1.9.2010

Lähihoitaja

Mitä siperianhusky tekee silloin, kun emäntä on linnoittautunut sairaana vällyjen väliin?


Vahtii. Herkeämättä.

4 kommenttia:

 1. Ihana lähihoitaja/hoitajat! Meillä kans hoidetaan ihmisiä tarvittaessa antaumuksella. Se on niin liikuttavaa!

  Rosan kanssa käytiin tosiaan tänään lääkärissä. Vasemman takajalan polven toinen ristiside on katki-poikki, kääk! Onnettomuus sattui omalla pihalla ilmeisesti epäonnistuneen hypyn seurauksena. Ei miehen kanssa kumpikaan nähty itse tilannetta, mutta Rosasta näki heti, että pahasti meni. Hau Maun eläinlääkäri oli IHANA! Tehtiin sotasuunnitelma: Rosa leikataa pe aamuna ja jalka tulee kuntoon! Murehtimista harjoitetaan vasta, jos on ihan pakko!

  Niin ja kiitos kovasti peukuista! Niiden pitämistä saa jatkaa... Pikaista paranemista myös sinne! Ü

  VastaaPoista
 2. Voi ei, leikkaukset ei oo yhtään kivoja hätäileville emännillekään... Peukut on edelleen tomerina pystyssä! Raportoit sitten heti että miten meni.

  Ja kiitos joo, sängynpohjalla edelleen, mutta ainoa suunta lienee ylöspäin :D

  VastaaPoista
 3. Huh, leikkaus on ohi ja toipuminen alkakoon! Kaikki oli mennyt hyvin ja Rosa on jo kotona vierihoidossa (sitä on näköjään liikkeellä...) Nyt sitten toivomaan, ettei tule takapakkia!Ü

  VastaaPoista
 4. Oho, meidän länsimaalainen ei pakotettunakaan erehdy vierihoitoon sairastaessaan. Ja kun sen niin hirveän mielellään ottaisi, jotenkin tuntuu että se silloin paranisikin nopeammin :) Oikein hyvää toipumisaikaa Rosa-leidille!

  VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.