12.10.2009

Maanantaipiristys

Kun nyt kuitenkin olen ollut jo useamman tunnin hereillä aamun sarastaessa tyynylleni hypänneen siperialaispennun ansiosta, voin mainiosti ihastuttaa itse kunkin maanantaita viikon aikana kertyneillä kuvilla.


Ronja osoittaa Kodalle syvimmät tunteensa
Koda ja täyskumipallo, joka todistettavasti
a) on selvinnyt käytössä jo yli viikon
b) ei tuona aikana ole vahingoittanut sivullisia henkilöitä tai huonekaluja!
Syksyinen Salo

Aivan kuin lenkittäminen ei jo olisi tarpeeksi vaikeaa, kun penska hyppii tienvierustan puskiin marjojen perässä. Tästä puuttuikin vielä se, että sataa taivaan täydeltä kaikkien koirien mielestä maailman mielenkiintoisinta tavaraa. Siis ei kakkaa, vaan sitä toista - väittivät, että tänään ensilumi saataisiin pääkaupunkiinkin.

Eräs laumanjäsenemme näkee siis oletettavasti viikon sisällä elämänsä ensimmäisen kerran lunta. Tästä ei voi seurata mitään muuta kuin se, että erään emännän nenä/poski/leuka kyntää asfalttia ensimmäisen kerran tänä talvena. Jipii!

4 kommenttia:

 1. On siis normaalia, että meillä nuorempi ahmii ruusunmarjoja??? :)

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti, koska meilläkin ahmitaan :D Meillä tuntuu uppoavan kaikki joka on tai on joskus ollut kiinni pensaassa.

  VastaaPoista
 3. Lueskelin blogia läpi tuolta ihan alusta asti (tehokas parituntinen, o-ou)! Täytyy sanoa, että lukeminen oli melkoisen terapeuttista, on siis todistettavasti normaalia myös, että a) koira istuu saunanlauteilla b) koira syö pahvia c)koira istuu takapuolellaan sohvalla ja d) kahden koiran ulkoluttaminen vaatii taiteellista ja monimutkaista koreografiaa! :)

  VastaaPoista
 4. Toi koreografia on muuten jännä, mietin sitä just aamulla poikia ulkoiluttaessani. Siitä tulee lopulta jotenkin automaattista, just niin miten harjoitelluista tanssikuvioistakin, eikä niitä remmien pyörittelyjä ja käsien vaihtoja tarvitse enää miettiä erikseen.

  Mä rohkenen kyllä edelleen epäillä, että siperianhuskylle ei ole normaalia istua LÄMMITETYSSÄ saunassa, johon se menee myös silloin kun ketään muuta ei enää lauteilla ole :D Aion jatkaa asian selvittelyä.

  VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.