16.7.2015

Odotellaan

Koda on alkanut kyttäämään minua. Jos vaikeroin, se kääntyy katsomaan syyllistävästi laumanjohtajaa – etkö muka mitenkään voi auttaa.

Sen katse on tarkkaavainen ja mietin, tietääköhän se jo kokemuksesta, mitä planeetan muotoisesta emännästä lopulta seuraa. 


Benir nimittäin ei ainakaan vaikuttaisi tietävän.


Yhtenä iltana Beniriä rapsutellessani sen korva oli vatsaani vasten juuri kun vauva saksipotkaisi kuuluvasti kylkiluuta. Benirin ilme oli korvaamaton, se kääntyi kauhuissaan katsomaan ensin ovelle ja sitten minuun. Joku on tulossa!

21 kommenttia:

 1. Eikä toi Benirin ilme, priceless !! Hän ei ole tästä planeetta-ilmiöstä ihan niin perillä vielä :D Kiitos vaan taas piristyksestä. Nää sun postaukset luetaan kyllä välittömästi ja salamannopeudella heti, kun niitä tulee <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Benir on sellaista yhtä katkeamatonta priceless-ilmeiden sarjaa :D KIITTI MIMMU!! <3

   Poista
 2. Hih...on siinä pojilla taas ihmettelemistä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :) Benirin reagointia kiinnostuneena odottelen.

   Poista
 3. Nyt on kyllä pakko esittää kysymys, miten olet ratkaissut tulevaisuudessa kolmen lapsen ja kahden siperialaisen ulkoilutuksen? :D Itsellä yksi pieni ihmisolio ja kaksi siperialaista combo on toteutumassa talvella ja sitä stressaten tutustuinkin jo Emmaljungan vaunusuositukseesi ja siitä heräsi tämä arvoitus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et yllättäen ole ainoa tätä kysynyt :D

   Isoin skidi on fiksu ja tottelevainen tyyppi joka on nyt vähän yli 4v. Hän on syksystä saakka totuttelumielessä lähinnä kävellyt, juoksennellut ja potkupyöräillyt lenkeillä, joten vauvan lisääminen porukkaan ei vaikuta logistisesti häneen mitenkään. Nuorempi on reilut 2v ja vauvan tullessa hän siirtyy vuorostaan seisomalaudalle. Hän sattuu olemaan motorisesti tosi taitava ja voimakas, joten luulen hänen viihtyvän laudalla muutenkin paremmin kuin rattaissa istuen. Ei ole rattaissa enää aikoihin istunutkaan muuten kuin lenkeillä.

   Emmaljunga-suositus on vahva! Meillä on edelleen käytössä ne rattaat jotka 2010 otettiin käyttöön. Mutta merkistä riippumatta kertaan olennaisimmat: tarvitset neljä suurta ilmatäytteistä pyörää, ei missään tapauksessa kääntyviä etupyöriä. Kun testailet rattaita, töni ja keikuta niitä sivusta niin kuin oravan bonganneet huskyt tönivät, niin saat hyvän käsityksen vaunujen vakaudesta :D Aika usein kaikki ekstraominaisuudet kuten työntöaisan suunnanvaihtomahdollisuus tekevät rattaista vähän epävakaat.

   Suuret onnittelut tulevasta pienhenkilöstä <3 Kyllä itsetehdyt ihmiset on parhaita!

   Poista
 4. Nauroin ääneen :'DD ihanat koirat, ihana blogi!

  VastaaPoista
 5. Tämä se jos mikä piristi päivää :D Etenkin Benirin ilme :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Benirillä on sellainen lahja, että hän ilahduttaa ilmeillään :D

   Poista
 6. Ahhah, hytkyn täällä ja yritän olla tyrskimättä ääneeni ettei meidän pienhenkilö (ihana sana ;D) ja mies herää. Benirin ilme näyttää ihan meidän nuoremman ilmeeltä: juuei nämä meidän ainakaan tienneet yhtään mitä tuleman pitää. Neiti on nyt ryömimisikäinen ja koirille on pikkuhiljaa alkanut valjeta että lattioilla on uus kuningatar <3 (jaenkestä, mistäsääkeksitkään: itsetehdyt ihmiset tosiaan on parhaita!) onnea loppukypsyttelylle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienhenkilö on maailman paras sana! Toimii kaiken ikäisiin skideihin.

   Kodalle on aina valjennut nämä vauvahommat kanssa vasta siinä vaiheessa kun vauvat on lähteneet liikkeelle, ja meidän vauvat on sellaista aika myöhäisliikkuvaista tyyppiä joten se Kodan herääminen on tullut tosi myöhään. Sehän ei ole koskaan välittänyt vastasyntyneiden itkuista, maidoista, kakoista tai mistään ollenkaan, Nido sen sijaan kyttäsi hulluna kaikkea vauvojen tuottamaa ääntä ja materiaalia. Odotan tosi kiinnostuneena Benirin reagointia.

   Itsetehdyt on parhaita <3 Kiitos!

   Poista
 7. Haha, aivan ihana tuo Benirin ilme! Mahtava kuva. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Benir on bloggaajan unelma: ei tarvitse kuin ottaa kamera käteen ja painaa laukaisin pohjaan, aina tulee jotain kiinnostavaa (tai semiarveluttavaa) materiaalia kortille.

   Poista
 8. Ei hitto mitä kuvia, nauroin melki pissat housuun tolle Benirin kuvalle! :D Ja Kodan epäilevä ilme, se tietää mitä on tulossa.


  Peukkuja loppuodotukseen, vähiin käy ennen kuin loppuu! :)

  Terkuin Krista ja Sumu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos kiitos peukuista! Alan olla sekä henkisesti että fyysisesti sellaisella kypsyysasteella jo että vähän meinaa huumorintaju loppua...

   Poista
 9. Voi Benir! Satuin lukemaan tuosta sivubannerista kuvailun Kodan harrastuksista ja mietin voisitko avata kuvin, mitä ovat hyönteisasennot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietysti voi! Täytyy keräillä materiaalia ensin, mutta palaan asiaan.

   Poista
 10. Repesin ääneen kun kuvittelin Kodan katsovan isäntää: "Tä on sun syytäs, anna olla viimenen kerta."
  -eero

  VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.