2.11.2015

Viikottomat

En pysy viikkojen mukana. 

On hirveän vaikea arvioida sitä, kuinka monta viikkoa jostakin tapahtumasta on kulunut, koska meillä ei ole oikeastaan minkäänlaista viikkorytmiä. 

Olin ajatellut olevani ainoa joka on maailmasta huolestuttavasti irrallaan, kunnes sitten sain tänään hääpäiväruusuja laumanjohtajalta. Siis tietysti on aina kivaa saada kukkia, mutta meillä oli hääpäivä kuukausi sitten. Ja hän kyllä muisti minua silloinkin, mutta oli neljässä viikossa unohtanut sen. 


Vauva yrittää lähteä liikkeelle. Ensimmäinen kehitysaskel olisi se, että hän oppisi kääntymään vatsalleen. Benir kannustaa hankkeessa pitämällä vauvalle seuraa – mistä on oikeasti aika paljon hyötyä! Vaikka isoa koiraa ja pientä ihmistä täytyy tietysti vahtia vieressä, vauva katselee paljon mieluummin koiria ja siskojaan kuin leluja tai äitiään. 


Benir täyttää tammikuussa kaksi vuotta, mutta sitä edelleen häiritsee valokuvatuksi joutuminen. Mihinkään ei pysty keskittymään rauhassa kun se ämmä tulee kameran kanssa sohimaan!


7 kommenttia:

 1. Voi miten ihanat kuvat...pienet ihmiset ja turvallinen vahti seuranaan♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on näitä kuvia kamera ja puhelimet täynnä <3

   Poista
 2. Ihania <3
  Millaisia Huskyt ovat lapsien kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Riippuu varmaan ihan huskysta! Mulla ei ole mitään kokemusta siitä, miten aikuinen husky joka ei ole asunut lapsen/lasten kanssa, suhtautuu lapsiin ylipäätään, tai esimerkiksi lapseen joka ei ole koskaan ollut tekemisissä koirien kanssa – sellainenhan se haastavin yhdistelmä olisi. Uskon itse siihen että minkä tahansa koiran voi totuttaa lapsiin, jos vain tuntee koiran. Meillä tämä viiden porukka tulee toimeen keskenään oikein hyvin, mutta lapset ovatkin kaikki olleet koirien kanssa vastasyntyneestä lähtien, Benir 14-viikkoisesta lähtien ja Kodakin oli esikoisen syntyessä vasta 2-vuotias. Kaikille osapuolille on kyllä alkuun pitänyt jonkun verran opettaa toisen lajin kanssa käyttäytymistä, mutta tosi hyvin kukin on oppinut myös ihan itsekseen ymmärtämään vastapuolen signaaleja.

   Jos pitäisi mainita joku rotutyypillinen, lapsimyönteinen seikka joka yhdistää takuuvarmasti kaikkia huskyja, niin se olisi ehdottomasti koko. Husky on tosi sopivankokoinen koira pikkulapsiperheeseen, koska lapsi ei voi vahingossa saada sitä tuntemaan itseään kovin uhatuksi, ja toisaalta sekään ei voi vahingossa murskata lasta :D Toinen juttu on se, että huskyt oppivat tosi helposti kulkemaan rattaiden vierellä, mikä kaiketi johtuu niiden käyttötarkoituksesta.

   Poista
 3. Mitä??!! Täyttääkö Benir jo kaksi!!?? Jos multa olis kysytty, niin olisin vastannut että yksi! Apuaaaaa mihin tää aika meneeeeee???!! Mulla ainakin on aina syksyisin viikot yhtä puuroa, vasta marras-joulukuussa ajatus taas selkenee. Mutta hei, musta on välillä hyväkin olla vähän pellossa! :)

  Terkuin Krista ja Sumu

  Ps. Olen tietoinen huuto- ja kysymysmerkkieni määrästä tässä viestissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo täyttää!! Mäkin kirjoitin ensin tohon tekstiin että "Benir täyttää tammikuussa vuoden", kunnes tajusin että wait, what? Musta tuntuu että se, että se tuli meille n. kuukauden vanhempana kuin pennut yleensä luovutetaan, on jotenkin aiheuttanut sen että mä en osaa lonkalta arvioida sen ikää kovin hyvin :D

   Mulla puuroutuu vuodenkierto aina marras-helmikuuksi, silleen että kirkkaat ajatukset muuttuu suhinaksi ja yrittää vaan rämpiä valoa kohti. No mut hei marraskuusta melkein kokonainen viikko jo takana! We can do this!

   Poista
 4. Tuossa alimmassa kuvassa on hurmaava kulmahammashymy! :)

  VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.