27.10.2014

Maanantai

Nukuin yöllä huonosti. Koska on maanantai, joku teistäkin on varmasti nukkunut huonosti. Sehän voi olla pahimmillaan tosi vaarallista! Esimerkiksi henkilöautoliikenteeseen ei pitäisi olla väsyneenä mitään asiaa (itselläni ei väsyneenä pitäisi olla asiaa myöskään ruokakauppaan, rautakauppaan, tankkaamaan tai Stockmannin keittiötarvikeosastolle, josta ostin viimeksi väsymyspäissäni kahdenkymmenen euron pastakauhan).

Jos ei ole omasta väsymystasostaan ihan varma, kannattaa tarkkailla vaikkapa sitä, nukahtaako olosuhteista välittämättä tosi erikoisiin paikkoihin.

Siis tällä tavalla.


Kohta pitäisi lähteä tuonne myrskyyn lenkille. Ensin täytyy pukea lapset, pyydystää Benir jostain ja irrottaa Koda huonekaluista. 


Tai ehkä odotan vielä hetken.

12 kommenttia:

 1. Erittäin huonosti nukutun yön jälkeen I so feel for you! Toivottavasti päiväsi etenee kuitenkin turvallisesti, mukavasti ja ilman suurempia vahinkoja/turhia hankintoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täten helpottuneena ilmoitan, että hyvin meni! Sain illaksi seuraa myöskin huonosti nukkuneesta ystävästäni, ja sitten yhdessä änkytettiin ja unohdettiin asiamme kesken lauseiden <3

   Poista
 2. Planeetat olivat sekaisin myös täällä Taunuksessa.
  Niin sankka sumu, ettei kahvinkeitin meinannut löytyä.....
  Hauskaa päivänjatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritin päiväunia, mutta tietty nimeltämainitsematon koiranpentu ei juuri silloin ollut väsynyt ja terrorisoi yritystä. Sankka sumu siis jatkuu vielä...

   Poista
 3. Muahhahaa! Täälläkin toi yksi karvakasa tunkee itsensä mitä mielikuvituksellisimpiin paikkoihin. Ruokapöydän tuolin ympärillä on hyvä nukkua solmussa, keskellä olohuonetta on ok jos pää mahtuu korvia myöten lipaston alle.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koda harrasti ihan samaa kanssa nuorempana :D Se nukkui mieluiten ruokapöydän alla, tarkasti just keskellä niin että oli kiertynyt jollain tavalla kaikkien tuolien ympärille. Ja sitten kun ruokaa tippui keittiössä lattialle, ulko-ovi avattiin tai joku haukkui ulkona, se ryntäsi ylös niin että tuolit lentelivät. Kerran parivuotiaana se heräsi keskellä yötä kiljumaan suoraa huutoa, koska oli jäänyt sängyn ja lipaston väliin jumiin. Good times!

   Poista
 4. Koiransängyt ovat ihan yliarvostettu juttu. Mitä ahtaampi paikka, sen parempi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Jos ei nukkuessaan näytä siltä että on selkäranka murtunut, ei nuku hyvin!

   Poista
 5. Lämminkarvainen koira näyttää arvostavan viileää ja kovaa tyynyä. :) Meillä jättivät kissapuoliset karvaeläimet tänä aamuna kokonaan herätyksen väliin. Olisi luullut heidän herättävän tuntia liian aikaisin, mutta ei, sehän olisi ollut loogista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Beniriin tämä ylimääräinen tunti on vaikuttanut niin, että sitä ei väsytä missää vaiheessa päivää eikä yötä ja se haluaisi olla mielellään koko ajan sylissä tai jotenkin muuten läheisesti kontaktissa. Tätä kirjoittaessani se on kaksi kertaa lyönyt tassulla näppäimistöä ja nyt roikottaa päätään turhautuneena mun sylissä. Kauheen kiva.

   Poista
 6. Tämä on kyllä niin mun uusi lempiblogi. En tajua miten olen pärjännyt tähän saakka ilman! Jokainen postaus on hulvaton ja odotan uusinta aina ihan "kieli pitkällä".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommentti jota en huomannut! Äää, anteeksi!

   Kiitos <3 Toivon että kielesi on pitkällä myös jatkossa :D

   Poista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.