19.5.2014

Pentuasuste

Edellisessä kommenttiosiossa puhuttiin siperianhuskyjen rotulinjoista. Oikeasti siperianhuskyista ei tarvitse tietää muuta kuin se, että niitä on kahdenlaisia:

Niitä joilla on pentuina silmälasit
Ja niitä joilla ei ole

Me harrastamme pelkästään silmälasipäisiä. Koska siis… koiranpentu silmälaseilla….


Nidolla (kuvassa alle puolivuotiaana) oli tällaiset hipsterilasit. Aika suuret, ehkä vähän liioittelevatkin. Kuitenkin kengurukorvien kanssa oikein hyvin yhteensopivat.


Kodalla oli aurinkolasit. Suureksi pettymykseksemme se luopui niistä tosi nuorena. 

Benir on yllättänyt! Sillä on autenttiset harrypotter-lasit - sangat keskeltä poikki. 


Henkilökohtaisella bucket listilläni: tavata siperianhuskypentu, jolla on monokkeli. On sillä bucket listillä kyllä muutakin. Mutta tämä monokkeliasia on aika korkealla.  

22 kommenttia:

 1. Omalla kolmevuotiaallani (jossa on osansa huskya) on jo kai kolmannet lasit menossa: aluksi sillä oli hervottoman isot vaaleat sangat, sen jälkeen mustat, pyöreät potterit ja nyt kai vähän niin kuin pyöreät hengettömät. Saa nähdä, villiintyykö se vielä vanhemmiten vaihtamaan lasityyppiään.

  Pentuna sillä oli silmiensä välissä myös pieni vaalea sydän, joka sittemmin otti ja lähti. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EIKÄ! Miksi meillä ei ole ollut vaihtuvia laseja? Tai SYDÄNTÄ?? Katselin kyllä just, että tuosta Benirin rillihalkeamasta on ehkä muodostumassa salmiakkikuvio...

   Poista
 2. Olen jo pitkään seurannut blogiasi ja vasta nämä ylisöpöt huskyvauva+silmälasit-kuvat saivat sormet näppikselle. Aivan mahtavat karvakorvat (ja sangat)!
  Blogista pakko sanoa, että tämä on yksi parhaista mitä seuraan. Tyylisi kirjoittaa ja pitää tätä pystyssä on niin uniikki, että ei ole tylsää hetkeä lukiessa ja kuvia ihaillessa.
  Oikein hyvää kesää teidän perheelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, kommentoimattomatkin on heikkoja pentukuvien edessä!

   Suuresti kiitoksia ihanasta kommentista <3 Ja tosi hyvää kesää sinnekin!

   Poista
 3. Mun on nyt otettava hetki, että voin hyväntahtoisesti hihitellä Nidon korville. <3 Yrittikö se koskaan lentäen karkuun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän ei voi vastata mitään muuta, kuin että se taisi päästäkin lentämään karkuun... ♥

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Tuli hätä, että sulta jää tämä olennaisin tieto saamatta!

   Poista
 5. Panda eyes. Tästä ne meikkaajat varottaa. OP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, huomasin just peilin ohi kävellessäni, että olen ilmeisesti ainakin suurimman osan päivästä näyttänyt samalta kuin Koda tossa.

   Poista
 6. Oi kiitos, nämä kuvat hymyilyttivät taas oikein mukavasti! Tuiskulla oli vielä neliviikkoisena tummat renkaan silmien ympärillä ja siitä olisi saattanut tulla nimeltään Rilli. Mutta voi, kun palasin neljä viikkoa myöhemmin farmille hakemaan pentua, oli se luopunut laseistaan kokonaan. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olisin sun asemassa ollut ihan sairaan pettynyt :D Tiedettiin jo kun mentiin katsomaan Beniriä, että mikä pentu on meidän, jos joku pentu otetaan, mutta olin silti paikan päällä tosi helpottunut siitä että olisin pennuista valinnutkin juuri Benirin - osittain ihan oikeasti siksi, että sillä oli kaikista oudoimmat rillit.

   Poista
 7. Nyt täytyykin tarkkailla seuraavia vastaantulevia Husky:eja erityisen tarkasti ja silmäillä niiden silmälaseja, tai niiden puuttumista ;) P.S. Koda oli pentuna aivan törkeän suloinen, kuin suoraan Disney-leffasta konsanaan. Nido...myönnä, olit nimetä sen ensin Dumboksi... Benir taitaa olla aina hyvällä tuulella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en käsitä, miten siitä marsusta, joka Koda oli pienenä, tuli sitten kuitenkin koira. Mutta se on kyllä kasvoiltaan suloinen vieläkin, sitä luultiin aina Nidon pennuksi, koska sen kasvonpiirteet on niin... vauvamaiset.

   Nido olisi voinut olla myös Petteri Kaniini noiden korviensa kanssa ♥... Benir ON aina hyvällä tuulella! Ihana tyyppi!

   Poista
 8. Aikaisempaan postaukseesi viitaten, tässä näitä "huonoja": http://www.blogyoutrust.com/these-pets-who-will-teach-you-how-to-use-your-furniture-properly-in-25-hilarious-ways/ Joko olit nähnyt nämä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah! EIH :D No en ollut nähnyt. Jotenkin noistakin suosikki on toi nojatuolissaan tosi näppärässä paketissa lepäävä husky...

   Poista
 9. Senkin rillirauskut! ^^ Oikeastaan vasta tämän postauksen inspiroimana huomasin, että arvokkaasti harmaaketuksi muuttuva siperiansaksalainen ilmeisesti kokee myös tarvitsevansa silmälasit (epäilen yhdellä herraa kiusaamassa käyvällä duracellparistoilla varustetulla ad/hd-saksalaisneitokaisella olevan jotain tekemistä tuon harmaan puskemisen kanssa). Vielä ei ole kauheasti vahvuuksia, koska lasit eivät ole läheskään noin selkeät, mutta ehkä tässä iän vielä karttuessa... Yritin niistä saada tänään kuvia, mutta minua mulkoiltiin niin kyllästyneen näköisenä, että jouduin jättämään herran ylhäiseen yksinäisyyteensä piippapallon kanssa. TV

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piippapallon julistan kyllä nyt viikon liikuttavimmaksi sanaksi <3

   Ihan loistavaa, että joku turvautuu laseihin noin niin kuin vasta vanhemmalla iällä! Olen aina luullut että niitä on vain pentuna tai koko iän.

   Poista
 10. Miten päädyitte niin yllättäen Benirin hankintaan? Benir on muuten ihana nimi, jotenkn vähän sellainen nallemainen. Täällä kaivataan lisää pennunhankinta yksityiskohtia ja postauksia Beniristä!

  -Ada

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otettiin yhteyttä kasvattajaan, joka tunnetaan parin mutkan kautta, ja jolta ajateltiin esimerkiksi Sitten Myöhemmin Loppukesästä ottaa pentu, jos sopiva olisi sopivaan aikaan tarjolla.

   Sitten ilmeni, että hänen seuraavan pentueensa luovutusikä menisi vasta syys-lokakuulle (ja pennun sisäsiistiksi opettaminen on minusta sitä helpompaa, mitä lämpimämpi ulkona on, etenkin pikkulasten kanssa), mutta että hänellä oli NYT vielä jäljellä edellisestä pentueesta yksi pentu... Joka olisi Kodalle sukua, ja muutenkin "tutuista", Bedarran eli Kodan kasvattajan koirista. Mietittiin vähän yli viikko ja haettiin Benir, kun se oli juuri täyttänyt 14 viikkoa :)

   Poista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.