3.5.2009

Mama's little helper

Päivän kuva-arvoitus, olkaa hyvä:


(Vastaus: aamuvenyttely)

Vappupäivänä vierailtiin mummoloissa - ensiksi laumanjohtajan, sitten allekirjoittaneen vanhempien luona. Koda sai harjoitella vapaana kirmaamista, mikä päättyi luonnollisesti aidan ali naapureiden puolelle karkaamiseen. Toiselle puolelle päästyään se tajusi nopeasti lopun lauman olevan aidan toisella puolen ja pinkaisi vinkuen takaisin.
(Huomaa kuvaan ovelasti ujuttautuva haukotus vasemmalla)Ronja vappufiiliksissä

Eilen sain jälleen korvaamatonta apua siivoamiseen. Mieleeni ei jostain syystä tullut, että lattian peseminen silloin, kun talossa on 11-viikkoinen koiranpentu eikä toista ihmistä apuna, saattaisi mahdollisesti olla typerin mahdollinen idea. Seurasi erinäisiä pesuvesisankoon kohdistuneita pulahdusyrityksiä, pyyhkeessä roikkumista ja märällä lattialla liukumista. Ja uudelleenpesu sitten kun pentu oli nukahtanut. (Note to self: ensi kerralla kannattaa ennen lattioita pestä pennun hiekkaiset tassut...)

Saanemme tänään mielenkiintoisia vieraita. Nido on ollut pennusta saakka toivottoman rakastunut erääseen miespuoliseen ystävääni, joka oli aikoinaan mukana myös silloin, kun Nido haettiin kasvattajalta. Tämä toivoton ihastus on johtanut siihen, että Nido suhtautuu todella kylmästi ystäväni tyttöystävään; mulkoilee, eikä ole huomaavinaan. Tänään selviää, ottaako Koda suoraan mallia Nidosta ja saako ystäväni näin ollen lisäjäsenen ihailijakerhoonsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.