5.3.2014

Ihan hyvä siitä tuli

Blogin edellisessä, laajaa suosiota nauttineessa bannerikuvassa esikoinen tutki pienellä vauvansormellaan Kodan leijonantassua. Katselin sitä samaa kuvaa pari vuotta, kun en oikein keksinyt, millä sen voisi korvata. Vauvan pientä kättä tökkimässä suurta tassua on aika vaikea pistää paremmaksi.

Oli siis pakko siirtyä varpaisiin. 

Ajattelin, että kahdellakymmenellä pienellä varpaalla ja mahdollisimman monella tassulla saan ehkä anteeksi sen edellisen kuvan vaihtamisen. 


Pieniä lapsia ja helposti herpaantuvia koiria kuvatessa on keskeistä luottaa yllätysmomentin voimaan. Kohdehenkilöt haalitaan siis sekunnin varoitusajalla ("Hae vauva! Pidä Kodaa paikoillaan! Mä otan nyt kuvan!") paikalle ilman sen kummempaa pohjustusta, ja sitten vaan laukaisin pohjaan ja peukut pystyyn. 

Melkein…


Kunnes… Bingo! Värisuora! Yahtzee! 


Tällä mennään. Tästä seuraava taso on se, että saan samaan kuvaan koiranpentuja, vauvoja, yksisarvisen ja Ryan Goslingin, joten toivon että jaksan katsoa tätäkin pitkään. 

12 kommenttia:

 1. Hey girl,
  it's as lovely a pic you imagined it to be ;)

  VastaaPoista
 2. Mahtava onnistuminen! Omassa kokemuksessa jo kahden pienen kisun saaminen samaan kuvaan ilman että jompikumpi "viuhahtaa" jonnekin päin on vaikeaa. Ja kuvahan on täydellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nopeus on kyllä kaiken a ja o. Mutta homma helpottuu, kun mallit tottuvat kameraan. Tolle meidän alle yksivuotiaalle kamera on vielä niin kiehtova juttu, että sen on pakko työntyä mahdollisimman lähelle katsomaan aina kun kamerasta näkyy vilahduskin :D

   Poista
 3. Vedät kyllä pisteet kotiin! Mulla on täysi työ saada kaksvee ja vauva samaan kuvaan, ja sä saat siihen vielä kaksi koiraakin mukaan! Huh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnistuminen tulee silloin kun sitä vähiten odottaa! Ja etenkin silloin kun on henkisesti valmistautunut kirvelevään epäonnistumiseen.

   Poista
 4. Pakko silti kommentoida, että bannerikuvasta välittyy silti erittäin rauhallinen tunnelma! Aivan kuten kaikki olisivat sopuisasti asettuneet omille kohdilleen pehmeälle taljalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli kyllä kuvanottohetkellä tähdet oikeassa asennossa :) Kiitos.

   Poista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.