25.1.2016

Maanantaihirviö

Maanantaitanne vauhdittaakseni ajattelin kertoa, että olen kuluneen kuukauden aikana kunnostautunut mm. unohtamalla pussillisen (koiran) kakkaa koko yöksi eteiseen rattaiden alatasolle, unohtamalla kokonaisen kukkakaalin yöksi kattilakaappiin (tein risottoa ja kukkakaali hävisi kädestäni, joten oletin kuvitelleeni koko kaalin) ja heittämällä pissaa päälleni.

Mutta tänään kaikki lähti heti aamusta hienosti liikkeelle!

Ystäväni lisääntyy pian ja pidämme toisillemme seuraa samalla kun Benir pitää lapsille seuraa. 


Nyt he leikkivät yhdessä sellaista kriittistä avaruustilannetta, jossa hirviösusi yrittää pyrkiä sukkulaan ja toinen astronautti sankarillisesti pelastaa tilanteen hirviösutta pyllyllään työntämällä.

8 kommenttia:

 1. Hih...noita päiviä...viikkoja on, kun kaikki tuntuu menevän pieleen..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkin muuten koko loppuviikko tuon maanantaiaamun jälkeen ollut just sellainen...

   Poista
 2. Ihana! Minun mies pelaa Warhammeria Spacewolves- hahmoilla, ja niiden yks sukkulasysteemi näyttää ihan tuolta hässäkältä, johon Benir yrittää ängetä :D Meinataankohan teillä ryhtyä Warhammer- pelaajiksi isompana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole ajatellut asiaa ennen, mutta nyt kun sanoit, niin ihan varmasti joo näistä joku on isompana kunnon gamer! Varsinkin tuo pyllyllään sutta häätävä kuuluu potentiaalisiin gamer-ehdokkaisiin. Hän on aika jännityshakuinen ja tykkää tuijottaa ruutuja :D

   Poista
 3. En pysty keskittymään leikkiin, koska pysähdyin taas kerran tuijottamaan tuota Benirin upeaa häntää. Kyllä on kauhalla annettu!

  P.S. Jos yhtään lohduttaa maanantaistelijaa, niin istun tässä koneella apinanpaskaa tukassa, koska olen yksinkertaisesti liian poikki mennäkseni suihkuun just nyt. Sääli ettei mulla ole älypuhelinta, voitais aloittaa instagramissa uus trendi, #eritemaanantait

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on fantastinen häntä!

   Toivottavasti tiedät, miten paljon apinanpaska-näkökulmallasi mua piristit <3 Varmasti tiedät!

   Poista
 4. Hauska leikki! =) Seuraatko muuten instagramissa goldengoodnessinfinity?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En vielä! Enkä löytänyt sitä haullakaan...?

   Poista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.