23.3.2010

Fly Fly

Laumanjohtaja kotiutti tänään uuden lampun, jota kutsun tästä eteenpäin kotoisasti, enkä lainkaan epäkunnioittavasti nenäliinaksi (mutta jonka oikea nimi on siis Fly).


Nenäliinan ripustamiseen tarvittiin Leathermanin, sokeripalan ja töpselin lisäksi luonnollisesti myös työnjohtotehtävissä ennenkin toimineen siperianhuskyn työpanosta.


Tadaa!


Suosittelivat käyttämään energiansäästölamppua, jota meiltä ei tietenkään löytynyt. Valkoinen lamppu toisi varjostimen tietysti kauniimmin esiin, mutta sellaista odotellessa tämäkin näyttää kivalta - aivan kuin taitellun paperiarkin sisään olisi kätketty tulenliekki.

3 kommenttia:

 1. SE ON HIENO! Todella hyvä valinta! Ja teillä tosiaan näyttäis olevan toi työnjohto puoli kunnossa. Ü

  Kärrynpyörä on kans aivan fantsu, eikä ollenkaan liian kantri. Ja pöytä, se vaan on NIIN kaunis! Oon aivan vaikuttunu teidän nikkarointikyvyistä, wau!

  Nyt mua sit rupes kiinnostamaan ihan hirveesti pöydän ympärillä olevat tuolit (tää on siis kuva/esittely pyyntö). Meillä on hyvin saman kokoinen ja värinen pöytä (ei kyllä itse tehty, niin kuin eräillä), jolle en meinaa millään keksiä kaveriksi hyviä tuoleja. Tykkään istuskella pöydän ääressä, joten istuinmukavuus on tärkeä kriteeri, mut tietysti pitäis olla kivan näköiset...Ü

  VastaaPoista
 2. Kiitos :)

  Pöydän ympärille kerätyt tuolit on Vesa Damskin Artekille suunnittelemat Noomi -tuolit. Älä vaan kysy hintaa - satuin löytämään tuolit Artek Aitasta, joten en joutunut maksamaan niistä täyttä hintaa. Ne oli mun muistaakseni piirun verran päälle 100€ kappale alennetulla hinnalla. Ja enemmän tai vähemmän kolhiintuneita jo valmiiksi, kuten Aitan tavarat yleensä.

  Jos ihan rehellisiä ollaan, ne eivät ole istuinmukavuudeltaan hirveän ihmeellisiä. Esimerkiksi Jacobsenin Seiskoissa on mun mielestä tosi hyvä istua, noissa oikeastaan ei. Tosin vaadin tuolilta aika paljon, koska istun yleensä mykkyrässä jalkojeni päällä tms. Tarkoituksena olisi Joskus Sitten nikkaroida pöydän kaveriksi vielä pehmustetut jakkarat.

  VastaaPoista
 3. Kiitos tuoliesittelystä! Googlasin Noonit ja tykkään niistä paljon ulkonäöllisesti, kuten seiskoistakin. Pehmustettu lienee meillä se avainsana. Oon miettiny Martelan Kiltoja. Niissä on jotain ihanan nostalgista (mähän olen siis vanhahko Ü ihminen ja monet 70- ja 80-lukujen suosikit tuo mulle lapsuuden mieleen, välillä hyvässsä ja välillä pahassa)

  Lauantaina näin auton ikkunasta 2 Huskya päivälenkillä. Tuli heti Nido ja Koda mieleen, sudet ON niin söpöjä! Ü

  VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.