15.2.2016

Pitkäaikainen ystävä

Anteeksi, mutta olisiko teillä hetki aikaa keskustella huonekaluista?

Kuvassa tapahtuu kaikenlaista muutakin – matto ja verhot ovat rutussa ja sohvalla luetaan kirjaa yhdelle ihmis- ja yhdelle siperianhuskylapselle – mutta huomaatte varmasti myös tuon noin puolet näköalasta peittävän uuden ystäväni. Olen unohtanut kertoa siitä.


Tämä ei ole sen imartelevin kuvakulma, mutta ei tällaisia ulottuvuuksia oikein sovi kapeammiksikaan kaunistella...

Olemme molemmat suuria Chesterfield-huonekalujen ihailijoita ja olemme odottaneet sopivan sellaisen löytymistä. Jokin aika sitten etsimme jotakin kevyttä ja mahdollisimman valkoista käytettyä nojatuolia, kun löysimme tori.fistä tämän. Tämä oli kaksi kertaa budjetin kokoinen, todella merkittävästi liian suurikokoinen muutenkin – ja, niin, ei myöskään keveä eikä varsinkaan valkoinen. 


Tuoli oli kuulunut myyjänsä edesmenneelle isälle ja oli ollut ainoa huonekalu jonka myyjä oli isänsä jäämistöstä halunnut pitää, mutta sitten se ei ollutkaan sopinut kodin sisustukseen.

Ei tämä ehkä meillekään tänne rivitalon pieneen olohuoneeseen varsinaisesti sopisi, mutta kyllä näin merkittävälle ystävälle on meillä aina tilaa! 


Tuoli käyttää aikansa yleensä tällä tavalla, että sillä on kasa lapsia ja leluja sylissään. Aikuinen mahtuu loikoilemaan sillä poikittain ja siperianhusky ei mahdu sille ollenkaan, joten olohuoneessa on nykyään aina vapaa istumapaikka ihmisille! Hurraa!

Vauva on viikon sisällä tehnyt hampaan ja oppinut ryömimään, saimme hääuutisia ja minä tapasin eilen pienimmän ihmisen jonka olen koskaan tavannut. Ja olemme olleet iltaviiden jälkeen lenkillä niin että on ollut kuitenkin edelleen valoisaa!


Perheen sisäisen kommunikaatiohäiriön takia laumanjohtaja onkin hieman yllättäen juuri nyt matkalla Ruotsiin eikä kotiin, mutta ei se mitään. Ostin eilen uuden kynsilakan, en herännyt aamuneljältä vaikka yksi meistä heräsi vierestäni ja lähti töihin, pukeuduin tänään pääkallopaitaan ja uusiin kukkahousuihin ja radiosta tuli heti ensimmäiseksi aamulla tämä: 


Eikä tässä vielä kaikki! Elämäni muuttuu merkittävästi tällä viikolla: saan passin. Minulla ei ole ollut passia viiteen vuoteen, tällä nimelläni ei koskaan vaikka häistäkin on jo jonkin verran aikaa. Nyt tunnen itseni potentiaaliseksi Phileas Foggiksi tai Dr. Livingstoneksi. Kyllä jokainen matka alkaa passista! Tästä tulee vielä matkablogi! 

6 kommenttia:

 1. Olisi ollut vakava rikos jättää tuo tuoli ostamatta!!!
  Minullakin menee vanhaksi passi tänä vuonna...pitääkin uusia, mutta mieten se nykyisin onnistuu, kun paikkakunnan poliisilaitoskin lopetti..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusi passisi ennekuin se vanhenee ja tee se netissä ! Helppoa kuin mikä ja toimitetaan lähimmälle R-kioskille.

   ei taida huskyt tykätä nahkatuolista, se on liukas niiden tassuille <3

   Poista
  2. Irmastiina, niin munkin mielestä! Just näin me tämä itsellemme perusteltiin :D Passin uusiminen on tosiaan tosi iisiä, jos vain on vanha passi olemassa, erityisiisiä käsittääkseni silloin, jos sen tekee ennen kuin vanha passi on mennyt vanhaksi koska silloin (tai ainakin silloin?) sen hakemuksen voi tehdä kokonaan netissä.

   Tiiiger, luulen että se liukkaus olisi vielä ihan okei, mutta ne eivät kiipeä huonekaluille joiden päällä eivät mahdu kääntymään kerälle, ja tämä on siihen just liian kapea :D

   Poista
 2. Minä olenkin vähän odottanut milloin tämä uusi ystävä esitellään! Evk:sta stalkannut kuvista hänen vaikuttavaa olemustaan. Olisi ehkä outoa näin tuntemattomana tyyppinä pyytää esittelemään teidän nojatuoli, joten odotin hiljaa ja kiltisti! :D Hän on hieno!! Vähän olen vihjaillut omalle mieshoomanille että tuollainen ois kiva, mut meille ei ilmeisesti mahdu kolmatta nojatuolia olohuoneeseen... keittiöön ehkä??

  Terkuin,
  Heidi from EVK !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Mä ajattelin tietsä tosi pitkään, että ketään ei kiinnosta tämä :D Siksi jotenkin panttasin juttua ja sitten vaan vähän silleen hetken mielijohteesta kuvasin ja naputtein tänään aamupäivällä.

   En tiedä yhtään että millaisessa asunnossa asutte, mutta kyllä mulle nyt tuli tästä voimakas tunne että teille mahtuu keittiöön todella hyvin nojatuoli!
   (Tajusin itse just omalle samaiselle ääneen ajatellessani, että meillä on kaikissa muissa huoneissa paitsi keittiössä ja kylppärissä mun jostain käytettynä hamstraama tuoli :D)

   KANIINITERVEHDYS!

   Poista
  2. Olen vaivihkaa heittänyt ilmoille ajatusta isompaan asuntoon muuttamisesta, koska nojatuoleja ei voi olla liikaa, tilaa on vaan liian vähän! Ja olisi muuten aika huikeeta lukea keittiössä nojatuolissa kirjaa, jääkaappi lähellä... hmm tätä täytyy miettiä kyllä ihan vakavasti!

   PUPUKORVAT!

   Poista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.