12.7.2010

Makuuhuoneen Siperiainvaasio
10 kommenttia:

 1. Heip, törmäsin sun blogiin ihan sattumalta vastikään, ja oli kyllä totaalinen ensirakkaus! Kirjotat tosi kivalla tavalla ja koirat on ihan mahtavia! Tiedät tosi paljon koirista ja kaikesta mahdollisesta! Ihanaa kun korostat koiriesi luonnetta tuollatavalla. :)

  VastaaPoista
 2. Heipä hei, tervetuloa ja suurensuuri kiitos! Nuo meidän tyypit on niin kivoja, että tuntuisi epäreilulta olla jakamatta niistä koituvaa iloa muidenkin kanssa :) Siitä se ajatus tähän blogiin lähti. Ja ihanille lukijoille on sitä paitsi aina kiva kirjoittaa, vaikka kuinka olisi kiire ja siipi maassa <3

  Kiitos kommentista. On jännää saada aina välillä tietää, minkälaisia ihmisiä siellä ruutujen toisella puolen lymyää :)

  VastaaPoista
 3. Hauskoja kuvia=) Ja ihana tuo punainen seinä *tahtoo kans maalailla omia* mutta ei pysty kun asuu vuokralla:/

  Blogistani löytyy haaste sinulle-> http://eija-h.blogspot.com/2010/07/huh-helletta.html

  VastaaPoista
 4. Punainen seinä on kulkenut "mukana" jo pitkään, mutta jotenkin siitä alkaa pikku hiljaa kasvamaan ulos... Ei vain oikein tiedä, mikä voisi täyttää sen saappaat.

  Ootko miettinyt oman kämppäsi seinille jotain seinäkangas- tai tauluviritelmiä? Saako niitä seiniä rei'ittää kuitenkin?

  Kiitos haasteesta, tartun siihen saman tien :)

  VastaaPoista
 5. Mistä toi aivan sairaan vaikuttava kallo seinällä on hankittu?

  VastaaPoista
 6. Kallo on kokonaan alumiinia ja se on valettu härän kallosta tehtyyn muottiin. Se on Salista ostettu, mutta on Salin omistajan mukaan Hollannista, jossa niitä ilmeisesti valmistetaan/on valmistettu sarjatuotantona. Sen enempää en tiedä :)

  Ihastuin itse kalloon niin, että se oli pakko ostaa, vaikkei meillä ole sille vielä kunnon paikkaakaan.

  VastaaPoista
 7. Vainiin! on kyllä upea! mikli tarkoitamme samaa liikettä on tuotteet tunnetusti siellä hintavia. Milloin tuo on hankittu ja muistatko mitä siitä maksoit? :D

  Kiitos ja anteeksi

  VastaaPoista
 8. Samasta paikasta puhutaan. Ostin kallon muistaakseni keväällä 2009, ehdottomasti ennen huhtikuuta. Voin kaivella päivämäärän jostain, kunhan kotikoneelle pääsen :)

  Kun näin kallon, ajattelin heti etten halua edes tietää hintaa, arvelin sen olevan kolminumeroinen ja alkavan ysillä. Onneksi rohkaistuin katsomaan - en muista tarkkaa hintaa, mutta nelosella alkoi. Piti kyllä miettiä yön yli, muttei ole kaduttanut kertaakaan.

  Jorma Uotisella on muuten seinällään samanlainen, se saattaisi tietää kallosta enemmänkin ;)

  VastaaPoista
 9. Palaankin asiaan jo näin nopeasti: kallo on ostettu 3.4.2010.

  "Ehdottomasti ennen huhtikuuta"-mielikuva tuli siis siitä, että Koda tuli meille huhtikuun puolivälissä ja muistan, että se ei ollut ihmettelemässä sisään kannettua hirvitystä. Nidohan säikähti kalloa ihan tosissaan, kun se sille ensi kerran esiteltiin. Mulkoili vielä pitkään seinäänkiinnittämisen jälkeenkin.

  VastaaPoista
 10. hei jes kiitos näistä.. nyt alan metsästää samanlaista!

  VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.