23.12.2009

Hanget korkeat...

Moi!

Kuten tarkkaavaisimmat ovatkin ehkä jo huomanneet, lunta on satanut koko viikon. Junien myöhästellessä, autojen törmäillessä ja ihmisten kaatuillessa on kuitenkin tiettyjä tahoja, jotka nauttivat hangista täysin rinnoin.
Vietämme joulun pääkaupunkiseudulla, mutta huomenna olisi päästävä sukuloimaan hieman pidemmälle. Ensimmäistä jouluaan viettävä Koda on jouluinnostuksesta tai jostakin muusta liikkeellä olevasta viruksesta johtuen sopivasti vatsataudissa. Sitä ei siis voi ottaa mukaan reissuun, muttei oikein jättää yksin kotiinkaan.


Koiranpennut vaikuttaisivat olevan sairaina hyvin samanlaisia kuin sairastavat lapsetkin. Jos koiranpentua lähestyy, se alkaa vikisemään, heiluttamaan häntäänsä ja änkeämään syliin. Sitä ei kiinnosta osallistua päivittäisiin rutiineihin ja se söisi mielellään pelkästään herkkuja (ja villasukkia). Tai ei missään nimessä ainakaan sitä lääkettä. Se on nuutunut ja väsynyt, mutta päästessään lumihankeen se menee sekunnissa aivan sekaisin. Se riehuu ja riuhtoo remmissä, heittelee lunta kuonollaan ja kiljahtelee riemusta. Se muistaa olevansa sairas vasta kun se raahataan takaisin sisälle.

Ärtyneestä puhinasta päätellen pitkästynyt potilas käy välillä ärsyttämässä makuuhuoneeseen päiväunille vetäytynyttä Nidoa. Täytynee lopettaa riita heti alkuunsa ja keksiä potilaalle jotain muuta tekemistä...

Suden hetki toivottaa lukijoilleen erinomaista joulua ja huomauttaa, että jouluyönä ahmitut kalorit palavat parhaiten lumisodassa!

4 kommenttia:

 1. Joulun rauhaa ja mukavia hetkiä teidänkin poppoolle!
  Kuvasi ovat kivoja ja niin levollisen värisiä ^^.

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Väritys on väkisinkin levollinen, kun koirat ovat yhtä harmaasävyisiä kuin maisemakin :D

  VastaaPoista
 3. Joulu tässä välissä juhlittu ja syöty, nyt uusi vuosi jo jolkottelee vastaan. Toivottelen koko teidän Laumalle Iloista Uutta Vuotta ^_^

  VastaaPoista
 4. Ihastuin tuohon ylimmäiseen kuvaan, upea=) Ja siitä sainkin hyvän inspiraation maalaukseen. Haittaako jos käytän kuvaa hieman mallina?

  VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.