13.9.2016

Aamuja

Pidän ensimmäistä kertaa elämässäni siitä tunteesta, että on vain aamuja toistensa jälkeen. Aika pitkään oli niin kaoottista ja keskeneräistä ja siksi ahdistavaakin, että nyt kun se tunne on poistunut, aika tuntuu pysähtyneen jokaiseen aamuun.


Muistin, että vaikka kaikkia ongelmia ei voi ratkaista asennettaan muuttamalla, jotkut ongelmat voi. Yksi sellainen ongelma on se, että kaikissa latenhuoneissa on jotakin kesken. Nyt olen yrittänyt ottaa ongelmaan sellaisen lähestymistavan, että kaikissa lastenhuoneissa on kuitenkin jo ainakin puolet valmiina, vaikka toisella puolella olisikin listattomia seiniä ja purettuja huonekaluja.

Viimeisenä käyttökelvottomana pysynyt asuintila eli pojan huone saatiin valmiiksi viime viikolla. Tein siellä kaikki pinnat itse ja kannoin huonekalut ja tavaratkin sisään itse, joten huoneen valmistuminen tuntui aivan eri tavalla tärkeältä etapilta kuin muut.  Ja olen kyllä valmis myöntämään, että tätä kirjoituspöytää yksivuotias ei ehkä ihan vielä olisi tarvinnut, mutta koska se oli edullinen ja koska siitä tulee hyvä mieli, se muutti meille.

Mielestäni huonekalut pitäisi useammin mahdollisuuksien mukaan valita sillä perusteella, tuleeko niistä hyvä mieli.

Tästä tiipiistä esimerkiksi tulee aina hyvä mieli, vaikka se vie vaatekaapin verran tilaa ja imee siperianhuskynkarvoja itseensä.


Siellä kuitenkin istuu aika usein joku.

(P.S. Löysin oman kamerani laturin!!! Kaikessa on tolkkua taasen!)

4 kommenttia:

 1. Ihana vanha kaappi, tuossa toisessa kuvassa!
  Ja pienet valpaat näkyvät tiipiistä♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän siitä itsekin mielettömän paljon, mutta tytär jonka huoneessa se on, ei ainakaan vielä pidä :D Löysin sen tori.fistä, 170€. Ehkä parhaiden löytöjeni top kolmosessa.

   Poista
 2. Janoan pohjakuvaa! Ennen ja jälkeen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niillä ei ole kyllä kauheasti eroa :) Mutta ainakin alakerrasta ajattelin jossain vaiheessa laittaa pohjakuvan, joo!

   Poista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.