10.11.2015

Tuotantoassistentit

 Luovan viihteen toimisto Jook Jointissa työskentelevä ystäväni kysyi jokin aika sitten, että voisiko meille tulla kuvaamaan yhtä Cooking With Kasmirin jaksoa niin, että koirat olisivat kotona.

Ensin oli tietysti venyttävä äärimmilleen jottei loukkaantuisi siitä ettei ketään kiinnostanut, olenko minä paikalla. Mutta sitten suostuin.

Jook Jointin YouTube-kanavalla pyörivän Cooking With Kasmirin idea on se, että aiemmin kokkina työskennellyt Kasmir kokkaa ja samalla jutellaan jonkun julkkisvieraan kanssa. Tässä jaksossa vieraana oli Teflon Brothers, joista tiesin etukäteen lähinnä sen, että heitä on kolme ja että he tekevät jonkinlaista musiikkia. 

Huomautin ystävälleni – joka kyllä on vieraillut meillä useaan kertaan ennenkin – että meidän keittiöhän ei sitten sovellu minkäänlaiseen kuvaamiseen, koska on aika ahdas ja kerroksen nurkassa. 

"Joo, ei se haittaa", hän sanoi. "Me voidaan kyllä kokata siinä teidän ruokapöydän ääressä".


Tässä on Benirin ilme, joka sillä oli koko sen ajan kun ruokapöydän ääressä kokattiin. 


Ohjaaja toivoi että koirat voisivat osallistua ruoanlaittoon mahdollisimman paljon. Sitä ei ollut kovin vaikea toteuttaa.Koirat piti käskyttää kameran edestä sivuun vain kerran: sohvalla kuvattiin Axlia ja Kasmiria tutustumassa iPadilla Alepan kauppakassipalveluun, ja jostain syystä kuvaaminen priorisoitiin sen edelle, että Benir olisi juuri silloin halunnut ihan hirveästi syliin. 


Koda vietti suurimman osan kuvausajasta keittiössä. Se on aina pitänyt tästä ystävästäni, joka teki kuvausten ajan keittiössä töitä (ei valitettavasti kotitöitä) ja oli ainoa Kodalle tuttu ihminen joka oli kuvauksissa koko ajan paikoillaan. Ja söi juustonaksuja. 


Benir piti eniten äänimiehestä, kameramiehestä, jokaisesta joka päästi syliin, Kasmirista joka osasi rapsuttaa silmien välistä, yhden Teflon Brotherin housuista, pekonista, ja ruokakassin kanssa meille tulleesta Alepan kauppakassipalvelun työntekijästä. 


Koda piti eniten siitä, kun kaikki poistuivat. 

Ilmoitan sitten kun jakso tulee nettiin! 

7 kommenttia:

 1. Ooh, julkkiskoiria! Mun piskien kanssa ois saattanut olla vähän haastetta jakson kuvaamisessa. Toinen koirista on äärimmäisen nirso ja sillä on epäkohtelias tapa ottaa kohteliaasti tarjottu ruoka vastaan, mutta sylkeä se sitten pois suustaan. Toinen taas on niin ahne, että pari päivää sitten se yllätti kaikki hyppäämällä varoittamatta ruoka pöydälle. Siis kyseessä pian 30kg rajan rikkova 7kk ikäinen belgianpaimenkoira. Hän rikkoo mielellään muitakin rajoja ja rajoitteita, teininä täytyy vähän kyseenalaistaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauhistus! En tavallisesti tee yhdyssanavirheitä, mutta lisäsin sanan "ruoka" jälkikäteen ja se jotenkin lipsahti! Toivottavasti kukaan (minun lisäkseni) ei järkyty.

   Poista
  2. Saat tämän kerran anteeksi, kun oli niin hyvä selitys!

   Hahah, meidän koirat on molemmat aivan tolkuttoman ahneita ja varsinkin Benir varastaa pöydältä, jos saa tilaisuuden. Mutta nyt sit kun piti kameran kuvatessa varastaa pöydältä juustonaksuja, niin Benir olikin yhtäkkiä ihan että EN PYSTY EN SAA! Piti yllyttää sitä sitten porukalla.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Joo, kesätöihin statistiksi Salkkareihin! Tuotantoyhtiöiden yhteydenottoja odotellessa!

   Poista
 3. Mieletön postaus! Sellainen "Jaha, meille tulee joku kuvaamaan tv:tä koirien kanssa. Fine, tässä ois tää meidän kämppä." Ei sanaakaan sotkusta, ongelmallisista aikatauluista, siitä että wc-paperi loppuu (mun henk.koht. pelkoni) tai mitään. Osaat kirjoittaa niin hyvin, kevyen tiivistettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässähän oli oikeasti tällä kokoonpanolla potentiaaliset farssin ainekset läsnä, ja olisi ollut tosi tyypillistä että osa porukasta olisi saanut esim. oksennustaudin edellisenä yönä ja koirat olisivat sairastuneet 15 minuuttia ennen kuvausryhmän saapumista raivoisaan ripuliin. Mutta ei! Kevyesti meni!

   Poista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.