15.3.2015

Sunnuntain salakerho

Laulan tunteella Marvin Gayeta ja siivoan tanssahdellen (ei kuten Sound of Musicissa, vaan enemmän niin kuin Napoleon Dynamitessa) keittiötä, enkä aluksi ollenkaan huomaa sen hiljaisuuden laskeutuneen. Ja kaikki koiran- tai ihmisenpentuja joskus kasvattaneet tietävät, että siihen hiljaisuuteen on reagoitava välittömästi.

Löysin sitten nämä eteisestä näin. 


Ei kait siinä mittään. Jatkakaa!

15 kommenttia:

 1. Suloisin näkemäni kuva pitkään, pitkään aikaan!

  VastaaPoista
 2. Hihii, nukkumatti iskenyt kesken pakoretken :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa tossa taisi olla käynyt just niin: pennut on leikkineet lähiaikoina tosi paljon rosvoa ja poliisia, mutta lähinnä niin että molemmat ovat samanaikaisesti joko rosvoja tai poliiseja... Ja yleensä rosvoja :D

   Poista
 3. Sopivasti oven lasin läpi tuleva aurinko lämmittää karvaista masua :) Selvästi taktikoiden valittu paikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vasta nyt kun huomautit auringosta, tajusin että Koda tosiaan nukkuu tuossa kaikki aamupäivänsä, mutta ei iltapäivisin. Ja ovi on etelään päin, joten siitä tosiaan paistaa sisään vain aamuisin... Hmm... Tässä on jotain suunnitelmallisuutta selvästi joo...

   Poista
  2. Mun Tuisku ainakin näin keväällä nukkuu erittäin mielellään auringonläikässä olohuoneessa. Se saattaa jopa vaihtaa paikkaa sen puoli metriä, kun aurinko on siirtynyt vähän sivuun, eikä enää lämmitä koko koiraa. Sanon aina, että näiden arktisten pitää varastoida lämpöä seuraavan talven varalle heti, kun aurinko alkaa lämmittää. :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Niin on! Ja mulla oli kamerasta akku loppu mutta tajusin sen vasta yrittäessäni kuvata tätä. Onneksi ehdin vaihtamaan kuvausvälineen puhelimeksi ennen kuin kukaan livisti asetelmasta.

   Poista
 5. Joogaa, meditaatiota tai salaseuraa. Ihan mitä vaan,
  mutta aivan selvästi jossain nurkassa maailmaa on
  elämä vielä kohdallaan.
  Terveiset Taunuksesta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, se nurkka on täällä meidän eteisessä! Ahdas on, mutta sitäkin paremmin kohdallaan.

   Poista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.