4.12.2015

Kalikasta ja bloggaamisesta

Jokin aika sitten kommenttipuolella haluttiin tietää, mitä Benirin lempilelulle eli Kalikalle kuuluu. 

Oikein hyvää, kiitos kysymästä. 


Emme ole kovin erilaisia, Kalikka ja minä – meidän molempien olevaisuuden terävimmät kulmat ovat vuosien saatossa hioutuneet pyöreiksi. Ja Benir pitää meitä molempia maailman parhaina unikavereina.


Aiheesta luiskahdamme sulavasti kukkaruukkuun: en pidä blogien meta-analyyseista. Mutta nyt sellainen on tarpeen.

Kuten olette ehkä huomanneetkin, tästä blogin päivittämisestä ei tunnu tulevan yhtään mitään. Sille ei ole edes mitään ymmärrettävää syytä, koska aikaa kyllä saa aina järjestymään, mutta tuntuu että olen unohtanut sen, minkälaisista asioista tänne voi kirjoittaa.

Tällaisessa tilanteessa moni tietysti ymmärtäisi lopettaa bloggaamisen ja siirtyä harrastamaan vaikka kutomista, mutta koska minä en ymmärrä (ja koska olen saanut lähiaikoina niin ihania viestejä teiltä lukijoilta (kirjoitin tähän ensin "lukioilta"), ja myös koska olen todella huono kutomaan mutta ihan okei kirjoittamaan), ajattelin lähestyä ongelmaa yllättävältä suunnalta – en ole koskaan pitänyt kiinni säännöllisestä postausrytmistä, mutta nyt aion aloittaa. Jos olen ilman periaatteita ja säännöllisyyttä onnistunut kirjoittamaan blogia kuusi vuotta, niin kyllä tällä skarppaamisella nyt varmaan ainakin seuraavat kuusi vuotta pärjätään.

P.S.
Ainiin hei! Facebookin puolella tästä muistuttelinkin jo, mutta se Cooking With Kasmirin jakso jossa vieraina on meidän koir... eikun siis niitä jotain räppäreitä, on katsottavissa kokonaisuudessaan esim. tästä:

36 kommenttia:

 1. Älä lopeta bloggaamista, niin hienoja kuvia ja tarinoita! Näistä tulee hyvälle mielelle :) Taina

  VastaaPoista
 2. Jeejee peukut juttujen jatkumiselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olipa urpo kommentti, mutta en nyt osaa (univajeen piikkiin) yhtään nokkelammin kertoa, että kyseessä on ehdoton suosikkiblogi!

   Poista
  2. Katoin just ton videon. Repesin heti kun tyypit herää "darrassa" sitterillä varustetusta huoneesta ;) Vähän ois huskyt voinu maistaa pitsasta!

   Poista
  3. Senkin piti muuten mennä niin, että koirat herättävät Axlin ja Kasmirin. Seisoin lastenhuoneen ovella heittelemässä Axlin päälle juustonaksuja, mutta ei koirista kumpikaan sitten kuitenkaan hyökännyt kimppuun niin kuin oltiin ajateltu.

   Poista
 3. Oikea ratkaisu! Säännöllisiä postauksia yhtä innolla kuin niitä randomeitakin odottaen.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, se jää nähtäväksi! Voihan olla että säännöllisyys ei saakaan luovuutta kukkimaan, vaan ampuu sen alas mahalaskuun :D

   Poista
 4. Joo ihan säännöllisesti joka päivä, tai edes joka toinen päivä :) Tää on niiiiiiin ihanaa luettavaa ja katsottavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli ennen nukkumaanmenoa mieleen "muutama" aiheidea, ja sitten kirjoitin (kynällä ja paperilla eli ns. 1200-lukulaisittain) ylös postausidealistan tammikuun loppuun saakka! Jes! Kiitti <3

   Poista
 5. Katsoin tuon kokkausvideon. Koirat olikin parasta siinä. Sori ja kiitos.

  OP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, niin munkin mielestä. Koko ajan vaan ihmettelin, että miksi niitä ei haastateltu? Mieti mitä kommentteja Kodaltakin olisi voinut saada esim. tosta pekonista...

   Poista
 6. Saatoin kattoa ton jakson lähinnä koirien takia :D Oon lukenut sun blogia jonku aikaa, (oho, pitääki muistaa vihdoin liittyä lukijaksi) ja tykkään sun tavasta kirjottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama. Tosi pitkiä aikoja ne kyllä kuvasi ihan muita juttuja kuin koiria. En ymmärrä miksi!

   Poista
 7. Ihan ekaksi, että älä lopeta!! Voihan sitä pausseja pitää, eikä tämä nyt niin vakavaa touhua ole, että tarvitsisi joka päivä kirjoitella...tai edes joka viikko.
  Luonnon lahjakkuuksia videolla...siis koirat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eijeiei, en missään tapauksessa lopeta! Päin vastoin, alan postaamaan paljon useammin ja niin ettei tule tällaisia pitkiä taukoja :)

   Poista
 8. Jee mun kaksi lempiasiaa, Teflonit ja tämä blogi on yhdistetty! Hurraa!

  VastaaPoista
 9. Mahtava jakso, lähinnä koirien takia. Ja mikä itsehillintä teidän karvakorvilla, siitä niille (tai hyvälle koulutukselle?) isot pisteet. Oma nelijalka olisi kyllä pistellyt pekonit poskeensa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En voi ottaa hyvästä koulutuksesta pisteitä, koska molemmat koirat varastavat kyllä ruokaa, jos saavat siihen tilaisuuden. Kuvausryhmä toivoi, että koirat varastaisivat pöydältä ja häiritsisivät mahdollisimman paljon, mutta niin ei sitten käynytkään :D Meillä ei ikinä kokata tietenkään ruokapöydän ääressä, joten ajattelin että jo se olisi saanut koirat esim. hyppäämään keskelle pöytää, mutta ei...

   Poista
 10. Teflonit ja tämä blogi <3

  VastaaPoista
 11. Jee! Mä jo ehdin pelästyä et sä lopetat, mutta onneksi et <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No EN! Ei ollut tarkoitus säikäyttää, anteeksi!

   Poista
 12. Mä jo ihan säikähdin! Mut vaara ohi ja blogi jatkuu :) Mä oon tätä niin monta vuotta jo lukenut etten vois kuvitella elämää ilman sitä! Ja sen kun vaan löpiset tänne koirista, sisustuksesta, kaikesta niin hyvin menee!!

  Terkuin lievän sydäninfarktin saaneet, mutta siitä selvinneet Krista ja Sumu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulla on kans se, että kun oon tätä niin monta vuotta kirjoittanut, niin en enää osaa olla kirjoittamattakaan :D Kiitos tsemppauksesta, Krista, taas <3

   Poista
 13. ää ihana oli nähä nuo ihanat karvaturrit videon parissa :) Saanko udella miten tämmönen tilaisuus että teillä kuvattiin tämä tai koirat pääsi kanssa videolle? Aivan mahtavaa, muuten ei olisi tullut katottua mutta nuo ihanat koirat oli siinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun hyvä ystävä aloitti jokin aika sitten duunissa Jook Jointilla, ja heillä oli sitten siellä herännyt ajatus että haluaisivat kuvata yhden jakson jonkun kotona. Sitten hän kysyi multa, että voisiko meille tulla ja voisivatko koiratkin osallistua kuvauksiin :) Mä olen muutamista kuvausjutuista kieltäytynyt, mutta tämä kuulosti niin kivalta, että oli pakko suostua.

   Poista
 14. Älä vaan lopeta! Tällaista elämänfilosofista pohdintaa höystettynä koiraterapialla ei voita mikään. Hanna

  VastaaPoista
 15. Huh kun mä jo saikähdin että mistä mä saan tassu- ja kuonoterapiaa jos lopetat! Mahtavaa että et! Täällä roikutaan mukana kun kirppu koirassa oli postaustahti sitten mikä vaan!
  Jossu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsi mua harmittaa että tulin nyt kuitenkin vahingossa säikytelleeksi, vaikka ei ollut tarkoitus. Sori!

   Poista
 16. Ihania juttuja olen jo vuosikaupalla lukenut. Parisuhdekriisissä, syvässä mutta rakkaudentäyteisessä en silti voi olla epäilemättä tuollaista "täydellisyyttä". Ennen en ollut katkera.. tän on muututtava. Olisi silti mukava että joskus kirjoittelisit myös elämän varjoista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä et ole huomannut niitä varjoja joita joskus olen sivunnut :) Haluaisin että Suden hetkeä lukiessa tulisi hyvä ja kevyt mieli ja toisaalta yksityisasiani ovat omiani, joten siksi en avaudu täällä niistä asioista, joista ei tarvitse kertoa, ja jotka haluan itsekin mieluummin unohtaa. Minusta on silti pikkuisen häijyä, jos joku kokee sen tarkoittavan automaattisesti myös sitä, että on jotain parisuhdekriisejä joista jätän kirjoittamatta. Ei ole ollut. Omat kriisini ovat toisaalla.

   Poista
 17. Asiasta kiinnostuneet osapuolet olivat kyllä videon parasta antia. ;D

  VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.