1.1.2014

Kyllä se siitä

Vaikka vuosi olisi ollut miten rankka, niin kyllä hyviä uudenvuoden toivotuksia tarvitsee silti eniten se, jonka perheessä on ensi vuonna yksi yksivuotias ja yksi kolmevuotias, ja jonka päälle voidaan siksi kesken aamu-unien tulla esimerkiksi sankoin joukoin piirtämään.


Joten hyvää uuttavuotta Kodalle! Kyllä se siitä!

14 kommenttia:

 1. Hyvää uuttavuotta koko ihanalle perheelle!

  VastaaPoista
 2. Hei kuule. Oon kehittänyt itselleni pakkomielteen koiravaljakoihin, eikä tämä sun blogi auta tähän päättömään pakkomielteeseen sitten yhtään. Joten kiitos vaan ihan todella paljon :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, joo ei tämä varmaan ainakaan helpota sitä! Meinasin just eilen koirien kanssa juostessani kuvata tänne mahtavan valjakkokuvasarjan, kun nehän tykkäävät juosta mahdollisimman lähellä toisiaan, niin kuin oikeana valjakkoparina.

   Poista
  2. Mrr...

   Jos lisätään vielä järkisyitä miksi meille EI tule yhtäkään koiraa, niin osaisitko sanoa paljonko kaksi tollasta syö kuukaudessa euroina (sohvia yms ei lasketa) ?

   Poista
  3. Nyt tekisi mieli valehdella, koska tämäkään vastaus ei varmaan auta...

   Meidän koirat syö kuivamuonaa, joka maksaa 45€/15kg (koska en halua harhaanjohtaa, todettakoon, että laadukas kuivamuona ei yleensä ole näin edullista, mutta tätä ostamme suoraan sitä maahantuovalta ystävältäni, joka kuuluu johonkin koiranruoan maahantuontirinkiin tms.). Säkki kestää yli kuukauden. Sen lisäksi niille ostellaan luita sun muita ehkä parillakympillä kuussa (ja Koda syö kaikki mausteettomat ruoantähteet). Virallinen vastaukseni on, että syötät koirille sitten mitä tahansa, kaksi alle 30-kiloista koiraa voi helposti ruokkia alle sadalla eurolla kuussa.

   Poista
 3. Oikein hyvää uutta vuotta teille! Ja Kodalle tiedoksi, vähän veikkaan että aamunia häiritään jatkossakin... ;)

  -Krista& Sumu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja häirinnät kohdistetaan AINA Kodaan. Nidolla on niin paljon huonompi häiriönsietokyky, ettei sen päällä piirtäminen ole ilmeisesti yhtä mielekästä :D Ja kiitos samoin <3

   Poista
 4. haha mä tiiän yhen joka on kokenut jo vastaavaa :D mut on vajaat 1/6 kodasta :D

  t: arvaa cuca

  VastaaPoista
 5. Ihana! ♥
  P.S. Tervetuloa kurkkaamaan blogiini. Siellä myös lapsi&koiraperheen elämää. :)

  VastaaPoista

Kaksitoista tassua ja kymmenen vikkelää sormea kiittävät kommentistasi.