21.12.2014

Joululahjalista

Rakas joulupukki,

Tänä vuonna olen ollut ihan kiva melkein koko ajan. Pitemmittä puheitta haluaisin vain sanoa, että joululahjaksi toivoisin etenkin:
- korvia
- tassuja
- pulleita massuja


Ja tietty häntiä vilisten. Koda heiluttaa häntäänsä usein unissaan. En ole vielä saanut sitä videolle, mutta kuvitelkaa se tähän (tämän Benirin apaattisen majavanhännän tilalle).

Olemme joulun kaupungissa, koska laumanjohtaja on vielä aattonakin töissä. Mutta sain joulukortit lähetettyä ja kaiken ostettua! Olen paketoinutkin muutaman paketin ja tehnyt pakettikortteja. En tajua, miksi pakettikortit ovat itselleni sillä tavalla vaikeita, että alan väkertämään niiden kanssa aina jotain aivan ihmeellistä. Tänä vuonna löysin kirjainleimasimet.


Kaupunkijoulu harmittaa silloin kun mahdollisuus olisi muuhunkin, mutta keksin tästä yhden oikeasti hyvän puolen: Benir saa olla uudenvuoden kaupungissa. Kodahan katselee raketteja mielellään ikkunasta eivätkä ne koskaan häirinneet Nidoakaan, mutta on vähän sellainen tuntuma, että Benir saattaisi olla sitä hätääntyvää sorttia. Asia on helpompi selvittää nyt sen ensimmäisenä uutenavuotena kuin vasta joskus myöhemmin. Onneksi Koda on kaikille hätääntyjille hyvää seuraa.


Ei anna sellaisten yhdentekevyyksien kuten ilotulitteiden tai seinien häiritä keskittymistään.

Toivotamme siis tänäkin vuonna kaikille oikein hyvää joulua!


Tekemisiksi suosittelemme esimerkiksi tällaista, että syödään ensin kolme (3!!) reikää uuteen (Pentikin) torkkupeittoon, ja sitten asettaudutaan sen viereen tyytyväisenä venyttelemään.

17 kommenttia:

 1. Mulla lähtee lapasesta aina lahjojen paketoinnin kans. "Mutta hei, tähänhän sopis tosi kivasti semmonen virkattu lumihiutale... Missäs se virkkuukoukku olikaan... Mikä ihmeen ketjusilmukka..." - ja loppu on historiaa. Mutta ompahas piru vie maailman hienoimmat paketit! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eniten arvostan sitä, ettei meidän kaltaisiamme yritetä siivota näkyvistä, vaan että lajimme on huomioinut myös elokuvateollisuus:

   https://www.youtube.com/watch?v=E3rB_qx0wRM

   Poista
 2. <3 Eih, ihania korvia, tassuja, massuja ja häntiä. Ja totaalisen omantunnontuskaton siperianjyrsijä :D meillä myös täysin paukkuvälinpitämättömät koirat: ollaan oltu ulkonakin katsomassa raketteja ja koirien reaktio on lähinnä ollut yrittää jahdata niitä...toivottavasti Benirin eka uusivuosi sujuu rauhallisissa merkeissä! Ja hyvää joulunaikaa koko laumalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omantunnoton siperianjyrsijä on syönyt reiät myös jokaiseen sohvatyynyyn! Ja kaikkiin edellisiin sohvatyynyihin, jotka on pitänyt reikien takia poistaa käytöstä. Se ei tee sitä protestina, vaan se ei vain oikeasti ole ymmärtänyt ettei niin saa tehdä. Se alkaa imeskellä tyynyjä usein niin, että joku istuu ihan vieressä :D

   Kiitos! Mekin ollaan usein iltalenkkeilty vähän myöhemmin niin, että koirat ovat katselleet raketteja siinä iltapissaamisen lomassa. Toivon että kaikki menee hyvin ja etenkin, että Kodan lauhkeus tarttuu Beniriin. Hyvää joulua sinnekin <3

   Poista
 3. IHAN HYVIN PYSTYY NIMET PAKETTILOIHIN MUSTALLA TUSSILLAKIN VETÄISEMÄÄN

  VastaaPoista
 4. Teidän koirat todella taitaa tuon rennosti ottamisen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Ne muuttuu pehmoeläimiksi sisään tullessaan.

   Poista
 5. Ai kauhea, kun tulee selkä kipeäksi, kun katsookin tuota viimeistä kuvaa. :D Häntäkuvasta taas luulisi, että kyseessä on vähintään karhun kokoinen muinaispeto.

  Ei mulla muuta, mutta halusin vaan jouluhulluna ihmisenä tulla tännekin toivottamaan iloista joulua koko laumalle. <3 Yritän tämän alkupäivän hämätä itseäni internetin koiralapsilla, niin ei tule heti syöksyttyä glögipullojen, ruokapöydän ja lahjasäkkien kimppuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos jouluntoivotuksesta! Benir rikkoi koirien yhteisesti saamasta neljästä joululahjasta kolme, mutta muuten meni hyvin! :D

   Poista
 6. Koirilla on ilmeisesti jotain Pentikin designia vastaan. Eikös se pureksittu pikkujakkara/lypsyjakkara ollut Pentikin? OP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. !!! NO OLI! Niin muuten onkin!! En osta sieltä enää ikinä mitään!

   Poista
 7. Löysin blogisi eilen siskoni vinkistä ja ai että... olen hurmiossa!! Luin vanhoja postauksia vuoteen 2009 asti, jäin pahasti koukkuun! Sulla on niin ihana tyyli kirjoittaa ja teidän koirat apuaaaa niin ihania!! Ja siihen vielä nuo ihanat ihmislapsoset niin vitsit mikä paketti. Plus kaikki sisustusjutut ja nuo teidän design huonekalut yms saa aikaan pientä kateellisuutta :D teidän elämä vaan tuntuu hipovan täydellisyyttä! Arvostan, kaksi pientä lasta + kaksi koiraa ei oo mikään helppo kombo. Odotan innolla uusia postauksia! (Taisin lukea jo kaikki vanhat...)

  Kiitos!

  T: yks EVKlainen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIITOS, salaperäinen evklainen! Teen salaisen puputervehdyksen: ()____() (noi on ne korvat)

   Kiitos tosi paljon arvostuksesta myös <3 Mulla on vähän sellainen elämänfilosofia, että asiat saa aina järjestymään, ja usein saakin. Mutta kyllä kieltämättä olen hereilläollessani aika usein hyvin tehokkaasti täystyöllistetty :D

   Poista
 8. Moi,

  ja hyvää uutta vuotta teidän poppoolle. Lueskelin unettoman yön iloksi taas alusta blogiasi, ja mietin, että oletkohan tietoinen, että vanhoista postauksista puuttuu kuvia? Ainakin 22.10.2009 jutusta ja jostain aikaisemmasta, missä puhuttiin pedeistä...

  Terveisin,
  Maaria, Mökö ja Luru

  VastaaPoista
 9. ... ja nyt kun jatkan lukemista, vastaan tulee myös tyhjiä postauksia, joissa on pelkkä päivämäärä? Ainakin 25.4. ja 26.11.2009.

  Maaria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NO EN OLLUT TIETOINEN! Apua, kiitos että viitsit ilmoittaa. Yritän selvittää asiaa...

   Poista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.