2.7.2016

Avuliaat aatut

Kesäloma alkoi hieman ennen juhannusta ja sen jälkeen olemme saaneet vaikka mitä aikaiseksi. Tämä ei ehkä yllätä ketään, mutta remontin syövereissä eläminen on henkisesti paljon helpompaa silloin, kun koko ajan jokin osio edistyy!

Mutta sekin tietysti helpottaa, että on reippaita apulaisia. Kaikista reippaimpia ovat olleet Benir ja poika. Molemmat ovat auttaneet kaikessa.

Asiantuntevaa apua on saatu mm. puukomeron kunnostamiseenJa lattialämmityksen asennukseenKoirien ulkoiluttamiseen


Sekä ikkunalasien rapsuttamiseen maalista (jonka joku on arviolta n. kymmenen vuotta sitten sutinut ikkunoihin semmoisella aika rennolla ranteella). Se on Benirin lemppariremppahomma, koska samalla voi nuuhkia ulkopuolen tapahtumia.Ja saalistaa kärpäsiä! Benir rakasti ötököitä kaupungissakin, se on valmis hämmästyttäviin kiipeilysuorituksiin ötökän pyydystääkseen. Täällä kärpäset ovat pikkulinnun kokoisia ja pörisevät kuin jokkisautot, joten ovat helppoja kohteita suurelle saalistajalle. 

Saan pyykinpesukoneen käyttöön muutaman päivän sisällä. Se on olennaista mainita, koska olen viimeksi pessyt omalla koneellani pyykkiä joskus toukokuun lopulla. Pyykinpesun vapautumisen piti tapahtua jo sunnuntaina, mutta sitten työt seisoivatkin eilen, koska päädyin vahingossa puistoon käkättämään ja syömään mansikoita ja pähkinöitä koko päiväksi. En kadu mitään! Benir on opettanut, ettei katuminen kannata.

 

Ja että asiat ovat usein parhaimmillaan silloin, kun niihin ei liity varsinaista kannattavuutta.

Ensi kerralla näytän ennen&jälkeen -kuvia! Toivottavasti ainakin kodinhoitohuoneesta ja meidän aikuisten omasta vessasta. Ja ehkä vähän portaikostakin. Palaan pian, en kahden viikon päästä!

8 kommenttia:

 1. Hei! Uskomatonta rauhallisuutta ja tarkkaavaisuutta
  näillä teidän asiantuntijoilla! Hienolta näyttää!
  Terveiset sateisesta ja kylmästä Taunuksesta

  VastaaPoista
 2. No teillä tuo renppa onnistuukin helpolla, kun noin ihanat apulaiset on....lapsityövoimaa toinen, mutta miksi tuota Benirin hommaa sanotaan..:D
  Niin ja ne isot kärpäset ovat niitä maaseudulla asustavia pa*ka kärpäsiä...mutta ne ovat pieni haitta sen rinnalla, että asuu maalla...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Benir on varmaan... koiratyövoimaa? Työkoiravoimaa? :D Joo, paskakärpäsiä todellakin. Meidän talon ympärillä on isoja peltoja ja sieltä ne pörisevät tänne. Valtavan kokoisia, kuuluu huima kopsahdus kun lentävät ikkunaa päin!

   Poista
 3. Katos vaan! Varsin toimeliaat apulaiset ♡ Ja niitä kuvia, jes!! Hyvä te, kohtahan on jo valmista :)

  -Krista, Sumu ja Mio

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Yksi kylppäri ja yksi makkari vielä aloittamista vaille valmiit, mutta noin muuten hyvin edistynyt :D

   Poista
 4. Hommat sujuu kyllä niin paljon sutjakkaammin kun kaikki viitsii osallistua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Kyllä näin mittavat projektit on otettava yhteisinä ponnistuksina, ei voi kukaan luistaa tehtävistään!

   Poista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.