29.8.2010

Vierihoidossa

Nido sai tänään vieraita. Parhaat ystäväni sattuvat olemaan myös Nidon lempi-ihmisiä, joiden viereen sohvalle on pakko tunkea.


Rentoutumishetkeä häiritsevät saavat osakseen halveksuvaa mulkoilua.
...Ja lempihenkilöt ihailevia katseita.

3 kommenttia:

 1. Voi että Nido näyttää autuaalta!Ü

  Meidän Rosa-mummu on myös joutunut vierihoitoon. Pe iltana raukka loukkasi pahasti vasemman takajalan ja on nyt aikalailla petipotilaana. Onneksi päästään huomenna luottolääkärille Hau Mauhun. Koirien sairastaminen on sietämätöntä katseltavaa. Säälittää niin että sydän on aivan sirpaleina! Toivottavasti huomenna lääkäri-setä keksis jonkun loistokeinon saada jalka taas hyppykuntoon! Pidättehän peukkuja!

  VastaaPoista
 2. Voi Rosaa, mikä jalkaan sattui?

  Tietysti pidetään peukkuja! Ja pojat pitää kans! Koirien sairastaminen on kyllä pahinta ikinä, sijoittuu pienten lasten sairastamisen kanssa kärkisijoille maailman inhottavimpien juttujen joukossa. Sitä jotenkin toivoisi, että kaikki tollaset osuisi meidän isompien kohdalle, jotka kestetään ne paremmin. Ja voidaan kuvaillakin niitä paremmin - koirien sairastamisessa mua ahdistaa aina eniten se, että niiden olosta ei koskaan tiedä... Varsinkaan jos sattuu olemaan mallia länkkäri tai husky, jotka ovat molemmat sellaisia rotuja, että pitävät kärsimyksensä mieluummin omana tietonaan.

  VastaaPoista
 3. Sun blogia on ilo lukea, kirjotat ihan mahtavalla tavalla ja ihan silmäkulmat vuotaa välillä kun näitä lukee! :D

  VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.