19.2.2010

Kevätsiivous

Tietenkin juuri sen kerran, kun on oikein etukäteen suunnitellut (=keksinyt vahingossa) ja hankkinut aineiston (=kuvannut kamerakännykällä märkää koiranpentua) loistavaan blogikirjoitukseen, asettuu teknologia itseilmaisun tielle.

Tästä suivaantuneena en toki luovuta ja ole suoltamatta sisältöä bittiavaruuteen. Edellisten parin tunnin aikana suoritetun tietokoneen siivoamisen aikana löysin muun muassa kansion, johon olin tallentanut ne kuvat, jotka laitan heti Suden hetkeen kun muistan. Eli täysin unohdetun kansion. Julkaisen nyt sen parhaita paloja. Vaikka lauantaina 1-vuotta täyttäneen koiranpennun (joka on tänään silpunnut yhden kumipallon ja maistanut vahingossa nallekarkkeja) kunniaksi.

Laumanjohtaja naureskelee usein tavalleni lukea lehtiä pääasiassa kylpyhuoneeseen lukittautuneena.


Jos laumanjohtaja sattuisi X-boxin pelaamiseltaan joskus kokeilemaan lukemista, huomaisi hän, miten häiritsevää neljän silmän intensiivinen tuijotus on. Selän kääntäminen ei siihen auta.


Koiranpentu kokoa 37,5, eli yhdeksänviikkoinen Koda.

Koiranpennun kotileikkejä: itsensäsolminta. 
(Terveisiä kotiluolakuvia toivoneelle lukijalle! Tein sen!)

Päiväunilta herätetty koiranpentu ei ehkä halua tulla kuvatuksi.

Tapoja juhlistaa valmistunutta remonttia: nukahtaa muita laumanjäseniä hämmentävään asentoon kahden eri huonekalun päälle.

Palaan taajuuksille teknologia-apua saatuani.

3 kommenttia:

 1. Ylin kuva on hauska, ihan kuin siinä luettais ääneen noille karvakuonoisille. Teitin kotiluolassa on hyvät värit!

  VastaaPoista
 2. Ihana kuva kotiluolasta, kiitos! Tosin nälkä kasvaa syödessä, niin kun kasvaa pentukuumekin, kun katsoo viikkoista Kodaa, mikä söpöläinen!

  Toi alin kuva vois olla meiltä otettu. Meillä nukahdetaan(koirat mukaanlukien) just tollasiin ihme rahi-tuoli-sohva-tyynykasa virityksiin.

  VastaaPoista
 3. annamari: Se meidän westie nukkuu kuninkaalliset päiväunensa aina kulmasohvan kulmaan kasatun tyynykasan päällä. Sohvalla on varmaan kymmenen tyynyä, joista ihmisten käytössä ei ole yhtä ainutta siksi, että Ronja tarvitsee jokaisen itse...

  Luolakuvia tulossa kyllä lisää :)

  tuuluska: ehkä ne sitä odottaakin, ja siksi tunkee lähietäisyydelle tuijottamaan. En tajua, mitä sisältöä ne kuvittelee sisustuslehdistä saavansa :D

  VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.