8.12.2015

Keinovaloa

Mikäli ette ole joulusta stressaavaa tai sitä koko joulukuun ajan valmistelevaa ihmistyyppiä, mutta haluaisitte olla, tehkää niin kuin minä – kiinnittäkää joulukalenteri peiliin! Siten aina silloin kun tekee mieli katsoa itseään peilistä, tuleekin katsoneeksi koko loppukuuta ja aivan huomaamattomasti kerättyä stressikierroksia.


Tänä vuonna minulla on kunnia pitää joulukalenteria kahdelle lapselle ja yhdelle aikuiselle. Aikuista varten jokaisessa taskussa on suklaata. Joku on käynyt maistelemassa niitä salaa, mutta ennakko-oletuksista poiketen en epäile tihutyöstä Beniriä... 

Tämä asuinalue on rakennettu aika tiheään, ja tähän aikaan vuodesta aurinko ei käy tarpeeksi korkealla, jotta yltäisi paistamaan ikkunoihin kattojen yli. Mutta joka iltapäivä noin puoli kolmelta aurinko kajastaa suoraan naapurin olohuoneen läpi meidän olohuoneen takanurkkaan ja viipyilee siinä kymmenisen minuuttia. 


Se on niin lyhyt hetki, että nytkin se jäi pääosin kuvaamatta, kun huomio herpaantui sohvalla venyttelevään siperianhuskyyn.


Niinä vuorokaudenaikoina joina aurinkoa ei näy, suosittelen keinovaloksi musiikkia! Tässä sitä tarkoitusta varten aivan uutta Coldplayta, joka on mielestäni tehnyt vuoden parhaan albumin. Taas. 

6 kommenttia:

 1. Ihana venyttelevä koira hei :D
  luin noita sun ajatuksia siitä, kun tuntuu ettei ole kirjoitettavaa ja mietin vaan että miten niin. Sun ei tarvi ees varsinaisesti kirjottaa mitään ja silti sitä on kiva lukea ja aina nää sun kirjoitukset piristää. Oli aihe mikä hyvänsä. Joten huoli pois ja kirjotuksia kehiin vaan ! (sitten kun siltä tuntuu. tietysti)
  ja Coldplay. voi Coldplay. Kesäkuussa niiden Lontoon keikalle ja oon itkeny jo nyt lukuisia kertoja, kun oon kuunnellu live-taltiointeja.. en tiedä miten tuun selviämään siitä keikasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Mimmu <3

   No mun yksi ystävä yritti saada lippuja niiden KOLUMBIAN keikalle, ei tainnut saada, mutta ilmeisesti vielä yrittää :D Mieti millaista olisi bailata niiden keikalla kolumbialaisten kanssa... Heillä siellä on paardiperinteet ymmärtääkseni vähän erilaiset kuin täällä...

   Poista
  2. Oho. Kolumbialaiset kekkerit ois kyllä varmaan aikamoinen paukku verrattuna suomalaisten hytkymiseen ja varovaiseen käsien heilutteluun :D

   Poista
  3. JEP! Heillä siellä suunnalla ei varmaan tunneta ollenkaan esimerkiksi sitä suomalaista kansallistanssia, jossa lasketaan käsilaukut maahan ja sitten keikutaan niiden ympärillä.

   Poista
 2. Millä nimellä tämä on facebookissa että pääsisi sitä kautta myös seuraamaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suden hetki -nimellä löytyy sivu! https://www.facebook.com/sudenhetki/

   Poista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.