5.11.2010

Mainosmiesten koiruuksia

Mikäli olisin mainostuksen uhri, eikä koirien kuivanappuloiden ainesosilla olisi niin väliä (eli mikäli siperialaisten kulinaristivatsat kestäisivät mitä tahansa...), meillä syötäisiin ehdottomasti Pedigreetä. Yrityksessä, jossa ymmärretään näin hyvin koiraihmisten tunnemaailmaa, ei voi olla paljon pielessä.

Ensimmäisenä todennäköisesti nerokkain koskaan tehty mainos, jälkimmäisenä Nelosella juuri nyt pyörivä pätkä, joka saa meidän kotikatsomon hymyt korviin ja emännän hihittämään.


7 kommenttia:

 1. Aivan ihania mainoksia! Oon kans nähny tuon alemman joskus telkussa ja tuli jotenki mieleen nämä Beethoven-elokuvat :)

  VastaaPoista
 2. Joo! Niin kieltämättä tuleekin :)

  Niiden leffojen näkeminen lapsena on varmaan ollut muuten suurin vaikutin sille, että olen ihastunut koiriin. Ehkä vertaan arkieloakin niihin, enkä siksi helposti hermostu tassunjäljistä lakanoilla ja karvoista sohvatyynyillä ;)

  VastaaPoista
 3. Tässä kohtaa on aivan pakko mainostaa meidän Lennin kopittelutaitoja! http://ruusutorppa.blogspot.com/2010/03/lenni-kopittelee.html

  VastaaPoista
 4. Olipa hauskoja mainoksia, kumpaakaan en ollut nähnyt. Varsinkin ensimmäinen oli tosi hieno.

  En tiedä minkä mutkan kautta tänne löysin, mutta niin kivalta vaikuttaa teidän blogi, että ehkäpä lueskelen uudestaankin täältä kirjoituksia. Tervetuloa vastavierailulle!

  VastaaPoista
 5. Satsu, voi ei miten ihana :D Meillä pallon heittäminen ilmaan aikaansaa täyskaaoksen, jonka aikana koirat alkaa lennellä ilmassa, joku törmää seinään, tuoleja kaatuu, ulvahdellaan, kaadetaan juomakuppeja, tönitään sivullisia... Ja sitten vasta katsotaan, mihin suuntaan se pallo ehkä lensi :D Lenni ottaa kypsän iisisti.

  Lotta ja Tuisku, jep, tykkään tuosta ensimmäisestä itse siksi, että sen lisäksi, että se on tekniseltä toteutukseltaan aivan ensiluokkainen, on se myös jotenkin jännästi hirveän koskettava tavalla, jonka vain toinen koiraihminen ymmärtää :)
  Ja kiitos, suuntaan varmasti vastavierailulle!

  VastaaPoista
 6. BLOGILISTALLE! jooko susijengi?

  VastaaPoista
 7. Upea tuo ensimmäinen mainosvideo! Toiselle on täälläkin hymyilty moneen kertaan...

  VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.