23.5.2010

Välineurheilua

Piipahdimme eilen Mustin ja Mirrin yksivuotissynttäreillä. Vaikka ihastelimmekin upeita kissojen raapimapuita ikuisuuden, kannoimme lopulta kotiin kuitenkin vain herkkuja ja nerokkaita leluja koirille.

Sillä välin kiittämätön koiranpentu oli osoittanut mielipiteensä emännän maalausharrastusta kohtaan.


Kodan käsittelyn jälkeen lähinnä valettua tinaa muistuttava muoviasia oli siis akryylimaalien ohentamisvettä vuosikaudet uskollisesti tarjonnut muovimuki. Kiitti vaan.


Ja sitten ostoksiin, joita laumanjohtaja purkaa yllä Nidon kanssa kasseista.

Koska kukaan ei ole ollut enää kiinnostunut lelukorin ankeasta kumileluvalikoimasta (ja koska joku on purkanut turhautumistaan näin mm. yövaloon ja maalauskuppiin), tarvittiin uusia leluja. Pehmeät lelut ja solmut eivät edelleenkään tule kysymykseen, mutta tällainen löytyi:


Ostimme pehmeän verkkopallon, ja sen sisälle painavan kumipallon. Tuloksena on jalkapallon kokoinen aktivointilelu, joka liikkuu epäsäännöllisesti vaappuen (eikä voi rikkoa mitään). Sisälle voi laittaa suuria nameja tai vaikka pienen pyyhkeen, jota koira saa sitten repiä ulos. Tästä tuli heti Kodan lempilelu, jonka kanssa se ahertaa innokkaasti siitä riippumatta, onko sen sisälle laitettu namia vai ei. Nidoa ei tietenkään näin pöljät lelut kiinnosta.


Ostimme myös maailman siisteimmän dinosauruksen! Tämä on sitä erikoiskestävien lelujen sarjaa, jonka edustajia Koda on jo aiemmin tuhonnut ainakin yhden. Sarjan dinosaurukset ovat törkeän hienoja, suuria, painavia ja sikamaisen kalliita, joten 40%:n kanta-asiakasalennus oli pakko käyttää tähän. Niiiiiin hieno! Nido kanniskelee sitä ympäriinsä ja laumanjohtaja katsoo kateellisena vierestä. Pitää ehkä ostaa sille oma.


Koda puolestaan on hyväksynyt dinosauruksen päivystyskaverikseen.

Nimesin dinon Rauliksi (Virtanen). Olen nimennyt kaikki koirien pehmolelut merkkihenkilöiden mukaan. Meillä on asunut myös Sauli-jääkarhu (Niinistö), Kalevi-raitakissa (Sorsa) ja Jaska-majava (Jokunen).

Tätä kauhistuneina lukeville sukulaisille tiedoksi, että tulevia lapsia ei tulla nimeämään samalla logiikalla. ...Tosin, olen itse saanut nimeni siksi, että äidin samannimisellä työkaverilla oli kiva tukka ja laumanjohtaja on nimetty isänsä entisen kissan mukaan.

Nyt on jatkettava siivoamista, laumanjohtaja pesee vihdoin ikkunoita. Ja Koda auttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.