28.5.2011

Tarkkailija

Laumanjohtajan puhelimesta löytyi kuvamateriaalia siitä, miltä meidän päivät nykyään näyttävät.


Kuljen ympäriinsä pieni ihminen jollain tavalla kiinnitettynä kehooni ja Nido pysyttelee mahdollisimman lähellä. Vaikka ympärillä olisi miten paljon koirapuistoa/metsää/lenkkipolkua/pupuja/leluja (Nido siis ei ole kuvassa remmissä), sen on vain pakko päivystää vierelläni. Mahdollisimman lähellä. Mieluiten ihan kosketusetäisyydellä.

"Ettei se nyt vaan tipahda... / Katotko sä yhtään, mihin sä niitä vaunuja työnnät? / Koska sä olet vaihtanut vaipan viimeksi? / VARO TUOLTA TULEE VASTAANTULIJOITA! / Ja missä sen villasukat on?"

4 kommenttia:

 1. Täydellisiä onnen hetkiä.
  Kiitos että muistutat meille niiden olemassaolosta.
  Terveiset Taunuksesta

  VastaaPoista
 2. Anonyymi, ja kaikista onnellisimmat hetket tuntuvat usein olevan kaikista yksinkertaisimmista aineksista tehty :)

  VastaaPoista
 3. Hahah :D on nämä sun päivitykset kyllä ihania! No, mulle tulee todnäk syksyllä kolmas hiskiläinen, narttua suunnitellu, saa nähä miten isot kolliaiset sen kanssa käyttäytyy.. Kurko pitää varmasti huolen että "onhan se saanu kaikki neljä ruokaansa tälle päivää, ja saanhan nuolla kupin?" :D

  VastaaPoista
 4. Voi hiski sentään, onnea vaan tulevasta laumanlisäyksestä (ja sori vastauksen viipymisestä, syytän teknologiaa)! Mä jotenkin vähän jännitän aina narttuhuskyja, en tunne yhtään kappaletta, enkä ole tilaisuuksien sattuessa koskaan päässyt lähelle. Ovat niin ylväitä ja omanarvontuntoisia. Tuleeko pentu vai aikuinen?

  VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.