27.6.2014

Rakkaudesta

Hyvää rakkausviikkoa!

Jos näitte tänään lenkkipolulla pyllistelevän pariskunnan ottamassa kuvia koiran selästä, niin siinä oltiin sitten minä ja laumanjohtaja (se toisen remmin päässä ollut naali oli Benir ja rattaissa muriseva lapsi meidän toinen jälkeläinen). Syy oli tämä Kodan jostakin kyytiinsä ottama rakkausasuste.


Yksivuotias on tällä viikolla osoittanut rakkauttaan sanomalla toisen sanansa - koijja. Koijja tarkoittaa Beniriä. Kodaan kohdistuvan rakkautensa hän osoittaa syöttämällä Kodaa lusikalla omalta lautaseltaan.

Rakas ystäväni osoitti rakkauttaan ajattelemalla minua kaupassa. Hän näki jotakin jonka tiesi minun tarvitsevan ja lähetti siitä kuvan. Kävimme sitten tänään yhdessä ostoksilla.


Ajattelin itse osoittaa rakkauttani lähtemällä huomenna ehkä mustavalkobileisiin. Rakkaus on vähän sellainen kirous, ettei kotoa haluaisi lähteä ikinä mihinkään, jos se kaikista paras seura ei tule mukaan.  Mutta mikäli satutte samoihin juhliin ja näette lyhyen henkilön raidallisessa mekossa, korkkarit ja vesilasi kädessä, hiukset harjaamatta ja ääni vähän liian kovalla, tehkää salainen tervehdys!

Ja koska emme ole sopineet salaisen tervehdyksen yksityiskohdista ja koska kuitenkin unohdan koko tämän jutun, voimme sitten yhdessä nauraa hämmennykselleni.

Lopuksi ykkösvalintani tämän viikon rakkausjuhlamusiikiksi:

10 kommenttia:

 1. Ihana sydänterälehti...♥ Koijja...selvästi tarkoittaa koiraa♥..:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Beniriä ja kaikkia muita koiria, mutta ei Kodaa :D

   Poista
 2. Mistä kaupasta ihana vaatekappale on?

  VastaaPoista
 3. Hieman hämmentyneenä luin, että yksivuotias osoittaa rakkauttaan syömällä Kodaa lusikalla omalta lautaseltaan. :D Sitten luin uudestaan, enkä enää ollut hämmentynyt. Vaikka toisaalta, yksivuotias kai voisi myös syödä Kodaa, eikä siinä olisi mitään erityisen ihmeellistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei, kyllä yksivuotias tekee just niin kuin haluaa, eikä kellään ole oikeutta ihmetellä. Kadehdin etenkin hänen ruokapöytäkulttuuriaan ja muita sosisaalisia tilanteita, joissa hän saa käyttäytyä ihan eri sääntöjen mukaan kuin me muut.

   Poista
 4. Jos sanavarasto kattaa "koiran", niin sillä jo pärjää hyvin pitkälle, on se sen verran olennainen asia. OP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin! Ja kun sanavarastossa sen lisäksi on myös "äiti", niin eihän sitä kyllä mitään muuta tarvitsekaan osata.

   Poista
 5. Koira on Hyvin Tärkeä Sana. =)

  Ootkos muuten nähny tän? Tulit jotenkin heti mieleen, kun tätä katselin. =) '

  http://lolhappyface.com/22-photos-that-prove-babies-need-pets-number-17-especially/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon nähnyt! Mutta en siis ainakaan tosi moneen päivään, ja kyllä tämä nyt vähintään kerran päivässä pitäisi jokaisen katsoa.

   Poista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.