8.5.2014

Vähän jännittää

Meillä soi musiikki yleensä koko ajan (ja aika kovalla…). Joku itkee, yksi konttaa, vieraita ramppaa ovesta sisään ja ulos, töistä tullaan keskellä yötä ja unissakävelijöitä harhailee ympäriinsä. On helistimiä, marakasseja, puupilli, huuliharppu, ukulele ja emäntä, joka tulkitsee mielellään musikaaleja. Niin, ja sitten on myös moottoripyörä, korkea auto, polkupyöriä, lastenrattaat ja taloyhtiöllinen lapsia, jotka juoksevat kiljuen kohti.

Näiden kaikkien asioiden kanssa Benir on ihan sujut - mutta imuri sitä vielä jännittää vähän.


Tai niin olen ainakin päätellyt siitä, että imurin käynnistyessä se luikkii aina vaivihkaa jonkun kainaloon.

29 kommenttia:

 1. ahhaha meiän koira (husky-malamuutti-tiesmitä mix) pelkää imuria IHAN älyttömästi. raukka juoksee aina pihalle kun imuri otetaan esiin. :( onneks voi hengailla ulkona sen aikaa sitten

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on silleen, että Nidolle oli imuroimiset aina ihan se ja sama, mutta Koda hiljaisesti vastustaa. Ilmenee niin, että esittää ensin ettei välitä pätkääkään, mutta sitten kun imuri tulee tarpeeksi lähelle, se ampaisee salamana ylös ja vetäytyy paikkaan, josta on jo imuroitu.

   Poista
 2. Mäkään en tykkää imureista. Jos sen ääni häiritsee liikaa, lähden ulos. Toimii ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en tykkää silloin kun en itse imuroi. Tosin mua häiritsee aina kaikki möykkä, jota en itse aiheuta :D

   Poista
 3. Hih, meillä pojat nauttii kun imuroin niiden turkkia! :D Meillä on imurin jossa imun ja äänen voi säätää pienemmälle. Käytän myös sitä harja-kappaletta, jonka kosketus on pehmeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän imuri mölisee ainoastaan TÄYSIÄ, ja siinä on imuriksikin kova ääni, joten ymmärrän kyllä, jos näitä superkuuloisia vähän ärsyttää. Olisi niiiiiin siistiä päästä imuroimaan Kodan turkkia, välillä harjapäällä vaivihkaa yritän, mutta se ottaa siitä aina itseensä ja sitten mököttää.

   Poista
 4. Nää on niin ihania kuvia!!!!!!!!!
  Terveiset Taunuksesta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kun noi pojat on niin ihania, niin kuvistakin tulee väkisinkin <3

   Poista
 5. Tulette aina mieleeni allaolevan linkin takana olevasta kuvasta. Mahdollisesti sen olet nähnytkin, mutta sopii tähän kuin nenä päähän. :D

  http://positivedoggie.com/wp-content/uploads/2013/01/253397916503563836_vy8fvHSc_c.jpg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha! Loisto! Koda on just sellainen, että suhtautuu yleensä kylmänviileästi kaikkiin maailman asioihin, mutta sitten yhtäkkiä OMG ONKO TUO ROSKISTYNNYRI NYT ÄKKIÄ KOTIIN.

   Poista
 6. On hyva, etta pienella pojalla on isoveli, jonka turviin paasee kun iso paha imuri pelottaa.
  Ja onhan sita kylla syyta vahan pelatakin, sehan ottaa tavaraa lattialta ja kadottaa ne johonkin, eika Benir viela niin iso ole, etteikö olis syyta olla vahan varuillaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tosi hyvä pointti! Kyllä sinne imurin syövereihin Beniriä isompiakin karvakertymiä on ajautunut. On hyvä pienen pojan olla vähän tarkkana!

   Poista
 7. Voi hyvänen aika, mitkä kuvat. Pitäisiköhän tuollaisten söpöysten julkaiseminen kieltää, kun eihän tässä voi jatkaa muita puuhia, kun pitää vain tuijottaa kuvia ja huokailla. Ihanat veljekset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullahan meni Benirin kotiintulon jälkeen n. viikko, ennen kuin pystyin tehdä kotihommia normaalisti. Koska sitä oli pakko koko ajan tuijottaa. Ja tuijottaa. Ja vähän ehkä tökkiä kans (ja sit tuijottaa).

   Poista
 8. Minäkään en pidä imureista. Kamalia kapistuksia.
  Ihania kuvia. OP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Et selvästikään ole kohdannut vielä Elämäsi Imuria! Kyllä se sieltä vielä tulee...

   Poista
 9. NIIIIN ihanat kuvat!! <3 Koda antaa noin hienosti Benirin tulla kainaloon, awwww! <3

  Meillä Peppi the mäyräkoira pelkää kovasti imuria ja kaikkea pärisevää. Käsivatkaimen kanssa on erityisen haastavaa. Mähän olen nimittäin niin höveli, että anna kerman vatkaamisen jälkeen vispilät tytöille nuoltaviksi. Pepin täytyy siis piilopaikastaan kytsiä milloin vatkaaminen lopetetaan oikeasti eikä pidetä vaan pientä taukoa sokerin lisäämisen ajaksi. Olishan se nyt gaameeta, jos Rilla sais nuollakseen molemmat vispilät, kun pitkula ei tajunuut tulla ajoissa pois piilostaan. Mieti omalle kohalles! Varsin haastavaa! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nidohan ei to-del-la-kaan antanut Kodan tulla sen kainaloon. Jos ne ikinä nukkuivat lähekkäin, niin kyse oli ihan vaan ja ainoastaan siitä, ettei Nido jaksanut siirtyä pois. Mutta nämä nukkuu koko ajan kylki kyljessä, en kes-tä!

   No mieti nyt, sellainen mäyräkoiran kokoinen JA muotoinen suriseva juttu keittiössä! Vähemmästäkin vähän jännittyy.
   Mähän annan muuten keittiössä ihan kaiken koirille nuoltavaksi :D Ihan parasta, kun ei tarvitse ikinä liottaa mitään.

   Poista
 10. Tuo on hyvä kainalo olla piilossa. Toisessa kuvassa näyttää siltä, että pikkuinen vaivihkaa kurkistaa tassunsa takaa onko se ihme härveli jo viety pois :)

  Siperiansaksalainen kokee velvollisuudekseen antaa kullerin imuroijalle tai lattian moppaajalle ohjeita mahdollisimman korkealla sopraanoäänellä ja olemalla mahdollisimman lähellä itse toimitusta. Tarvittaessa vuorossa olevaa lattianputsausvälinettä täytyy hieman hampailla ohjeistaa menemään oikeaan suuntaan, koska kuljettaja ei varmastikaan huomannut juuri TUOTA pölypalloa tuossa! On se hyvä, kun löytyy tällainen apulainen, eihän mistään tulisi mitään ilman työnjohtajaa, kuten teidänkin perheessä on varmasti todettu :D TV

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TV, opiskeluaikoina kaverini koira nuoli aina keittokomeroni koko lattian, kun oli ensin syönyt kaikki kinkunjämät jääkaapista...ehkä lattianpesuaine maistui hyvältä, tai ehkä siellä oli aarteita enemmän kuin kaikkiruokaiselle ja ahneelle koiralle, en tiedä, mutta sen jälkeen lattia on helppo mopata. OP

   Poista
  2. Haha, TV, mainio ohjeidenantaja! Meillä vokaalisia ohjeita tulee eniten lähinnä ruokintatilanteissa… Muissa toimissa arvostellaan etäältä mulkoillen. Tai niin kuin Benir - hyvin läheltä kyyläten. En taas muistanutkaan, miten mielenkiintoista on käydä suihkussa niin että kylpyhuoneessa on koiranpentu…

   OP, Koda nuoli pentuna kaikki pesuaineilla suihkitut pinnat siihen saakka, kunnes siirryin käyttämään myrkyttömiä aineita :D Ehkä päihtymystarkoituksessa...

   Poista
 11. Ihanat kuvat. :D Imurin äänestä en tykkää miekään, se on inhottava. Ennen vaihdoin aina huonetta, mutta nyt yritän sietää imuroimista samassa huoneessa. Taapero taas kulkee imurin perässä sitä mukaa, kun taloa imuroi niin mikäs siinä, jos kerran viihtyy. Kissat taas tykkäävät luuttuamisesta, yrittävät ottaa luuttua kiinni ja juoksevat perässä. ;)

  VastaaPoista
 12. Kiitos vinkistä, mun täytyy alkaa vuokrata Kodaa imuripäiviä varten. Inhoan imurointia ja imurin ääntä ja kaikkea muutakin siinä sydämeni pohjasta, joten aina sellaisen tullessa näköpiiriin tekee mieli piiloutua, eikä siperialaiskainalo tunnu ollenkaan huonolta vaihtoehdolta.

  VastaaPoista
 13. Mä en kestä näitä sun ihania kuvia!!

  VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.