1.5.2011

Vappupäivän osallistumisia

Täällä on tänään taas osallistuttu.

Nido on osallistunut lapsen valvontaan.


...Joka nähtävästi vaatii äärimmäistä valppautta ja keskittymistä.

Koda sen sijaan on osallistunut siivoamiseen.


Lähinnä osoittamalla, että lattioiden moppaamisen aiheuttamat väliaikaisjärjestelyt eivät varsinaisesti vaikuta sen keskipäivärutiineihin.

5 kommenttia:

 1. Voi että sinulla on kivat sivut!
  Hauskaa Vappua ja iloista mieltä!
  Terveiset Taunuksesta

  VastaaPoista
 2. Mun edesmennyt koira inhosi huonekalujen siirtelyä. Sekin meni aina istumaan juuri siihen kalusteeseen, jota siirrettiin. Raukka. En sittenmmin kyllä juurikaan kiusannut häntä kalusteiden siirtelyllä. Ja vanhoilla päivillään se suunnisti täällä tutulla reviirillään sokkona.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi, kiitos samoin sinne :)

  Anonyymi2, JOO, meillä tehdään tota ihan samaa! Tässä tapauksessa tosin uskoisin ettei Koda ole edes tajunnut, että mitään on tekeillä... Mutta Nido tulee mielellään kodinmuutostilanteissa tielle, tunkee pieniin väleihin, kiipeää huonekalujen päälle ja noin muutenkin kaikin tavoin työntää kapuloita rattaisiin. Täytyy varmaan senkin eläkeikä rauhoittaa turhilta siirtelyiltä.

  VastaaPoista
 4. tuolle viimeiselle kuvalle ei voinut kuin nauraa koko sydämensä kyllyydestä. :D pakko sanoa, että teidän siperialaisista löytyy ihan samoja piirteitä kuin meidän rescue-sekarotuisesta, jossa on oltava joko huskyä tai alaskan malamuuttia. tein tuossa yksi ilta hienon aterian ystäville, ja saatiin ihanan aterian lisäksi yksi karvainen jalkojenlämmitin ruokapöydän alle. minä olin sitä mieltä, että ilmankin olisi jees, mutta muutama tyytyväinen maiskautus sai ystävät päättämään toisin. niillä on jotenkin taipumus kääntää tällaiset arkielämän hidasteet omiksi voitoikseen :D ja tuli tuosta uusi imuri -postauksesta mieleen, että meillekin ostettiin uusi imuri ensimmäisen karvanlähdön myötä.

  VastaaPoista
 5. tuutikki, joo, ylivoimaisesti parasta tossa kuvassa on Kodan ilme :D Ihan kun tilanteessa nyt ei olisi mitään kuvaamisen arvoista.

  Huskyjen ja muuttien niin henkiset kuin fyysisetkin piirteet ovat kyllä niin tunnistettavia, että lajitoverin erottaa jo kaukaa. Jänniä persooniakin tuntuvat usein olevan (kuten rescue-koiratkin, joihin aina koirapuistoissa ihastun...). Meillähän ruokailevat vieraat saavat nautiskella ruoan lisäksi myös reidenlämmittimestä, Nidolla on tapana lepuuttaa tuttavallisesti päätään pöydässä istuvien ruokailijoiden reisillä.

  Meidänkin olisi ehdottomasti kannattanut ostaa uusi imuri aikoinaan Nidon ensimmäisen karvanlähdön myötä :D Se täytti just viisi, koiria on nyt kaksi ja NYT vasta tajuttiin lähteä imuriostoksille... Noh, parempi myöhään jne.

  VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.