17.11.2014

Yöaskartelija

Kuten todettua, Benirin tihutyöt ja tuhonnat ovat luonteeltaan sellaisia, että niistä on hyvin vaikeaa olla vihainen – vaikka oikeasti siis onkin ihan hiton vihainen.

Ensiksi kymmenen pisteen vihjekuva aiheesta Mitä täällä on yön aikana tapahtunut?


Mitä hittoa??

Katsotaan vähän lähempää.


Benir on alkanut tutustua tähän saakka systemaattisesti välttelemäänsä huonekaluun. Se on uskaltanut välillä jo kiivetä rahin päälle ja leikkii mielellään sen alla. Tutustumishankkeen loogisena jatkumona sille oli tullut sitten aamuyöllä mieleen, että hei ton yhden napinpäällisen voisi muuten syödä ja mennä sitten takaisin nukkumaan.


Miten tästä nyt sitten pitäisi suuttua? Ja kenelle?


Tällekö?

16 kommenttia:

 1. Hahhah, voi ei :D Täytyy ottaa päälliset kaikista pois, punaset napit ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep :D Tai sitten vähän hiekkapaperia napin pinnalle ja akryylimaalia perään... Noi napinpäälliset on kyllä tosi huonolaatuiset, että sinänsä ihan asiallinen kannanotto Beniriltä.

   Poista
 2. AHHHAHHHHAAAAHH AAAAAHHHHAAAAAH HIRN HIRN HIRN

  VastaaPoista
 3. No ei todellakaan!
  Sehän vain aika tyylikäs yksityiskohta: iloa elämään!
  Terveiset Taunuksesta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Benir keskittyy sisustamisessaan kiinnostavien yksityskohtien korostamiseen!

   Poista
 4. Benir halusi luoda jouluisen yksityiskohdan sisustukseenne oman makunsa mukaisesti. Hahah eipä olisi tullut mieleen että napit onkin punaiset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuli kyllä vähän yllätyksenä mullekin :D

   Poista
 5. Teillä on katsottu liikaa sisustusohjelmia ja luettu Avotakkaa - siksi koirista tulee uudelleen sisustajia OP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä pitää täydellisesti paikkansa. Tilaan kolmea sisustuslehteä ja ostan paria muuta kuukausittain, ja sitten levittelen niitä ympäriinsä.

   Benir on muuten myös kakannut mun sisustuslehtipinon päälle... Alan hahmottaa jotain kuviota tässä sen käyttäytymisessä...

   Poista
  2. Sangen miehinen kommentti kaikkeen sisustus kaahotukseen tuo paskominen. OP

   Poista
 6. Nelijalkaisen sisustajan mielestä rahi kaipaa värikkäämpiä yksityiskohtia. :) -h

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hänellä on näkemys! Visio! Korkeampi ymmärrys tilasuunnittelusta!

   Poista
 7. Hahaa, nyt on kyllä pakko todeta, että mitä mä sanoin! Taisin kommentoida rahin esittelevään postaukseen, että jonain yönä Benir tuhoaa ne vihaamansa napit ja nyt se sen sitten teki, hih. Mutta mun mielestä rahi on nyt ihan äärettömän tyylikäs, yksi punainen nappi luo siihen ihan uutta ilmettä. Varsinkin kun se on vielä noin suunnitelmallisesti kulmassa.

  Tämä vain saa taas kerran yksinkertaisen ihmisen ihmettelemään, miten kummassa sama eläin (siis ei välttämättä juuri Benir, vaan ihan yleisesti) voi tuhota esim. jonkin pehmolelun nanosekunnissa kasaksi vanua ja kankaanriekaleita ja sitten toisaalta tehdä jotain noin pientä ja pikkutarkkaa noin siististi. Käsittämätöntä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olit kyllä tasan oikeassa. Tilanne eskaloitui vähitellen, Benir alkoi olla lopulta piinaavan kiinnostunut napeista ja kävi nuoleskelemassa niitä vimmaisesti, joten tätä osattiin kyllä odottaa. Tai siis odotettiin sitä, että se olisi joskus yksin jäätyään nakertanut rahista kokonaisen kulman, jalan, tms. Tämä pikkutarkka askarteleminen KESKELLÄ YÖTÄ oli vähän yllättävä ratkaisu. Jopa Beniriltä, joka on aika yllättävien ratkaisujen mies muutenkin.

   Poista
 8. Eikä, ihan huippu kannanotto! :D Kaikkea sitä sattuukin näiden eläimien kanssa, hurjaa ajatella miten pikkutarkasti on touhunnut, kun tosiaan olisi voinut luulla kulman lähtevän kokonaan irti. :)

  VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.