26.9.2014

Tärkeää

Tärkeää elämässä ei ole kuin puutarhanhoito, eikä sekään ole kovin tärkeätä. 
- Kiinalainen sananlasku 

Ja koska meidän pihalla kukkapenkit ovat päässeet viidakkoistumaan ja pihalelut lojuvat edelleen keskellä nurmikkoa aurinkoisten päivien jäljiltä, totean, että

Elämässä tärkeää ei ole kuin pentujen kuvaaminen,
eikä sekään ole kovin tärkeätä, ja siksi en ole tehnyt sitä aikoihin, mutta täällä ollaan kuitenkin!


Lisäksi haluan ilmoittaa, että viimeisessä kuvassa katkarapukellunta-asennossa nukkuva henkilö on saavuttanut murrosiän.

Se tarkoittaa sitä, että hän on lopettanut asioiden järsimisen (minkä ansiosta susityyny on voitu tuoda takaisin niiden neljän hänen tuhoamansa sohvatyynyn tilalle) mutta syö kaikkien hermoja sitäkin suuremmalla ruokahalulla ja todennäköisesti luulee koko nimensä olevan "BENIR VOI PERKELE SENTÄÄN!"

17 kommenttia:

 1. Voi murrosikäistä! Onneksi nuo toisen lajin pennut kasvavat vähän hitaammin, niin ei tarvitse kolmen tyypin kanssa yhtäaikaa keskustella kotiintuloajoista tai kukista ja mehiläisistä.

  Katkarapukellunta-asento näyttää vähän siltä kuin Benir ei olisi vielä ihan perillä nykyisestä kokoluokastaan, eikä ihan hahmota raajojen ulottuvuuksia. :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin onneksi! Täytyy muistuttaa itseään, ettei lasten murrosikäaikoihin vaan vahingossakaan haali mistään huskynpentua. Voisin silloin keskittyä vaikka… pupuihin! Mun ystävä sai just pupuvauvan ja kävin katsomassa sitä ja se oli niin ihana että itkettää vähän ajatellakin.

   No se on just semmoinen. Ennen kaikkea luulee olevansa siis tosi pieni ja ketterä, mitä ei todellakaan ole. Yritti eilen pitkillä koivillaan kiivetä mun äidin syliin NOJATUOLILLE ja sit otti jotenkin itseensä kun kiellettiin.

   Poista
  2. Oon hoitanut monia aika vaarallisiakin eläimiä, mutta toistaiseksi isoin haava (ja sitä seurannut 20cm pitkä arpi kädessä näkyvällä paikalla) on tullut sen seurauksena, että yritin ottaa pupun syliin. Että toistaiseksi mun silmissäni teinihuskyt ovat vaaleanpunaisia hattaraotuksia ja puput kylmäverisiä tappajia. ;)

   Poista
  3. Hahhahahah en kestä :´D Hirviöpupu! Voi ei!

   Poista
 2. Ihan paras on isomman ipanan rauhallinen ilme, kun pienempi kiipeilee edessä ja ylitse :D

  Toi keskimmäinen, kuva jossa Benirin pää nojaa susityynyyn ja ikäänkuin sulautuu siihen, miten ihana, tahtoo paijata, enkestäenkestäenkestä <3

  Pauliinalotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, häntä ei mikään asia maailmassa häiritse silloin kun telkkarissa pyörii piirrettyjä :D

   Pääsi käymään niin, että tämä viimeisin laumanlisäys sopii sisustuksen väreihin ekstrahyvin! :D Mä olen muutamaankin kertaan kadottanut Benirin näkyvistäni niin, että se on loikoillut sohvalla jotenkin tyynyjen seassa niin hyvin maastoutuneena että olen luullut sen karanneen.

   Poista
 3. Oletan, että tuo katkarapuasento suojaa tassuja kylmässä siperian viimassa...Sen lisäksi se on hyvin maastoutunut sohvaan ja tyynyyn, täydellinen suojaväri.
  Benirillä on hyvä liikanimi. Silleen niin kuin ihmisillä keskiajalla (tms muistaakseeni) Riikka Rimppakinttu -tyyliin. (esimerkkini on täysin kuvitteellinen ja pöljä). Näistä liikanimistä tiedettin, kenestä puhuttiin. OP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti on toki hyvä harjoitella Siperian ääriolosuhteita varten täällä esikaupunkialueen kaukolämpöviimassa! Ei sitä koskaan tiedä!

   Hirveän hyviä liikanimiä mielestäni. Ei sellaisista epämääräisistä Stubeista ja Stiguista mihinkään ole.

   Poista
 4. Hih, oma koirani oli teini-iässään Nipsu-Perkele hyvin pitkään. Onneksi liikanimi kuitenkin karsiutui ajan myötä pois ja sitä tarvitsee käyttää enää hyvin harvoin!

  P.S. Ihana blogi, kirjoitustyylisi on mukavan nokkela :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Täälläkin odotetaan innolla, että perkeleellisyys karsiutuisi pennusta.

   Poista
 5. Miten oikeassa oletkaan!
  Terveiset Taunuksesta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen usein kroonisesti just sitä! Kiitos taas terveisistä.

   Poista
 6. Perkele, tuo Suomen yleisin koirannimi. Sano mun vaan sanoneen. Meilläkin asuu niitä yks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, varmasti yleisin. Meillä on myös käytössä muutamia muita vakionimiä, mutta koska tämä on perheohj.. blogi, annoin esimerkkinä tuon painokelvollisimman. Mähän olen valtavan lahjakas sekä keksimään että värikkäästi käyttämään kirosanoja.

   Poista
 7. Meillä pentu luuli takuulla nimensä olevan "ET SYÖ SITÄ!" ensimmäisen vuoden ajan. Nyt on vähän helpottanut. Tosin hiilitabletteja kuluu yhä, tuttu farmaseutti pyörittelee silmiään kun haen uuden purkin. Viimeisin teinikoiran herkuttelukohde oli kielon marjat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah voi ei mikä teini! Meillä ei ole nyt vähään aikaan ollut mitään episodeja, tosin Benir ei ole ollut ilman valvontaakaan kovin paljoa. Viimeisin onnistuminen oli varmaan se, kun Benir yhdessä nuoremman lapsen kanssa tuhosi yhden sohvatyynyn. Tyttö avasi päällisen vetoketjun ja Benir silppusi sisällön.

   Poista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.