rakastaa kaikkea nuhjuista ja ummehtuneelle haisevaa! Aina, jos joku heidän peti tai peitto on pesty, niin aluksi haistellaan tosi epäilevinä.

  Mä ajattelin tulla tunnustamaan, että pistin piiiiitkän miettimisen jälkeen sellaisen oman blogintapaisen pystyyn. Joten tulehan kurkkaamaan!

  http://kaikkielamanikoirat.blogspot.com/

  Mukavaa, alkavaa juhannusviikkoa koko laumalle! Ü

  VastaaPoista
 6. Anonyymi, tietojeni mukaan juoksuvaljaita ei ainakaan ylenkatsottu! Toivoa on :D

  Anonyymi Taunuksesta, niin joo, teillä se EHEC-hysteria taitaa ihan oikeasti tuntua. Meillä lähinnä mietitään myyräekinokokin mahdollista leviämistä Suomeen ja sitä, mitä mansikoiden mussuttamiselle sitten tapahtuu...

  annamari, pelkkää hyvää, kiitos kysymästä! :) Säkin oot näköjään saanut identiteettisi takaisin ;) Toi ummehtuneentuoksuisten juttujen arvostaminen on jännä juttu, oon miettinyt sitä monesti aiemminkin, enkä millään keksi, mikä evoluutiobiologinen tarkoitus sillä on. Se olisi helpompi ymmärtää sellaisilla koirilla, jotka eivät ole koskaan eläneet sisätiloissa, ja joiden maailmassa kaikki asiat tuoksuvat selvästi ja voimakkaasti ympäristöltään. Mutta Nidon luulisi jo tottuneen pesuaineiden tuoksuihin.

  Odottelinkin jo vähän, että koska mahdat aloittaa oman blogin kirjoittamisen! Täytyy lueskella :) Juhannuksia sinnekin!

  VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.